16. januar 2012

I dag er det min søsters fødselsdag HURRA x 3 / Celebrating my sisters Bday today ...

Min storesøster fylder år i dag og Mie og jeg har haft travlt med at lave kort og få indviet nogle af vores nye ting/teknikker. Teknikken med at stemple på et kort og lade en kvadrat stå tom bl.a. set hos Karina så spændende ud - så jeg fandt nogle velegnede Hero Art blomster frem, 1 stk postit-blok til afdækning, Versamark stempelpude og hvidt embossing pulver og så var det lige frøken Johansen sagde "DET vil jeg gerne prøve til mit kort! =0) Hun kunne dog ikke helt forliges med ideen om et tomrum midt på kortet så jagten gik efter et passende stykke mønsterpapir - pyntet med en bling-brad og små perler, her først et zoom-foto så de blanke, kridhvide embossede blomster kommer til deres ret:


Og her kortet i sin helhed - min søster ELSKER blomster så motivet var nemt at beslutte sig for:


Tak fordi du kom forbi for at lege med mine ting Mie - det blev bestemt et fint kort!  =0)

Mie decided to steal my idea of embossing a frame of flowers on my sisters card - she won and I went for a different card you will see later. My sister loves flowers and that made the motive easy for Mie to decide. Little pearls and a scrap piece of patterned paper to finish it off. NOT the last time she is into this heat embossing technique. 

3 kommentarer:

 1. Stort tillykke med søster : ) og super Sødt kort i har lavet. Har også set den teknik hos Karina og den skal helt klart afprøves.
  Ang dit spørgsmål på min blog: du spare pengene denne gang : ) ikke nogen die( desværre)?det er en gammel stickers , som jeg ikke husker hvor kommer fra. Den dukkede op under oprydning tihi...
  Rigtig god aften

  SvarSlet
 2. lækkert kort i har lavet .- elsker den hvide embossing .. MUMS !!

  Knus fra Hanneby

  SvarSlet
 3. Hej Mie.
  Dit kort er bare så fedt ! Det ser vildt godt ud med de embossede blomster på den måde. Og jeg kan godt forstå, du ville sætte et stykke mønsterpapir midt på. Det liver op. Og så har du pyntet det så fint med kantpunch og små pynteperler.
  Jeg er sikker på, at moster blev glad for det friske kort.
  Du er bare god, er du. Og så er du så heldig at mor her det hele.... Hvis jeg boede i nærheden, ville jeg også kigge ind og lave kort der.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)