5. marts 2011

Et LILLE stykke af Mimoseruten / The "route de Mimosas" or in fact just ½ hour of it

Som nævnt tog vi en del mimosebilleder, fordi det var SÅ fantastisk at køre rundt i dette gule farvehav, især med tanke på, at det stadig var vinter i Danmark. I får en lille collage, da jeg ikke har besluttet endnu hvilke fotos der skal scrappes!! En del er taget gennem vinduet  under kørslen - da vejen mod Tanneron snor sig i et spor gennem MimoseSKOVE, så K holdt øjet på vejen og jeg knipsede, indtil vi nåede et stykke, hvor vejen var tosporet og man kunne holde ind til siden, så K kunne tage nogle fotos selv.Som øverste række fotos viser havde K blikket på vejen - og det er jo godt - for bemærk det tit er i svingene de har måttet reparere autoværnet (de gange der overhovedet er sådan et). Vejskiltet med alle mimosebynavnene. Tanneron som vi var i var en mikrolille by, der nok lever en del af de besøg den får på denne årstid - det var ihvertfald svært at se, hvad man skulle komme der efter på andre tider af året - men sødt var der lige nu. De grågrønne blade i billedet under Kjel var faktisk noget der meget lignede rundbladede eucaluptus træer. Nederste hjørne er den lille gren vi havde liggende i bilen resten af turen - Annette (aka) skal holde sig for næsen nu! - men I andre må tro mig, når jeg siger det er en berusende duft og når der er så mange hænger den i luften - selv ude i naturen. Lad jer i øvrigt ikke snyde af fotos af veje med en midterstribe - det er ikke altid fordi de er ret meget bredere end de ensporede - man har bare besluttet at male en stribe og signalere at to biler kan passere hinanden - til tider med forsigtighed. =0)

Og så vil jeg gerne have nogle point for at Fru Johansen optræder både i header og i et indlæg - Cecilie M. har jo udfordret mig - så nu er vi næsten kvit da jeg også er på 2 gange - konkurrencen fortsætter??  =0)

Visiting Provence and Cote d'Azur in February means feasting your eyes on yellow whereever you look. If you a normally visiting as a summerguest you have NO idea how large a part of all the green you see then is mimosa trees - but in February there is NO doubt - you can see them everywhere and around the tiny town Tanneron there is forests of them. I made you a small collage - as you can see my DH was driving and keeping this eyes on the road as it was narrow and serpentined most of the way. I managed to take a lot of the photoes through the window and as the road got a bit wider we found a space to park and went for a walk. The view and smell was breathtaking. The last photo shows the little twig we left in the car all week - as a reminder and to enjoy the smell.  Have a nice weekend. TFL

14 kommentarer:

 1. Fantastiske billeder. KH 10na

  SvarSlet
 2. Wow, det må have været smukt! Og så på dette tidspunkt af året hvor alting er gråt herhjemme.

  SvarSlet
 3. Du får helt klart dobbelt 5 af mig.... :o)

  SvarSlet
 4. Hvad skal jeg sige !!! Sindsyge berusende fotos - Og din header med dig er så fin: Du får fem stjerner fra mig.

  SvarSlet
 5. Øj, øj, øjjjjj...
  SMUK header... blomst ved blomst ;o)
  Og sikke billeder... jeg har lige haft J. hængende ind over skulderen for at se med...!!
  Det VAR altså mimoser vi så på Tenerife - selvom bladene så anderledes ud!! Der MÅ være flere arter... Disse ligner jo at de er i fam. med akacie...??

  Jeg håber du er ved at være HELT tip-top...
  God fornøjelse med E. i dag...
  Knus

  SvarSlet
 6. Super smukke fotos... glæder mig til at se nogle layouts med disse

  God søndag til dig

  SvarSlet
 7. Du får også 5 point af mig for de smukke fotos. Det Er virkelig et smukt syn med alle de smukke blomster.
  Og 0 point for duften ! Min computer er heldigvis uden duftsensorer - ha.

  Mindst 5 point for headeren også. Virkelig smukt foto af de 2 blomster ! Og perfekt valg af jakke.....alt matcher jo bare.
  God søndag til jer.

  SvarSlet
 8. Hvad skal man kalde så skønne billeder ? Det må have været helt vildt og så din nye header, jeg tror at det bliver, mimosepigen, det passer nu meget godt.
  Bodil H

  SvarSlet
 9. Fantastiskt godt billede af dig, Charlie!!
  Lisbeth Z

  SvarSlet
 10. woooow for en flot header,super flot ser du og blomsterne ud. Sikke en smuk rute men godt at chafføren holder blikket på vejen så I ikke røg ud over kanten

  SvarSlet
 11. Sikke nogle skønne billeder. Snuuuusssss........uhmmm kan næsten fornemme den dejlig duft fra Mimoserne.:)
  Uh det var da nok en smal vej, godt at K holde øje på vejen, imens du tog de skønne billeder
  Rigtig dejlig søndag aften til dig og dine
  KNus

  SvarSlet
 12. Du får max point for den header ! Super godt billede af dig ;-) Man bliver helt i forårshumør...

  SvarSlet
 13. Smukke blomster på headeren (du er jo også en blomst !) og virkelig skønne og smukke fotos af det gule blomsterhav. - Hvorfor kom I egentlig allerede hjem, nu hvor ikke engang vores gule forsythia blomstrer... nåe, det er jo Conventiontid - ses !!

  SvarSlet
 14. Det ser så lækkert ud! Og headeren er bare super - det er lige før, du er foran på point nu ;o)

  Det var rigtig hyggeligt at se jer forleden.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)