15. februar 2012

Reddet af min restekasse/Saved by my box of "this & that"

Da vi for nyligt var i Taastrup til Scrap'n'Dream og gik efter at slå OSH-indsamlingsrekorden gik der virkelig sport i det til sidst - og jeg - der ellers kan nørkle med et kort i lidt for lang tid ;0) fik lavet disse 4 på "nul komma fem" fordi jeg dykkede ned i min restekasse med dimser og stempelmotiver osv. HERLIGT at få god anvendelse for småting man har gemt fordi man er en frygtelig samler:

 TIl dette fødselsdagskort kom sommerfugl og de to stemplede motiver fra restekassen. Lidt lag på lag og et bånd - FÆRDIG.
 Her var det det hvide embossede stykke, sommerfuglen og scallopcirklen. Så der skulle lige punches en kant og punches en label med tekst - FÆRDIG.

 Dette kort var så hurtig det næsten er PINLIGT - for det lækre røde papir havde en fin lysegrøn bagside med små hjerter. Den varmeembossede tekst på en Spellbinder var fra kassen - så klip/klap sammen og et par bling i hjørnet - FÆRDIG

Det sidste kort var en blanding af rester fra kassen og rester fra dagen. Det søde uglepapir med Happy happy happy på bagsiden var fra det kort jeg havde lavet til kortkonkurrencen. GRIN BARE, men jeg HADER når man skærer i mønsterpapir med tydelige motiver og ender op med en ugle uden underkrop eller en halv blomst osv. - men se nu bare - når han kunne kigge frem bag en kant kunne han jo godt nøjes med at være halv. Det eneste jeg skulle her var at lave en lille scallop kant - FÆRDIG.

Jeg havde det bare SÅ godt med endnu en gang at have overbevist migselv om at der er små rester og dimser der bare ER for gode til at kassere.  =0) fnis....

The above 4 cards were all made in a jiffy when we were busy making OSH cards for the soldiers a couple of weeks ago. I can normally spend HOURS deciding on my cards - but there was NO time for that: My trick was to dip into my box of leftovers - and with a few additions I made these 4 easy cards. I am very satisfied with the last one - I absolutely HATE cutting into patterned paper and ending up with a line of tiny cute owls with no feed or no head - but LOOK - when he was supposed to hide behind the pale blue strip of HAPPY paper he was fine.  =0)  I am a hoarder - but once again I managed to convince myself that somethings are to good to be tossed.  

12 kommentarer:

 1. Ja det er rart med en restekasse. Fine kort du fik lavet.

  SvarSlet
 2. Jeg så dem jo IRL... og de blev bare så fine... den ugle-løsning var altså rigtig fin... så fik vi da os et billigt grin midt i travlheden...
  Jeg fik slet ikke fotograferet mene sidste rekord-kort... ;o)
  Ha' en go' aften... knus

  SvarSlet
 3. God ide at bruge noget fra restekassen. Jeg synes det er svært da det altid er sjovere at sidde med et helt nyt og ubrugt stykke mønsterpapir. Men du har virkelig lavet flotte kort med dine rester!

  SvarSlet
 4. Ja, jeg gemmer også alle mine rester... det kan jo være;-) Dine kort er bare så fine og utroligt så hurtigt du kunne lave dem.
  God aften

  SvarSlet
 5. Hvor de altså bare flotte Charlie. Jeg er bare en nød til at bruge af mine rester, men det kunne være man skulle få lavet en masse kort af sine rester.
  Hav en god aften.

  SvarSlet
 6. Skønt at kunne udfordret på tid engang imellem. Jeg bruger også stadig lang tid på hvert enkelt kort selvom de er CAS.
  Og godt at uglen ikke gik til spilde, for den er da rigtig sød.

  SvarSlet
 7. Hihi...Sådan og sådan og klam - FÆRDIG.
  Utroligt hvad der kom ud af det. 4 søde og meget forskellige kort. Og ikke mindst et bevis på at OSH og restekassen er en god kombination.
  Jeg kan også sidde og nusse med et simpelt kort i lang tid, og andre gange kan de mere indviklede kort gå lynhurtigt. Måske har det noget med humør og inspiration at gøre ? Og godt selskab i dit tilfælde med disse kort.

  SvarSlet
 8. 4 rigtige flotte kort, og tiden når der skal designes et nyt kort, ja den kan værer lang, alt efter hvor mange ideer man har i hovedet og som skal vælges fra først :0)
  Bodil

  SvarSlet
 9. så fine kort igen og det Hurra er bare supert

  SvarSlet
 10. Så er det igen bevist, det er såååå godt at have en restekasse, hvor havde du bare mange gode ting i den ( og der er sikkert mange flere) flotte kort, skønt at det nogen gange kan være hurtig og nemt : )
  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 11. De rester er altid gode og have - og det er jo bevist at det er 4 fine kort der kom ud af det. God søndag :-)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)