27. september 2011

Mie har lavet et bestillingskort / My DD made this for a colleague

En kollega på Mies arbejde fylder 40 år og er glad for at løbe - så da Mie så mit fine baggrundsstempel fra Kreative fornemmelser med skyerne og en græsbort punch var dette kort allerede skabt i tankerne. "For du har vel et par løbesko og noget tøj vi kan lave til løbetøj i dine QK -dies mor" - Jamen naturligvis og en fin turkis snor til tørresnor og da vi altid har en solsort der vogter vores vasketøj kom der også sådan en i brug - og den synger selvfølgelig en lille fødselsdagssang. Tøj og løbesko er fra en QK paperdoll die med aerobic tøj - men her kom der et løbsnummer på blusen og striber på shorts - så går det fint som løbetøj.

Den obligatoriske MYRE er denne gang udskiftet med en lille træmariehøne.

My DD needed a card for a colleagues' 40th b-day and while looking through my stash - she came up with this cute idea. TFL

6 kommentarer:

 1. Ej hvor er det bare et herligt kort med glade farver. Jeg kommer helt til at tænke på sangen "tørresnoren" Den lille mariehøne er bare prikken over i'et.
  vh Renne

  SvarSlet
 2. Hvor må det liiige være skønt, bare at kunne tage hjem til mor, hun har jo det hele *GG*
  Virkelig et dejligt kort Mie har lavet ; )

  SvarSlet
 3. Hej Mie
  Heldigt du kan finde mor "lige rundt om hjørnet" hva´???
  Du er sprøjte mig bare blevet SÅ GO' til de kort... og så er det jo dejligt når ens idéer kan omsættes "med det vuns"... ikk'??
  Knus fra mig til dig

  SvarSlet
 4. Hej Mie.
  Du har bare igen lavet et sindsygt flot kort. Virkelig smart tema...og selvfølgelig har mor alt hvad der skal bruges. Hende og hendes scrapsager har du altså været heldig med !
  Jeg synes altså, det er utroligt, alt det du kan få plads til på dine kort. Og alligevel er det så fint - og ikke overfyldt. Det er altså en kunst.
  Din kollega er vel nok heldig.

  SvarSlet
 5. jamen jamen - hvor er det bare et genialt kort. At hænge skoene til tørre er ikke bare en god ide, men også nødvendigt en gang i mellem. (Det kan jeg tale med om...:-) )

  Jeg er imponeret over, gang på gang, hvordan I får Quickutzet alt af "næsten" (jeg ved jo at du ikke mangler noget)ingenting.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)