23. februar 2012

Fastelavn er mit navn - og et CAS kort til OSH/A day for the children and a CAS card

HOVSA hvor blev den uge af - her kommer billeder fra vores traditionsrige Fastelavn arrangement i Grundejerforeningen. Da vores egne børn var små stod vi for det og efter nogle års pause er der nu igen børn i området og de unge familier har overtaget tjansen. I år var vi over 80 deltagere - for her kommer både børn, børnebørn, forældre og bedsteforældre. Elias var med for 3. år i træk og selvom hans teknik har udviklet sig og der var drøn i hans slag i år måtte han overlade kronen til en anden. På de smås tønde var det vores søde nabodreng Sofus forklædt i fint Svampebob kostume hans mor har lavet der blev både dronning og konge.

 Vi havde både pirater, Svampebob og en sød lille julemand blandt de søde, glade børn. Og jublen var stor da slikposerne faldt ud af den ødelagte tønde.

Nedenfor Kattedronning/Kattekonge Sofus - TIL LYKKE til dig.


Og ellers kan jeg vise et kort jeg lavede forleden. Jeg har fået nogle LÆKRE rester til OSH af Nikolette, bla. en blok med Amerikanske papirer med vejskilte, kortudsnit osv. Med lidt lag på lag fik jeg dækket "Route 66" skilt og pludselig så det meget soldateragtigt ud. Med PC'en lavede jeg nogle tekster med "Savner dig 24/7" - en moderne måde at skrive "hele tiden" på som jeg måtte forklare for min søde mand, som først tænkte der stod 24. juli (fnis).  QK leverede et sødt lille brev som pynt. Enkelt kort - næsten CAS - men jeg var godt tilfreds.

Above card made from scraps from a friend of mine. Used them to make a card for OSH and with a few elements it looked very armylike. I made the Miss U 24/7 text on my PC. TFL

5 kommentarer:

 1. Det ser rigtig hyggeligt ud med jeres fastelavnsfest i kvarteret. Og sikke fint udklædte ungerne er. Gad vide om det er DEN Sofus jeg har set IRL. Jeg tor det.
  Det er et rigtig fint kort du har lavet...og efter en rum tid gik det også op for mig, hvad 24/7 betød. haha. Men de unge er sikkert kvikkere...håber K og mig.
  Knus herfra.

  SvarSlet
 2. Hold k... (undskyld)... hvor var den 10-øre længe om at falde her hos mig...
  Men det er også årle morgenstund og fredagsgymnastikken venter forude ;o)
  Så... op ad dagen går det nok lidt hurtigere...
  Rigtig fint kort...
  Dejlige billeder af dejlige glade børn med "slaw" i... og til lykke til Sofus fra mig...
  Knus

  SvarSlet
 3. Det er en dejlig tradition med fastelavn, og det ser ud som om, der var godt gang i festlighederne.

  Dit kort er da super lækkert og helt perfekt til OSH. Både den 24. juli og firetyve syv ;o)

  SvarSlet
 4. Dejlige fastelavnsbilleder og et rigtig sødt kort.

  god weekend.

  SvarSlet
 5. Et rigtig flot kort du har lavet. Super ide at skrive 24/7 på, det er jo så "in" med alle de forkortelser på sms'erne.:)

  Sikke nogle skønne fasterlavns billeder.
  Du må ha' en dejlig søndag aften
  Knuz

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)