3. marts 2011

Babykort bestilt af en ex-kollega og ven/ Babycard made to order..

Det første barnebarn er nu også kommet hos denne familie og så går Mormor jo i selvsving. Jeg har set et foto af det yndige barn og hørt hun har STORE fødder - og så måtte jeg jo bare låne et par tryk af dette skønne stempel (TAK Gitte). Har prøvet at zoome for at vise at der er gult velourfnuller i blomstermidten.
Og da papiret var sødt og babyet og med indbygget lak og glimmer valgte jeg at flytte navnet til indeni og med hvidt på rosa.  Bagsiden fik denne gang dette stempel med mine initialer - syn's det passer godt til babykort. OG jeg fik brugt lidt perler og knapper igen. AHHH... Det søde pink og hvide bånd kom med
hjem fra Frankrig SPECIELT til dette kort!

 Jeg elsker at lade sommerfuglene følge en lille hjerterute...  =0)

Ved ikke om "fnulleret" kan ses - så I må tage mit ord for det.


Nåjo - og så har jeg en lille lokal PINK scrapbogsbutik i en naboby - så der skal jeg altid ind for at købe et fransk blad og snuse lidt - 30 % rabat på et lækkert dybt, rødt gummistempelark til drenge med stjerne og ordet SUPERSTAR på engelsk. Et nuttet lille fransk sommerfuglestempel med en tekst der bare passede så godt på vores dage i mimosetiden - 1 fugledie med svaler og en tøset skildpadde af fransk producent af dies - lidt kuverter som jo bliver hurtigt brugt her i huset og 1 fugledie jeg glemte at købe til S-n-D og måske synger denne på fransk??  =0) FINE ting ikke!!  Og fyldte og vejede nul og niks i kufferten.


Above a babycard I made for my good friend from my former job. She has just been a gran for the very first time and asked for a card for the little princess. She told me baby had big feet like her own daughter had when she was born and I instantly tought of this stamp. Hope she likes it. I used velvetpowder for the yellow in the flowers - hard to see - you'll have to take my word for it. When in France a few weeks back I HAD to do some stash shopping - this is what I brought back. The star rubberstamps will be perfect for cards for boys. I could have bought the bird on the branch here - but who knows if this one sing in French??  TFL

11 kommentarer:

 1. Super cute kort!!
  Den fugle die er jeg også lidt vild med ; )

  SvarSlet
 2. super sød kort i søde farver og en fugledies mangen til din bor hjemme hos mig, den er så sød. nej mathilde fylder år på lørdag så Anja og jeg tar afsted til Fyn fredag morgen og shopper i Rosengårds centret inden før scrap, vi glæder os

  SvarSlet
 3. nåååå hvor er det dog et super sødt kort.

  knus

  SvarSlet
 4. Super nuttet kort til den lille babypige.
  Og med alle dine lækre detaljer.

  Det er bare sååå dejlige indkøb, du har gjort i det franske. Og der plejer du jo også at skulle hen at handle....har jeg hørt fra pålidelig kilde...

  Fuglen har jeg også - den bliver du glad for.

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare et super sødt kort til den lille ny... så mange søde detaljer og jeg tror på dig, når du siger det er velour :-)

  God weekend til dig!!!

  SvarSlet
 6. Super sødt og piget kort - skønne detaljer.

  Og dine indkøb - den fugle die er jeg vild med, har fået nogle diecut af Aka - super lækker.

  Krammer Heidi
  Håber jeg kommer forbi idag med OSH kort

  SvarSlet
 7. Ih- hvor er det bare et fint og sødt kort. Og stemplet købte jeg jo brugt på Scrapn'Dream, så det glæder jeg mig til selv at tage i brug. Tak for inspirationen.

  Ha' en god dag!

  SvarSlet
 8. Sikke et fint kort til et lille nyt medlem af en familie, det er nogle dejlige farver og stemplet hvor er det nusser.
  Det ser ud til at du igen har fundet nogle skønne ting i det franske, glæder mig til at se dem brugt på kort.
  Bodil H

  SvarSlet
 9. Det er et rigtigt sødt kort. Jeg er vid med den kantbort du har brugt rundt om stemplet. Rigtigt sødt stempel forøvrigt. Jeg kan se, at jeg skal ind og lære nogle farvelægnings trick med Copic ;)
  Knus fra nabokonen

  SvarSlet
 10. Kære Charlie.
  Hvor er det bare et bedårende kort. og totalt velvalgt stempel!
  Knus Engel

  SvarSlet
 11. Super sødt kort, hvem ville ikke falde i svime over det : )
  Dejligt med nye indkøb, skønne ting.

  I øvrigt et super godt billede af dig i din header : )

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)