14. april 2011

Bestillingskort til min venindes mands runde dag / Card made to order...

ALLERFØRST glæder jeg mig HELT vildt meget til SAM i weekenden. Ses vi i Roskilde???  Fifty skal også med  og han glæder sig også meget til at hilse på jer og samle kort sammen til OSH. Han er jo sådan en flittig, lille bjørn.

Min veninde helt tilbage fra vores elevtid er tysk gift og vi har lige været sammen, da hun var på besøg i Danmark i marts. Hendes mand fylder 60 i næste uge - og de er begge meget interesseret i Japan. Derfor var bestillingen et kort der var meget Japansk.


Gitte var sød at give mig et stempelaftryk af den lille japaner, oversætte til lykke og låne mig sit QK-Japan sæt, Margit havde noget japansk gavepapir jeg fik lov til at klippe et stykke af og resten er mine egne dies. Jeg har været en rundtur på nettet for se hvordan man skriver 60 på japansk - så det står der på papirslanternen og så skulle der endnu en gang en blomstrende kirsebærgren på kortet - syn's det giver sådan en god dybde. Div. buske er toppen af en række træer fra en Sizzix borderdie. Kortet er nu sendt derned så hun kan få skrevet i det inden hans fødselsdag. Og hils mange gange og sig til lykke til ham Eileen, hvis du læser med her!  =0)

I made this Japanese inspired card with a little help from my friends. One had the stamp and QK - Japan dies. Another had some Japanese wrapping paper and piecing it all together and checking the internet for spelling etc. this is the result. Thanks for looking.

12 kommentarer:

 1. Kæft hvor er det flot sååå gennemført med så mange fine detaljer og lækre farver

  SvarSlet
 2. Wauuuu...total i-orden japan-style ;-) Jeg glæder mig også rigtig meget til SAM, og er ved at forberede mig lidt...(det går til gengæld ikke så godt, underligt ?)

  SvarSlet
 3. Et ægte "Charliekort" - og nu også på japansk. Vildt flot i de skønne farver og så alle de ting, der jo bare ER Japan. Og med japansk tekst !! Du er altså meget international i din omgangskreds.
  Flot "Mie-kirsebærgren".

  NEJ - Jeg skal IKKE til SAM, og så snakker vi ikke mere om det ! Basta...
  Men rigtig god fornøjelse til I heldige.

  SvarSlet
 4. Flot flot, og i japansk stil, det var nyt.
  Dejlige detaljer og farver.
  Bodil

  SvarSlet
 5. Rigtig lækker kort. Super sødt :-)

  SvarSlet
 6. Waaaw, så flot et kort i japansk stil... masser af lækre japanske detaljer og hvor har du gjort meget for at få det perfekt... flot med teksten

  Ha en dejlig weekend og vi ses ikke :-)

  SvarSlet
 7. Du er simpelthen genial. Du har lavet mange flotte, smukke, usädvanlige kort, men det her slaar alle rekorder.
  Eileen

  SvarSlet
 8. Wiiiiiiiiiiii hvor er det bare flot : ))))))
  Kommer selvfølgelig en tur forbi SAM mon ikke det bliver det meste af lørdagen tihi..... glæder mig.

  SvarSlet
 9. Kære Charlie...
  Jeg kunne genkende Gittes lille kineserpige :o) Fantastisk kort du har kreeret - og din kirsebærgren er så gennemført! Hvordan går det med dine nye udfordringer? Tænker på dig, og håber at du får en skøn påske!
  Knus Engel...

  SvarSlet
 10. Ja mere japansk kan kortet vel næppe blive og hvor blev det flot. Utroligt, som du kan få flettet så mange ting og symbolik ind i dine kort. Uden det virker for meget. En hel lille rundtur i japanske seværdigheder :-))

  Tak for en dejlig week-end i selskab med dig og Margit. Det er så skønt at få en masse gode grin ....og så er det jo sundt.

  Kram Gitte

  SvarSlet
 11. Nøj, hvor blev det flot! Jeg vidste godt, at det skulle laves, men du har da virkelig ikke sparet på noget. Super super flot kort, og jeg kan kun forestille mig at modtageren blev lykkelig.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)