19. oktober 2011

HOVSA - sikke en lang pause/ Sorry - I have been a BAD blogger!!!

Jamen dog - hvor blev de 9 dage lige af??? Og jeg havde ellers godt set jeg nærmede mig 100.000 besøgende mærket - og VUPTI så er jeg over nu!  MEN derfor fejrer vi det alligevel JA vi gør.

Jeg trækker en vinder af en lille hyggelig overraskelsesgave blandt de kommentarer, der kommer fra NU og til og med 31. oktober.

Derudover har jeg et kort at vise til en helt speciel scrapven. Nemlig Cecilie, som sidste weekend fejrede at hun  havde afsluttet sit studie med et imponerende flot resultat. Her er hendes kort fra Margit og mig. Vi trak lod om hvem der skulle lave kortet og jeg vandt =0). Jeg har som så ofte før prøvet at indbygge så meget symbolik som muligt og her er det (med forklaring nedenunder - spændende om Cecilie selv spottede alle tingene)?

Allerførst en bunke bøger og et æble som studiestart - den KLOGE ugle sidder i sit EFTERÅRStræ (Cecilies yndlingsårstid) og skuler lidt til bøgerne, målet (det spiste æble) ligger på toppen af en bakke. Mickey Mouse stempel viser "thumbs up" fordi det er godt klaret og farverne sort,rød, gul er det tyske flag. Da et af fagene var engelsk står der både til lykke på dansk og engelsk. Og den lille myre - tja det er kunstnerisk frihed - fra min mand, som altid gerne vil have en myre med på et kort. =0)

Above card was made for a good friend. She recently passed her final exams and now holds a major in History and English. Card represents all sorts of little things I know about her and her life. TFL

10 kommentarer:

 1. "Faldt" lige over din blog. Det er nogle flotte kort du laver, så jeg kan da godt forstå, at du har haft så mange besøgende. Tillykke med det.

  SvarSlet
 2. Super flot kort du har lavet - du er altså bare en knag til de personlige kort :-)
  Mange hilsner fra Tina M.

  SvarSlet
 3. Super flot kort : ) elsker at du altid laver dem så personlige, og at den myre skal med er bare efterhånden et must tihi....
  Stort tilykke med de over 100.000 wow, siger jeg bare : )
  Rigtig god aften.

  SvarSlet
 4. Tillykke med de 100.000 besøg. Det er godt nok mange !!!
  Ja, vi er mange der kigger forbi - bla for at se dine pragtfulde personlige kort - og dine forklaringer til. De er altid sjove at læse, fordi du har en dejlig humoristisk undertone.
  Kortet til Cecilie er jo ingen undtagelse. Herligt.

  SvarSlet
 5. Hold da op 100.000 besøg det er da flot... og rigtig sødt kort...

  SvarSlet
 6. Tillykke med alle de besøg, det er fantastisk. Men din side er nu også en oplevelse med alle de spændene kort, og så ikke mindst historierne til.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 7. Jamen... af gode grunde har jeg jo set det IRL... Og det er/var bare SÅ fint. Som altid med masser af hints og med så mange søde detaljer. Jeg ELSKER dine kort (så GODT du "vandt" lodtrækningen)TI-HI...
  Til lykke med dit flotte besøgstal... ingen undrer sig... for din blog er ALTID et besøg værd.
  Nyd week-end'en (snart)- ;o) og hils K

  SvarSlet
 8. Hold da helt op et højt besøgstal. Det var da vildt! Godt gået.
  Flot kort til Cecilie og de der symbolikker er du bare god til.
  Rigtig god torsdag til dig.

  SvarSlet
 9. Sikke et skønt kort du har lavet til Cecilie, mange flotte detaljer. Vild med dine QK-kort.
  Tillykke med de mange besøgende oå din blog.
  Du må ha' en skøn uge
  Knus

  SvarSlet
 10. Jeg er vild med dine QK kort og især historierne bag!

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)