1. august 2011

Jeg laver lige et kort... / Ooops she did it again !!!

Mie var herhjemme i weekenden fordi hun lige skulle lave et kort til sin veninde. Og som altid er der ikke så meget pjat og unødvendig præstationsangst - denne gang var det inspireret af et af Aka's kort til OSH. Og hvor heldigt - i gemmerne havde jeg jo præcis samme embossingfolder - der ikke just var blevet slidt op! =0)

Et dyk i restekasserne og en hånd i skuffen med punches senere, så dette kort dagens lys - og helt ærligt - nu kommer jeg da nok til at bruge den embossingfolder lidt oftere - for det ser da godt ud - uden på nogen måde at være vanskeligt - lad os lave lidt flere af dem ved lejlighed - også god model til at bruge de små rester. Mie har brugt 3 forskellige SU-punches - den mindste ovale kræver små søde tekster som dem jeg for nyligt brugte fra MFT-sættet - men de var på engelsk og frk. Johansen ville have danske tekster - så dem fik vi lavet et ark af - lige til at punche ud.


My DD Mie knows how to deliver and not spend hours thinking about what to make. Sometimes I wish I had the same ability! =0)  Here is a card she made in NO time Sunday. I had that embossing folder for a couple of months and never used it yet - but after this little gem - I can see potential and what a nice way to use tiny scraps of patterned paper too. 3 different SU punches used for the label. TFL

Og apropos fødselsdag - Cecilie har 1 års blog-fødselsdag på sin nye, lækre blog - og smider daglige spørgsmål op i luften i hele august - sidst var det rigtig sjovt at lære mere om hinanden på den måde, så JEG er med - hvad med dig??  Læs mere ved at klikke på billedet her

8 kommentarer:

 1. Det er et flot kort i en skøn farve. Hvor er det godt, at vi selv kan lave lige præcis de tekster, vi skal bruge ; )

  SvarSlet
 2. Har lige kigget lidt rundt på din blog - sikke nogle flotte kort du laver! Jeg har naturligvis meldt mig som fast læser - god inspiration :-)

  SvarSlet
 3. Dejligt kort. Skønt at vide præcis, hvordan ens kort skal se ud - og så ikke gå på kompromis. ;o) Jeg er også mest tilhænger af danske tekster.

  Scrap-hilsen fra Anne

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare et sødt kort i de farver. Meget sommerligt med den lilla.
  Og hvor heldig er Mie lige med en mor der stort set har ALT i gemmerne ??? Jeg håber, hun er klar over hvor misundelig jeg er på det lager, hun har adgang til.....Det er da LUXUS.
  Jeg er enig med Mie i at dansk tekst er det bedste. Det er jo ikke alle der er sprogkyndige - trods alt.

  Jeg synes bestemt, I skal fortsætte med at slide på den folder. Den er jo fin til en venindefødselsdag - men sandelig også til OSH.

  SvarSlet
 5. Super fint kort, Mie har lavet. Det er dejligt ikke at være tynget af præstationsangst - det burde du altså overhoved heller ikke være selv.

  SvarSlet
 6. Fint kort Mie det er en skøn farve, og båndet et flot et, hvor er det fra? ja ja jeg ved det godt, fra din mors skuffe, men hvor er det købt?.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 7. Hej Charlie
  Tak for de søde kommentarer på min blog. Jeg er desværre ikke selv så god til at få lagt kommentarer for tiden, men jeg følger stadigvæk ivrigt med både her og på osh.
  Min skole ligger ikke på Købmagergade ved Nørreport, det er en anden afdeling af det, jeg kommer til at gå inde ved zoologisk museum :)

  Det er nogle rigtig flotte kort du får lavet men nogle dejlige farver!

  Kram Maria

  SvarSlet
 8. ja embossingfloder burde vi bruge mere, for det er nemt og ser fantastisk godt ud. flot kort

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)