22. april 2011

Solrig og hyggelig start på et nyt år / A lovely way to start a new year....

Vel hjemme igen kan jeg se jeg har fået en masse søde, dejlige kommentarer med til lykke!  1000 tak for dem - I er da bare dejlige allesammen!!!!
Som det er rygtedes blev jeg et år ældre i går - og for at lade prinsesse Isabella have dagen lidt for sig selv var vi nemlig smuttet på en lille miniferie til Fröslida i Sverige. Da jeg har inviteret hele familien til fødselsdag og påskeægjagt på søndag var Kjel, Mie og selvfølgelig Fifty og TG specielt inviteret til denne tur. Vejret var dejligt (selvfølgelig) og humøret i top - så her er lidt fotos fra dagene:

 Først skulle husets tamme andepar, der selv går til hoveddøren, hvis det kniber med foder i haven lige fodres. Så var "alle børnene" klar bag i bilen og turen gik nordpå. Parken med det blå blomsterhav er i Helsingborg. Vel fremme ved huset var vejret stadig så lækkert, at vi måtte nyde et glas i haven - så her er far og datter på udsigtsbænken og Fifty og T.G. beviser at Påskeharen faktisk bor midt i de store svenske skove! Jeg var der jo også - og da første forsøg på et selvportræt havde et grantræ på hovedet og fare for Mie's kaninører"fingre" - måtte jeg trække lidt længere væk og prøve igen.  =0)

Næste morgen blev jeg vækket med fint DANSK morgenbord, som Mie havde købt ind til. En imponerende høst af fødselsdagskort, hvor 4 af dem ovenikøbet var lavet specielt til mig. TAK for dem til Mie, Annette (aka), Elias og Margit i nævnte rækkefølge. Og tak til Kjel, Grete, Sus og Hanne for de andre fine kort.
Apropos kort havde vi en pose af de OSH-kort der manglede hvidt papir indeni med i bilen - så det hyggede Mie og jeg os med i en times tid, mens Kjel fotograferede de fine påskeliljer på grunden. Så gik turen ind til Halmstad (og se lige hvor dejligt varmt det var) hvor vi hyggeshoppede lidt og købte en FIN påskekage med hjem (jordbær og hvid chokolade fyld MUMS) og med et lækkert glas Asti til. Og efter superfin aftensmad lavet af Kjel og Mie, så vi den mest fantastiske orangerøde solnedgang  ALT i alt en DEJLIG fødselsdag!!


Tak for besøget og GOD påske til jer allesammen.  =0)

I share my birthday with Queen Elizabeth II and Princess Isabella and this year I had decided to spend it in Sweden. Here you see two collages - one from my last day as a 56 year old woman and one set to show what happened on my 57th birthday. Co-starring on the first set of photoes are my DH and DD with my teddy Fifty and DD's teddy T.G. Weather was absolutely perfect and we had two funfilled and lovely days there. As you can see we found the Easter Bunnies - smack in the middle of the forest. I had a lovely b-day breakfast - a super cake - lots of cards, greetings and gifts - and to end it all a wonderful sunset. Who could ask for anything more.  HAPPY EASTER and thanks for visiting.  =0)

13 kommentarer:

 1. Velkommen hjem igen. Og tak for fin fotorepertage fra turen. Og der er vist ingen grund til at betvivle, at det blev en dejlig dag.
  Dejligt at du blev glad for alle de mange hilsener til dig...
  Den med gemini troede jeg faktisk, du havde spottet. (Et velkendt ord i min "syge-verden". Vores fine porcelæn hedder gemina pga 2 små blå krummelurer. Stjernetegnet for tvilling kendes også som gemini...osv ) Jeg havde også meldt fra til latin, hvis ikke jeg SKULLE have det inden sygeplejeskolen. Jeg gad heller ikke, men måtte tygge mig gennem de puniske krige....ærgh..

  Fortsat god påske. Og som en anden kongelig holder du jo også fødselsdag over flere dage....så rigtig god fornøjelse.
  Knus Annette

  SvarSlet
 2. Det lyder som en fødselsdag, præcis som man kunne ønske sig den.
  Fortsat god påske.

  SvarSlet
 3. Dejligt at du havde en super dag ; ) sikke nogle skønne billeder.
  Sikke en kage mums.
  Fortsat rigtig god påske

  SvarSlet
 4. Et forsinket tillykke med fødselsdagen, sikke da en dejlig dag du har haft. Nogle dejlige foto collager du har lavet - så vi kan følge med. Kan du forsat have en god påske.

  SvarSlet
 5. Jamen... kan en fødselsdag fejres i bedre rammer end i jeres dejlige hus i Sverige. Laaaaangt væk fra hurlumhej'et... og selvfølgelig havde du en dejlig dag og godt vejr ;o)
  Fiiiin reportage fra "hinsidan"... og (mums) lækker kage...
  God JAGT i morgen ;o)
  Knus

  SvarSlet
 6. Du blev da fejret med maner! Den kage er for skøn ud - mums mums mums!
  Fortsat god påske!

  SvarSlet
 7. Et forsinket tillykke med fødselsdagen. Nogle skønne billedet, der viser at du havde en god dag.
  Fortsat god påske

  Mette

  SvarSlet
 8. Det ser ud som om at du havde en dejlig dag ;-) - og sikke et vejr ! Hjertelig tillykke herfra...

  SvarSlet
 9. Hvor ser det bare skønt ud :) Et stort (og lettere forsinket) tillykke herfra :)

  SvarSlet
 10. Forsinket TILLYKKE med fødselsdagen, Charlie. Det ser og lyder til at du havde en rigtig dejlig fødselsdag.

  SvarSlet
 11. Velkommen hjem igen og et forsinket TILLYKKE med fødselsdagen. Lyder til i havde en skøn tur i det svenske

  SvarSlet
 12. Tillykke med fødselsdagen. Det ser ud til at have været en dejlig dag :-) Jeg "fejrede" min i går, til en konfirmation i Vordingborg!

  SvarSlet
 13. Til lykke og hurra igen! Det lyder som en fantastisk hyggelig fødselsdag; sådan som fødselsdage skal være.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)