2. oktober 2011

Convention i går .. / What I made and retail therapy from yesterday

Vi elsker jo at dele vores oplevelser når vi er ude i landet - så her lidt fotos fra mit kamera fra Convention i går. TAK for selskab på køreturen til Heidi Sivsko. Jeg glimrede med at glemme mit navneskilt derhjemme- men det kunne nu også godt trænge til at blive fornyet.  Godt hjulpet og ivrigt presset af flere gode venner fik jeg lavet denne nye udgave. Selve tag'en blev købt hos Unik Scrap - Annette M. donerede et fint GULT glimmer C fra sit ganske lille, ubetydelige lager af Thickers (fnis). Heidi havde de andre små bogstaver, jeg købte et nyt lille bamsestempel hos Scrapper.dk, så Fifty også kunne være repræsenteret og OSH-labels har man jo altid på sig. Jeg blev faktisk rigtig glad for resultatet af dette teamwork!


Hyggeligt at møde så mange både nye og kendte ansigter. Mit kamera kom ikke just på overarbejde - så godt der er mange andre der var mere flinke med kameraet - jeg havde jo kun 1 hånd ledig - den anden blev jo brugt til Dankortet: Men bla. hos Annette (aka) min søde scraptvilling kan man se en fotocollage. =0)


Allestedsnærværende Fifty stod som altid vagt ved indsamlingskassen og gjorde sit arbejde godt!!. Hans nye sunde stil kan ses ved det fine grønne æble han havde med - kig her hvis du vil se hvad der var indeni det.

Og med alle de fristende butikker og fine ting, så blev det da til lidt shopping - det indrømmer jeg gerne:
 
 Vi nævner i flæng, LÆKRE nye julestempler og tilhørende dies fra Sizzix/Hero Arts (købt hos Kreative Fornemmelser og det var Gitte Y der havde lokket mig). Samme sted røg der også en stempelpude, og et par Dienamics dies med i posen - se bare lige den nuttede lille ticketstrimmel - MUMS. En blok julepapir røg samme vej - og jeg som egentlig ikke mangler julepapir!!. Scrapper.dk havde doneret 2 ark karton og 1 Donna skabelon til alle siddende scrappere - og når man så alle Donna's fine kort blev man fristed til at anskaffe lidt af hendes skabeloner og en æske perler var også på mangellisten herhjemmefra og så faldt jeg pladask for det fine lille cykelstempel. Unik Scrap havde minus 15% på sine punches så Martha er nu  talrigt repræsenteret herhjemme - den tættest på cykelstemplet er dog fra Scrap-is-fun - og den havde jeg været på jagt efter længe. Hobbyboden bød på et sødt lille dansk julestempel, et sæt julekugledies og en embossingfolder af et nyt fabrikat. Lækre ting, som jeg glæder mig til at få i brug.


Og blot for at bevise jeg også sad stille og lavede noget - er her et eksempel på de julekort til OSH jeg producerede 10 stk af i dagens løb, de er som I kan se STÆRKT inspireret af Fifty og af en engelsk pakke papirer med disse motiver, jeg købte i Høje Taastrup. . De sidste dog i en mere sart lyseblå udgave - da jeg fandt noget perfekt restekarton i en kasse hos Scraphouse og Bitten.

1000 tak for en hyggelig dag.

A busy day away from home - talking, shopping, creating, laughing and wait - did I mention SHOPPING. =0) Here you see my new nametag, some of the shopping I did, Fifty at work and an example of the xmas cards I made for OSH. TFL

11 kommentarer:

 1. Oj, du er god til at shoppe ; ) Bare det var mig ; )
  Flotte kort. 10 stk. er ret godt gået på et crop, synes jeg ; )

  SvarSlet
 2. Altid dejligt at de andres billeder. Flot blev dit naveskilt, og flot ser det ud med det gule C. Fra min lille Thickers samling... Smiler...

  SvarSlet
 3. Skønne ting, du har fået købt : ) 10 stk kort Wow, så har du ikke kun shoppet og snakket *G* super fedt navneskilt, det passer bare så godt til dig ; )
  Rigtig god søndag aften

  SvarSlet
 4. Your cards are great - you must have had such a good day/ I adore the little soldier Santa!

  SvarSlet
 5. Øj, øj... hvor du har snoldet... hvad købte Fifty?? Han fik måske SLET IKKE lov til at snolde?? :o(
  Så savner du nok SLET ikke de MS'er der pt. bor her hos mig =0))
  Super fine kort... godt gået at få fikset 10 af de kort på en convention... !! Kan godt forstå Fifty er vild med den model ;o)
  Kram fra Margit

  SvarSlet
 6. det lyder som en fantastisk dag i det fynske land, men jeg ved ikke rigtig om jeg tror på den der sunde stil til den lille bjørn ;O)
  Søde kort og lækre indkøb

  SvarSlet
 7. Tak for sidst. Det var bare en god dag, vi fik ud af det.
  Dit navneskilt kunne ikke have været bedre. Det er jo fyldt med symboler, og så ligner det lidt noget, der er klar til at afsende...Det vil jeg vove at påstå, du ikke kunne have lavet bedre hjemmefra.
  Du fik da også købt rigtig mange fine ting...men hvorfor hjalp du mig ikke med at få købt flere puncher ???.....Vi snakkede vist for meget..hæhæ.
  Dine julekort er bare så flotte - egentlig kunne de hedde fif 5.
  Hvordan i alverden har du nået at lave noget derovre - overhovedet ? Det fatter jeg ikke.
  (Og så håber jeg, du også kan få lidt ud af de ting, jeg i al min naivitet havde forberedt.)
  Tak for hyggeligt selskab - det er så skønt at være sammen med dig IRL.
  Og hils K, der måtte undvære både dig og Fifty så længe...

  SvarSlet
 8. Tak for en hyggelig Convention.
  Lækre sager du havde fået med hjem i indkøbsposen. Glæder mig til at se hvad du får lavet.
  Hav en god dag.

  SvarSlet
 9. Selv tak for sidst :-) Det var en hyggelig tur - det kan vi godt gøre en anden gang :-)
  og super fine kort - for vi nåede da at lave lidt :-)Krammer Heidi

  SvarSlet
 10. Wau...sejt skilt ! Det ser ud til at I havde en rigtig hyggelig dag ;-)

  SvarSlet
 11. Tak selv for hyggeligt samvær ved bordet lørdag, det var bare ikke meget jeg sad der, men jeg kom da indimellem og tog et hvil og spiste "lidt sundt" lissom Fifty;-)
  Lækre indkøb du havde gjort, men mon den MS-punch er fra scrap-is-fun?;-)
  Fedt navneskilt du fik kreeret, jeg havde glemt mit, men fik ikke lavet mig et som jeg ellers havde planlagt, men der var nu meget jeg ikke fik lavet som jeg havde planlagt;-0. Jeg fik da købt det jeg skulle og "lidt" til..hehe
  knus fra Anja

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)