25. april 2011

Påskeharen kom igen i år / Another year with a visit from the Easter bunny

Og æggejagten måtte ske LYNHURTIGT inden solen smeltede alt for mange af chokoladeæggene. Kaninerne var derfor ikke gemt særlig meget - så de kunne nå ind i skyggen i en fart - men selvom holdet var reduceret til 3 jægere i år - klarede de det fint! Fint gik det også med Mies traditionelle påskelagkage - i år med jordbærmousse og hvid chokolade mousse og smurt med chokoladesmørcreme (opskrift fra Heidi Sivsko - TAK) Endelig en smørcreme jeg kunne lide. Fredag lavede Mie og jeg en masse blomster og blade og søndag morgen blev kagen pyntet færdigt. Jeg fik den spændende opgave at lave selve det brune træ og flødeskumskanten - Mie hyggede sig med de fine blomsterdekorationer, æggene og de små marcipankyllinger købt i Sverige - Nå ja - og så fik jeg lov til at lave den travle påskehare der gemte påskeæg ved træets rod  =0) 

 Det er da en kage man kun kan blive i godt humør af - ikke??? Og lækkert smagte den også!

Og i dag er vi så inviteret til 8 års fødselsdag hos endnu et artigt aprilbarn - og her er vores fælles kort. Kitty-die lånt af Gitte Y (tak Gitte) - da Mie jo arbejder i et køkken og derfor har korte negle - er det altid min faste opgave at pille strimlerne af de dobbeltklæbende stykker tape - jamen hvor HELDIG kan man være!! Mie har så hygget sig med alt det sjove - og "sammen" fik vi dette resultat til Maria!


A photo collage from the annual Easteregg hunt here and the pretty and YUMMY cake my DD Mie made for us. Just to make you hungry - the cake had one layer of white chocolate mousse and one with strawberry mousse - covered in dark chocolate buttercream and green marcipan. Lots of tiny flowers and leaves, eggs and chickens - A cake that will make you smile twice - when you see it - and when you taste it. (With the amount of cream, butter and chocolate - you migth frown the next day when you step on the scale - but THAT's a different story..)  =0)  Card made for an 8-year old niece. TFL

17 kommentarer:

 1. Hvor er jeres kage dog blevet fantastisk flot!! Jeg er vildt imponeret over, så meget i har gjort ud af det. Og jeg smiler stadig over haren ; ) ; )
  Det lyder hyggeligt med sådan en chokoladejagt. Det er desværre for længst forbi her i huset. Mine teenagerdrenge gider ikke mere ; )
  Sødt Hello Kitty kort. Jeg er ret sikker på at det har vagt lykke hos en 8 årig.
  Ps. Måske du/I skulle overveje en tapegun ; )

  SvarSlet
 2. WAUUWWW... et super flot hello-kitty-kort... den er altså cute..
  Hørte (ved et tilfælde) Sofies mor fortælle at hun ikk' kan snupp' Hello Kitty!!! (så blev helt glad for jeg ikke valgte den til S's kort!!! UPS, hvor kan man nemt komme til at træde i "spinaten"... jeg syn's den er sød!! ;o)
  Nå, men som vanligt en super flot kage du har præsteret, Mie (og lidt mor!!) Hold da op hvor den ser lækker ud... (savle... ned i tastaturet)... Den blev med garanti beundret og rost til skyerne...
  Ja, vejret havde vi for en gangs skyld med os til påskefrokosten... dejligt...
  Idag har jeg travlt med at lave vikinger... men mere om det om et stykke tid ;o) :oD
  Knus til jer alle 3 fra os 2... =0)

  SvarSlet
 3. Fantastisk kage, er der da noget dig og Mie ikke kan?? ;o) Ja, solen er hård ved påskeæggene i år, ikke at jeg skal klage over det skønne vejr. Korte negle og dobbelt klæbende tape er ikke den bedste kombination, jeg taler af erfaring :o)
  KH 10na - der nyder den sidste fridag

  SvarSlet
 4. Den ser dælme flot ud den kage, har aldrig set så flot en kage, hils Mie og sig det !!
  Her kom haren også forbi, men kun lige netop, en bil gjorde det af med den, hulk, de er så skønne, når de hopper rundt hele sommeren...
  Tak for synet af alle dine dejlige billeder fulgt af skøn humoristisk text, som læses med STOR fornøjelse !!
  Hilsen fra det solskinsrige Sy'fyn :-0)

  SvarSlet
 5. Hold nu helt op......sikke en kage.
  Den er da utrolig. Og rigtig PÅSKE i de farver og med alle de æg og kyllinger.
  Jamen Charlie, din humor altså......den kanin er da bare for sjov. Håber virkelig Mie bærer over med dig....For hun er da kvik. Tænk at få dig til at lave det kedelige arbejde med de klisterstrimler....haha. Ja, den kloge narrer den mindre kloge !
  Rigtig sødt Kitty-kort I har lavet - i så glade farver.
  God 2. påskedag.

  SvarSlet
 6. Sikke en fantastisk kage!! Og hvor er det bare et sødt kort - jeg elsker Hello Kitty - selv i en alder af næsten 31 :) :)

  SvarSlet
 7. Rigtig sødt kort du har lavet og den kage, den tager da kegler, WOW den er flot :o))

  SvarSlet
 8. WOW WOW WOW! Mies kager bliver da flottere og flottere hver eneste påske. Jeres påsketradition lyder så hyggelig.

  SvarSlet
 9. Wawww sikke en påskekage... ser lækkert ud. Så fint et kort, der må have gjort lykke... hello Kitty er jo et hit:-)

  Ha en dejlig dag

  SvarSlet
 10. Wauw for en lækker kage....den har garanteret smagt godt.
  Vi holdt for en gang skyld påskefrokost, og mine store unger "brokkede" sig lettere over, at de ikke skulle i haven og lede efter påskeharen. Så det bliver de vist aldrig for gamle til og jeg synes det er herligt, at I holder fast i den tradition.

  SvarSlet
 11. Hold da op en flot kage i har lavet og hvor lyder det lækkert...mmmmm KAGE! :) Skønt kort i også har lavet, I er da et perfekt team dig og Mie!

  SvarSlet
 12. mums en kage så flot dekoreret og sikke nuser kort. Du må have en god aften

  SvarSlet
 13. Mums en lækker kage og så flot den er dekoreret. Cute lille kanin som gemmer æg....*gg*

  Haha Ja jeg er helt enig med AKA Mie er for kvik...hvorfor selv lave det kedelige når man nu kan få mor til at gøre det for sig...;O)High5 Mie:O)
  Skønt Kitty kort I har lavet.:) Tror jeg må ha' en Kitty til min samling, de er så søde.:)
  Rigtig dejlig uge
  Knus

  SvarSlet
 14. Sikke da en flot kage !!! Er vild med det træ, den idé er nappet til senere brug ;)
  Jeg kan heller ikke lide smørcreme :s, så jeg bruger ofte chokolade ganache (eller ofte og ofte....så mange kager har jeg heller ikke lavet jo ;))

  SvarSlet
 15. Ser virkelig lækker ud mums
  Dejligt at de stadig gider lede efter påske æg ; ) mine gør SUK ikke
  Super sødt kort, dejligt at kunne fordele arbejdet fnisss

  SvarSlet
 16. Savl...en lækker kage ;-). Mine unger var faktisk lidt fornærmede over at påskeharen var hoppet forbi vores have i år, så han må på den igen i 2012...!

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)