11. april 2011

Sikken en solskinsdag - lige til at hænge tøj i haven / A perfect day to hang your washing outside..

Og det er præcis hvad Hello Kitty gør på dette kort. Det er til en lille japansk baby, som bor i USA p.t. med sine forældre. Hendes mor har boet her hos os i forbindelse med et studiebesøg i Danmark for nogle år siden - og nu er hun så gift og har en lille familie LANGT væk fra mor og far og søstre i Japan. Jeg havde en lille fransk tøj"ting" jeg faldt for i foråret - og den er nu på vej med posten sammen med dette kort.

Hello Kitty er jo også meget populær i Japan - så jeg fandt på dette kort til hende:

Den fine gul/hvid stribede tørresnor er købt hos Tutein og Koch, der var også en orange/hvid udgave og damen i butikken fortalte stolt at de havde fået den specialfremstillet til deres butik. Jeg tænkte selvfølgelig OSH da jeg så den gule - så den måtte jeg have noget med hjem af!

I made this baby card with Hello Kitty for a Japanese friend's first baby. They live in USA at the moment but expect to get a 2 year's contract to work in Denmark soon - that would be FANTASTIC.

13 kommentarer:

 1. Hvor er det bare et super cute kort!! Dejlige friske farver, du har valgt.

  SvarSlet
 2. hvor er det er dejligt og sødt kort

  SvarSlet
 3. Hold op det er godt nok et rigtig nuser kort... er nemlig til Hallo Kitty og har heldigvis nogle ægte japanske stempler med den...

  SvarSlet
 4. Øj, hvor det et forfriskende og smukt kort til en lille pide, der helt sikker er vild med Hello Kitty. Og så flot du har lavet det

  SvarSlet
 5. Hvor er det fint med den tørresnor. Det ser fint ud :-)

  SvarSlet
 6. Jamen det er bare dig i en nøddeskal. En pige fra Japan som bor i USA - og du sender en gave købt i Frankrig ! Du er da speciel - på den rigtige måde altså !
  Og kortet er bare så fint og gennemtænkt. Incl. den fine tøjsnor.

  H. har jo også en del Kitty liggende. Til evig tid tror jeg. De må nemlig ikke bruges, for de er lavet hos Charlie. Men vi må gerne kigge på dem. Jeg håber papiret er syrefri, så de kan holde.....
  kh Annette

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare sødt : ))) Det skal nok blive dybt beundret af alle : )

  SvarSlet
 8. Super Sødt kort - Krammer Heidi

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare sødt, man kommer i rigtig godt humør når man ser på det.

  SvarSlet
 10. Hvor er det bare et skønt kort Charlie! Vi ses på lørdag! :)

  SvarSlet
 11. Sikke et fint lille kort, med nogle skønne farver på så mange fine detaljerne.
  Og tørresnoren, ja den ser vi jo nok også på et OSH kort snart.
  Bodil

  SvarSlet
 12. Super sødt kort. Rigtig piget.

  SvarSlet
 13. Isami bliver helt sikkert glad for kortet og den lille franske töj"ting". Selvom det er "Hello Kitty" faar hun ikke kökkenblokken vi lavede til Mareike.
  Eileen

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)