9. marts 2011

Hvad er oddsene for det?? / Oops they did it again !

En lille collage fra weekendens tøndeslagning. Elias var Darth Vader, men måtte lægge noget af kostumet under tøndeslagningen da det er svært at se (og trække vejret) under sådan en maske. For to år siden var han med for første gang og blev sammen med vores venners barnebarn hhv. kattekonge og -dronning. Og sørme om ikke de samme to drenge rendte med æren og præmien i år. Men de slog også en proper næve og var meget stolte bagefter.  =0)

Det lykkedes mig at fange øjeblikket hvor der går hul på tønden og bunden (og slikket) ryger ud. Nu skulle man tro alle ungerne kastede sig over slikposerne - sådan husker jeg det var - men næ-nej - man vogtede så meget på sin plads i køen af skræk for at gå glip af et slag at alle blev stående - så slikket blev lagt til side til tønden var pulveriseret. =0) Tigerdyret slagtede de små's tønde og fædre/bedstefædre nåede kun 1 omgang rundt - så var den tønde væk. Drengene sad langs kanten og lurede fiduser af og heppede på de voksne.
Og så var den en FIN fastelavnstønde-kage  - MUMS!!

Da billederne også bliver leveret til Grundejerforeningens hjemmeside var det OK at man kan se ansigter - flere er også klædt så godt ud at de ikke kan genkendes.


Every year in February we celebrate "Fastelavn" or Shrovetide. And as you can see you're never to young or to old to dress up and have fun. For the second time our DGS and our friends DGS became king and queen. This title is for breaking the barrel to let the candybags out and for managing to hit the very last piece of the barrel down from where it is hanging. I'm sure someone has explained this better on the internet - feel free to look it up if you're interested.  =0)

10 kommentarer:

 1. Åh, det bringer mig da lige en tur ned af mermory lane. Sådan var det også da jeg var barn for 35 år siden. Hele gaden holdt tøndeslagning for børn og voksne. Men jeg synes nu vi kastede os over slikket hihi. Måske er børn bedre opdragede idag eller også er der mere struktur ;o) Tillykke til kattedronningen og kattekongen.
  KH 10na

  SvarSlet
 2. Skønne billeder, så flotte udklædninger : )

  Tillykke med titlerne igen tihi....

  Hvem har bagt den super flotte kage????
  Rigtig god dag.

  SvarSlet
 3. Utroligt at de vandt igen - tillykke med dem.
  Krammer Heidi

  SvarSlet
 4. Det var da heldigt - igen. Og sikke flotte udklædninger. Men det ser også ud til at være en dag med opbakning - og traditioner. Dejligt at bo sådan et sted.

  SvarSlet
 5. Sikke en dragt flot flot, og tillykke med titlen Elias,
  IGEN..:0)....
  Bodil H

  SvarSlet
 6. Skønne billeder!!
  Et lille tip til voksentønden: smid den i et badekar i et par dage,så den kan suge noget vand og sav evt brædderne 1/3 igennem på tværs. Så er den meget mere besværlig at slå ned, og brædderne falder i flere omgange.
  Det gjorde min far altid, når vi holdt fastelavn for byens børn.
  Lisbeth Z

  SvarSlet
 7. Det lyder sørme festligt!! Og fantastiske udklædninger må jeg sige :))...mums for en lækker kage, og fantastisk vejr ser det ud til... lyder som en rigtig dejlig dag :D

  SvarSlet
 8. Kære Charlie.
  Utroligt, at de vand igen, og sammen! Det ser sjovt ud... (ET lille hint til næste år... Læg de voksnes tønde i blød i vand et par døgn, og hæng den så op til lidt tørring det sidste døgn.. så holder den længere!)
  Du har været super god med kameraet og sikke mange i har været.. Flere kreative udklædninger - hvilket er SÅ Skønt!
  Jeg håber, at du får en dejlig weekend!

  Knus Engel...

  SvarSlet
 9. Hvor ser det bare sjovt ud. Her har den også stået på Darth Vader et par år, og det er da helt umuligt at trække vejret i den ! I år stod den kun på Hanna Montana, da den store synes han er blevet for stor til fastelavn ;)
  Flot spiselig tønde, er det dig der har kreeret den ??

  SvarSlet
 10. Ej nogle hyggelige billeder fra jeres tøndeslagning. Mange flotte udklædninger, sejt der er også en voksen som har klædt sig ud :) Mums en lækker tøndekage. Godt billede af Darth Wader med og uden krone. Tillykke til kattedroningen og kattekongen
  Jeg har lavet en ommer ;O)
  Du må ha' en rigtig dejlig weekend
  Knus

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)