10. juni 2012

Hyggelig gave og et liftet kort til en firmababy/ Cute gift and lifted card

Sammen med en kasse LÆKRE kort fra Vikki på Fyn var der en lille hyggelig gave til mig og Fifty. TAK Vikki - og det er så søde stempler præcis til mig og Fifty at I da lige skal se dem - især det med teksten - kloge ord ikke???

Og blandt de mange, fine kort fra Vikki lagde jeg især mærke til dette - fordi hun ikke "bare" lader den hvide kant være symmetrisk men vælger at lade sig motivstykke "hænge fast" øverst ved kortfolden - den ide måtte jeg da lige lifte - og jeg havde heldigvis et hvidt kort helt magen til.

NUTTET hello Kitty kort lavet af Vikki T.
Cute card made by Vikki T.

Og her i min liftede udgave - jeg stod nemlig lige og manglede et babykort til en sød kollega der har fået sit første barn - en søn! Og da jeg giver ham en lille body med en elefant på måtte der en elefant på kortet:

Mit kort
My version 

Materialer: hjemmelavet ble af hvid engangskarklud, lille bamse træknap fra Netto, Rikrak bånd i lyseblåt, Sizzix tekst Boys rock, Sizzix scallopbort - her to ovenpå hinanden, elefantdie fra Cuttlebug og lidt diverse dims. Valgte papir fra lageret med små kløvere for at bryde det lyseblå.  Tak for kigget og god søndag aften.
Vi har hygget med Margit og hendes J i dag og jeg fik en kasse OSH kort så lageret steg lige med 600!!! Imponerende hvad et dårligt ben og nogle flittige hænder kan betyde for en god sag - TUSIND tak søde ven.

With a box of cards for OSH I received the above cute stamps as a gift for me and Fifty. How clever is the text about teddy bears??? LOVE IT...


The lady sending me the cards is a wonderful card maker - and this time I noticed one of her cards and really liked the way she places the part with the decorations leaving only white on the three sides. HAD to try that on a babycard I needed for a colleague. I really like this idea. TFL.

10 kommentarer:

 1. Ejj en perfekt gave til jer :)
  Den tekst er da bare for kær..
  Mon det kan fås herhjemme...

  Glæder mig til at se hvad du får lavet med dem:)

  Smart kort du har fået og liftet..!

  Fortsat god søndag aften :)

  SvarSlet
 2. Jo, det er en sød tekst! Og flotte kort begge to.

  Wow, 600 kort,vildt!

  SvarSlet
 3. 600 kort er godt nok mange, hvor er det dejligt med flittige hænder.
  Dit kort er bare så sødt.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 4. Rigtig sødt kort, du har lavet, det du liftede fra er også sødt.

  600?!!! Det var godt nok en masse kort.
  Rigtig god mandag til jer i HQ

  SvarSlet
 5. Det er da et fantastisk sødt stempel og især teksten. Søde kort og hold da fest 600 kort, der er nogen der har haft travlt

  SvarSlet
 6. Haha. Skønt stempel og så den tekst.....DET er god værkstedshumør !
  Og igen et flot liftet kort med alle dine små fine detaljer, nøje udvalgte.
  Egentlig utroligt til forskel det gør med forsiden helt til kanten...Må prøve at huske....

  God ny uge herfra.
  Knus Annette

  SvarSlet
 7. Lækkert stempel og fin tekst. Flot kort du har lavet.

  SvarSlet
 8. Det var da en dejlig gave, som er meget passende til dig og Fifty. Dit liftede kort er super kært; det er perfekt til den type kort at have mønsterpapiret til at røre kortets kant.

  SvarSlet
 9. Skøn gave til fifty - og nogle skønne kort begge to. Jeg synes det fint at lifte, da man tit og ofte får sin egen kreativitet sparket igang igen.

  SvarSlet
 10. Wow, de er virkelig fine!

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)