26. august 2011

Et bryllupskort og vores bonus-barnebarn / a wedding card and my bonus granddaughter

I dag har vi haft besøg af en lille snut og hendes mor og er blevet udnævnt til reservebedsteforældre. Lille M er 7 måneder og er lige kommet til København med sin mor og far. Mor har boet her hos os for 6 år siden da hun besøgte Danmark og ønskede allerede dengang at komme hertil igen. Nu er hun gift og har en skøn lille pige og hendes japanske mand har fået job her i nogle år. Hvor heldigt er det ???  Så idag var de på besøg for første gang - og man er langt væk hjemmefra når ens forældre kommer på besøg om ET ÅR!


Her er lille M på sit første besøg her hos os og hun var bare verdens dejligste lille nemme pige som både sad hos Mie og mig og hyggede sig. Babyer må tale samme sprog - for hendes små snakkelyde lød præcis som de babyer jeg ellers kender selvom hun "taler" japansk.

Our new house-baby. Her mother stayed with us 6 years ago when visiting Denmark and we are very happy to see her back here with her little family. We are happy to be her extended family as her own family lives in Japan and she will be here a couple of years.

Og så kan jeg endelig vise noget igen - nemlig et kort til Margits mellemste søn og svigerdatter der holder bryllupsfest i morgen. De blev gift tidligere på året hvor kun forældrene var med - men holder festen nu - så jeg har ikke sat dato og initialer på kortet men en lækker lille amor-bamse og noget gyldent bånd med vielsesringe fra Paris.
Baggrund embosset med Sizzix folder og hjertepapir punchet med MS kantpunch. Bamse-amor malet med Copics, glimmer på vinger og snude og pilespids er blevet glaseret.

Card for a young couple celebrating their marriage earlier in 2011 tomorrow with friends and family. I love this little teddy and decided to use him for their card. Golden ribbon with rings was bought in Paris some years ago. TFL

10 kommentarer:

 1. Tillykke med din nye status som reservebedstemor. Det er da en dejlig historie. Og det er da fordi du har sprogøre, at du forstår baby-japansk !

  Det er et meget smukt og romantisk kort til det unge brudepar. Fyldt med symboler og så det fine franske bånd. Fuldendt.

  Var det i morgen du skulle have klippet Miss Piggy-håret ? Den har vi grinet meget af her....for vi kan lige se det for os. God fornøjelse.
  Og så lige - endnu en god weekend til jer.

  SvarSlet
 2. Nøjøøøøjjjj hvor er hun bare lækker!!!

  Hihihi ja jeg tror også alle babyer snakker samme baby sprog og derfor kan lærer ALLE sprog..
  Vores nabo har adopteret 2 børn fra Korea og de kom da de var 6mdr og de lærte begge hurtigt dansk til normal tid.. Det utroligt ;)

  Hvor er det skønt at de er flyttet hertil og du nu kan være en del af deres liv ;)

  Rigtig sødt bryllupskort du har lavet!!

  SvarSlet
 3. Jamen det kort er bare SÅ fint... skal nok huske posen i morgen...
  Sikken en sidegevinst... at få lov at være reservebedster for sådan en lækker "trold"...
  Her har vi haft besøg af Sofie, mens mor og far gør klar til fest (gad vide om de når at sove inden i morgen!!)
  God week-end...

  SvarSlet
 4. Hvor er hun kær den lille, og tillykke med den nye titel som "reservebedsteforældre" til jer begge.
  Et meget sødt kort, med fine symboler.
  Knus og på gensyn Bodil

  SvarSlet
 5. What a cutie! So glad you get to dote and love on another baby! You were such a blessing to us during our stay in DK. This family is fortunate to share your hospitality as well!

  SvarSlet
 6. Sikke en sød lille trold og ja tror babysprog er ens verden over... og rigtig sødt kort... Go lørdag...

  SvarSlet
 7. Dejligt at I har hus- og hjerterum til så mange.

  Skønt at se det overskud, som du rummer - både til at holde kontakt verden rundt med søde fødselsdagshilsner, "åbent hus" hjemme og ikke mindst OSH.

  You go girl! ;o)

  SvarSlet
 8. Lækker lækker baby og tillykke med den nye titel.
  Fint kort med sødt stempel. Fortsat god weekend.
  KH 10na - der er igang med OSH julekort ;o)

  SvarSlet
 9. Jeg sidder da og bliver helt rørt - sikke en dejlig historie og tilykke med titlen :-) Hun er da en dejlig trold. Og sikke et fint kort - det er rigtig sødst. Mange hilsner Ballegaard

  SvarSlet
 10. Sikke da en lækker lille bonus baby! Tillykke med den nye titel. Jeg har også et par små bonusunger som jeg leger reservebedste for, det er herligt! Sødt kort du har lavet til de unge mennesker!
  God søndag til dig!

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)