4. maj 2013

TAK for de mange hilsner til min fødselsdag og kommentarer til mine kort /HOME again and thanks for cards and greetings.

Ja - så er flyet landet og kufferterne ved at være pakket ud. Jeg svigtede nemlig IKKE kun SAM fordi jeg havde fødselsdag - men fordi jeg fejrede den i Provence i hele 2 uger.  =0)  Så HURRA for gode venner der kan holde OSH fanen højt og passe Fifty mens jeg ferierede.

Her et lille kig på mine fine fødselsdagskort - nogle tog turen med i min mands kuffert så jeg fik dem på dagen og enkelte lå sørme i vores postkasse dernede - hvor vi ellers mest for regninger og reklamer så HURRA for det.

Her er de opstillet så jeg kunne hygge mig med dem i flere dage - på trappen op til det ekstra gæsteværelse ovenpå stuen.

Ikke alle jeg kender laver kort - men de der ikke gør er gode til at finde fine kort. Først et skønt et fra min veninde siden vi var 6 år - jeg har altid kaldt hende Bamse - og hendes kort til mig har altid passet til navnet. =0) Næste kort med flyvemaskinen er fra min storesøster og nederste kort havde vores barnebarn selv skrevet med hilsen fra ham, hans mor og far og sågar kattene.  =0)
Og kuverten fra min storesøster var en rigtig "til lykke til lillesøster" kuvert - så føler man sig jo stadig som et rigtigt fødselsdagsbarn, ikke  =0)

Dette fine kort var fra min søde nabo Heidi og lavet med nogle at de mange Stampin up  materialer hendes mand gav hende til hendes fødselsdag - FLOT IKKE.

Dette var kommet helt fra Tyskland med hilsen fra dygtige Cecilie -  kulørte lamper - jamen mindre kunne jo ikke gøre det når det nu er min sidste fødselsdag i 50'erne.

Kortet her med fint farvet motiv og lækre stærke farver og en FIN sommerfugl kom fra Annette (aka) og på hendes egen blog kan I se hvor fint det også var bagpå og indeni. 

Og i postkassen hernede lå dette og ventede fra min svigerinde Bodil. SÅ fint  og jeg  har lige taget et zoom så I kan se det ikke "bare" er en die der er sat på kortet - men et kraftkarton med negativet der er fyldt ud med rød og grøn die. SUPER ide Bodil.


Champagne i flyet - frokost ved Middelhavet og middag på en af vores små lokale favoritsteder - der i dagens anledning serverede et lille fødselsdagsflag i min dessert. SKØN dag.

Jeg må videre - Mount Washing venter på at blive besteget - godt det er søndag i morgen så man kan blive klar til en ny arbejdsuge, hvor Fifty også skal hentes hjem og en masse hængepartier med OSH skal passes ind i kalenderen - så bare rolig - månedslodtrækningen er lidt forsinket men VIRKELIG værd at vente på.

8 kommentarer:

 1. Dejligt at høre fra dig, havde lidt på fornemmelsen at du var udenlands ;-) skønt at se så mange fine fødselsdags kort til dig og ikke kun til soldaterne ;-) fortsat god weekend. Herhjemme laves flere kort til OSH, vil nemlig ikke sende en kasse der kun er halvt fyldt op.
  Kh 10na

  SvarSlet
 2. VELKOMMEN HJEM....
  Jeg glæder mig til at få et "Hjem fra Frankrig"-kram.
  Håber I har haft det lige så godt som mig =0)
  Kærlig hilsen FIFTY

  SvarSlet
 3. Hej dig... og velkommen hjem.
  Sikke mange flotte kort du har fået.
  Dejligt at høre at I er vel hjemme i DK...
  Knus

  SvarSlet
 4. Welcome home hope you both had a great holiday, and a belated happy birthday. Fifty is getting such a Big Bear now maybe he Can help with the Washing, up to posthus tommorow take Care. Mvh Vikki

  SvarSlet
 5. Ja, velkommen hjem alle 3, håber i har nydt det.
  Skønne kort du har modtaget, det lyder til at det
  var en dejlig dag med sol god mad og hygge.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 6. Velkommen hjem efter sådan en dejlig tur.
  Du bliver vel nok forkælet med sådan en fødselsdag. Og kort har du ikke manglet, kan jeg se. Især kortet til lillesøster er da sjovt. Din søster gør da hvad hun kan, for at du skal føle dig ung.....hihi.
  God arbejdslyst fra mandag morgen. Forhåbentlig frisk og veludhvilet.

  (P.S.: Egentlig er jeg overrasket over, hvor langt I flygter væk, for at undgå at give en kop kaffe......!!! Mindre kunne da have gjort det.)

  SvarSlet
 7. "Mount Washing" ha ha - den var go´! Det bestiger jeg hver dag og truer samtidig med at man godt kan lære at vaske tøj når man er 12 og 15 år !!! (men så besinder jeg mig, da jeg sagtens kan huske at M&M ikke var ret gode til at betjene vaskemaskinen i den alder) Det kommer så kuld nr. 2 tilgode ;-)
  Velkommen hjem - vi må snart ses, det er så læææænge siden ;-)

  SvarSlet
 8. Et forsinket tillykke og velkommen hjem til lille Danmark. Det må være dejligt at vende hjem til al det gode vejr ;o)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)