12. januar 2012

Årets første indlæg - og en fødselsdag / First entry in 2012 and DH's birthday

Det nye år er allerede 11 dage ungt - men vi har haft lidt travl her i huset. Både med OSH og med at huske at fejre familiens første fødselar - nemlig min søde mand Kjel. Nu har han i mere end 7 år haft forståelse for at vi scrappere "ikke skal gå ned på udstyr" - så da han er husets eneste kaffedrikker gik Mie og jeg i byen og købte ham en lækker lille køkkenmaskine - en Nexpresso Pixie hvortil der findes et væld af lækkert udseende små kaffekapsler, der nærmest ligner små fyldte chokolader:


Og så blev der lavet et fælleskort der matchede gaven. Papiret har blank emalje på alle de turkise kopper - så vi var nødt til at male koppen og give striberne lidt Diamond glaze så den også skinnede.


God uge til jer allesammen

12 kommentarer:

 1. Kære Charlie ..- Hvor ser det dejligt ud .. :) godt med en forstående mand - der forstår sig på at udstyret er det virkeligt vigtigste ... D:

  Rigtig dejlig dag til dig :)

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med din mand. Sikke en lækker gave!
  Og flot relevant kort til.
  Rigtig god torsdag.

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med din mand, flot fødselsdags gave og rigtig flot kort:)

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med manden : ) lækker gave, den er jeg sikker på han elsker allerede : )
  Flot kort i har fået lavet sammen, det passer perfekt til gaven.
  Rigtig god dag

  SvarSlet
 5. Allerførst tillykke til Kjel. Jeg håber, I fik fejret ham - efter fortjeneste - midt i al pakkeriet.
  Dejligt med en mand der ved hvad der er vigtigt ! Og godt udstyr er det halve arbejde - siger min mand altid, inden har tager på byggemarked. hæhæ
  Skønt kort, der selvfølgelig passer perfekt til gaven. De kaffebrikker er jo bare så smukke. Nænner man overhovedet at bruge dem ?

  SvarSlet
 6. Tillykke med manden :o)
  God gave til en kaffeelsker.... Den skal nok bringe lykke...

  SvarSlet
 7. Ja tillykke med manden... og sikke en dejlig gave at få... det er bare super kaffe den laver.. hi hi.. og flot kort i har fået lavet til...

  SvarSlet
 8. Uhu...jeg fik en Dolche Gusto i julegave, der er kapslerne ikke så fine ;-) Tillykke til Kjel herfra. Hvad er Diamond Glaze ? Sådan noget Glossy Accent noget ?

  SvarSlet
 9. Tillykke med manden, sødt kort, passer fint sammen med gaven (:

  SvarSlet
 10. Ihh en god gave til din kaffe-drikkende mand. Ser lækker ud, de små beholdere...
  også selvom jeg ikke drikker kaffe selv. :)
  Tillykke med ham!

  SvarSlet
 11. Til lykke med K (hvornår mon det er dagen?). Det ligner en herlig gave til husets kaffedrikker, og kortet er da lige i øjet. Kram til jer begge.

  SvarSlet
 12. Tillykke med din mand Chalie, sikke en god gave til en kaffedrikker umm det bliver han glad for. Super flot kort i har lavet :-) god søndag til jer.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)