18. januar 2012

Til lykke til lille Maysa i dag / Happy 1st birthday Maysa

Dagens kort er mit kort til lille Maysa's første fødselsdag. Papiret er mærket Japansk papir hos Søstrene Grene - så det håber jeg det er - men sødt og lyserødt med guld var det - og derfor fint egnet til dette kort. Guldkarton jeg engang har fået af Margit (tak for det) og stort, hvidt kort med scallopkant som Vikki har sendt mig en pakke af.
Lille strimmel med babyord fra en blok jeg havde på laver - MFT's lille tag med guldhjerte og en cupcake brad  og så hendes navn med dette LÆKRE alfabet. Fotos af fødselsbarnet kommer når vi har været til fødselsdagsfesten. =0)

This is my card for little Maysa's 1st Birthday. The paper was bought especially for this card as it was marked "japanese paper" and I liked the pattern and the colours. Matted it with gold and added a teddy, a cupcake brad, a MFT tag with a little stamped sentiment and a gold heart. QK letters spell out her name. TFL

8 kommentarer:

 1. Det er et rigtig sødt kort.

  SvarSlet
 2. Kære Charlie hvor ser det godt ud :) dejilgt Alfabet :) er det sissix ??

  Knus fra HanneBy

  SvarSlet
 3. Sikke et utroligt sødt fødselsdagkort du har lavet til lille Maysa. Et stort tillykke til Maysa på hendes 1 års fødselsdag. :)
  Forsat rigtig dejlig uge
  KNus

  SvarSlet
 4. Tillykke med lille Maysa. Og sikke fin kort du har lavet til hende. Flot med guldkanten. Jeg har fået guld samme sted fra - og er også så glad for det.
  De bogstaver er bare så flotte. Og tænk at have så mange valgmuligheder på sit lager. Jeg har endnu ikke set en scrapbutik med større udvalg. Det syn glemmer jeg aldrig. hihi.

  SvarSlet
 5. Sikke et sødt kort du har lavet til den lille Maysa! God weekend til dig!

  SvarSlet
 6. Et rigtigt sødt kort i lyserødt... er vild med dine store bogstaver.
  Ha en god weekend

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)