24. juni 2012

ØV "sommer"forkønense" og et Mie kort/I HATE this wet and cold weather and a card

ØV - om man overhovedet kan kalde det en sommerforkølelse i det møgvejr vi har ved jeg ikke - men i dag er mine faste opgaver at nyse og sprutte og pudse hjernen ud med jævne mellemrum. Ikke mange kreative tanker på den konto...  =0(  Men jeg ofrede en pakke af de fine Hello Kitty lommetørklæder på mig selv og har dimset lidt med mine nye stempler (altså kun klippet dem til og sat dem på EZ mount) så det var da lidt hyggeligt i mangel af bedre.

RATS - I ran into a summer cold - HATE it - no time to be unwell right now but have to accept facts and sneeze and cough my way through this Sunday - at least my tissues can make me smile and I kept a parcel from LOTV for a rainy day - and that's today. All I will do today is trim them and put them on EZ mount - no brain for creativity today :  =0(

Nuttede ikke??  
To cute to sneeze on??

Lækre stempler fra LOTV - Fifty fik lov til at vælge motivet på 2 af dem! =0)
Stamp delivery from LOTV - Fifty chose two of them  - silly bear !!  =0)


HELDIGVIS var Mie herhjemme for et par dage siden for at lave et kort til en kollega der fylder 40 i næste uge. Så jeg kan pynte mig med lånte fjer og vise noget nyt i dag.


BUT my DD Mie was here the other day to make a GOLF card for at co-worker and in lack of own production I can show you her card today.


Simon, som han hedder - er meget glad for at spille golf og kan godt lide blå og grønne farver. En nyindkøbt golfkølle og et GAMMELT ark fra Karen Marie kom i spil og vi googlede os frem til den lille nuttede golfvogn. Simon var jo et perfekt navn til at udskifte O'et med en golfbold og med et lille hjerte på viser det jo klart at han elsker golf, ikke? For at vise forskellen på "roughen" og greenen fandt vi noget gavepapir med mere rodet græs. En plastictandstik med washitape på blev flaget. Da jeans er hans yndlingsbeklædning er hans navn i jeanspapir (igen ældre Karen Marie ark). 


Og her et zoom for at vise det fine embossede stykke der efter vores mening ligner en golfsweater - de er jo tit klædt i tern ikke?? Embossingfolder sværtet med mørk grøn sværte inden embossing på lyseblåt karton.

Cute little golf buggie was found and printed from the internet - rough grass is gift wrapping - grass for the green is scrappaper. His name was perfect as the "O" could be a golfball with a heart on it - saying Simon loooves golf  =0). TFL 

11 kommentarer:

 1. Rigtig sødt kort, det skal da nok vække glæde!
  God bedring til dig med din regnvejrsforkølelse, for det er vist lidt pral at kalde det en sommerforkølelse, haha.
  Forsat god søndag til dig

  SvarSlet
 2. Fantastisk flot golf kort. Kan du have en rigtig god bedring.

  SvarSlet
 3. sper sødt og så må du have en god bedring

  SvarSlet
 4. Flot golfkort. Rigtig god bedring.

  SvarSlet
 5. Det ser ud til at Mie har arvet dine evner udi QK-kort. Hvis jeg dog bare havde ½ delen af jeres gode idéer...
  Hvis du keder dig med den dumme fokølelse, synes jeg at du skulle stemple nogle at de søde runde julestempler, for dem kan man altid få brug for, når den store julekort produktion sætter i gang ;-)
  Jeg sidder og hygger mig med en lang huskeseddel fra revisoren, på mit job, vejret er jo ikke til andet ? Rigtig god bedring herfra...

  SvarSlet
 6. Flot personligt kort!
  God bedring til dig, Charlie!

  SvarSlet
 7. Æv med den forkølelse, men forståeligt med DET vejr. Hmmrfpz...... Det var nok den flyvetur Sct. Hans Aften ! Og godt du så har så meget hjerne at tage af.

  Igen et superflot kort fra Mie. Skønne ideer hele vejen igennem, og som tidl. golfer er jeg imponeret over trøjen. Perfekt i ternene. Jeg har haft en del af den type.
  Og Karen Marie arkene er jo oplagte.....Men tænk agt huske at lave forskel i græstyperne ....Jamen altså. Intet er tilfældigt hos Mie (og mor)

  God bedring og fortsat god søndag.

  SvarSlet
 8. JAMEN... æblet falder ikke langt fra stammen... tydeligt bevist her...
  Jeg tror I rigtig har hygget jer med det dimseri histen og pisten... og "OH...hvilket smukt resultat"...
  Genial sweater du lige har fikset i en fart, Mie... Jeg er sikker på, at det kort sidder liiiiige i øjet på ham "golf-simon"... ;o)
  Og så... RIGTIG GOD BEDRING til moar'en... pas nu på dig selv...
  Kram (uden smitte) ;o)

  SvarSlet
 9. Rigtig flot golfkort,og god bedring.

  SvarSlet
 10. Sikke kreativ du har været Mie, det er et super flot kort.
  Det er da nogle dejlige stempler du der har erhvervet, og god bedring med din "snøfte" næse.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 11. ihh hvor kreativt, er du blevet rask i dag, søndag 1 juli? rigtig god bedring..

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)