27. maj 2010

2 andre typer OSH kort / OSH cards for the women at home

Her kort til ægtefælle, kæreste og ikke at forglemme til MOR.

Stemplet med krammebamsen (Newtons law)fik jeg engang sammen med en engelsk scrapblad - han er MEGET kendt i England og sød og lidt slidt med lap, to forskellige øjne og en løs tråd hist og her. Papiret var så dekoreret at jeg syn's der kun skulle lidt pynt på - så en hurtig løsning.

Det andet kort er til MOR. Kuverten med "poststempel" er lavet i Word og resten er et par sammensatte punches og 3 strimler klippet med mønstersaks.

Jeg der næsten aldrig laver 2 ting der er ens har rigtig godt af at slappe af med at serieproducere - så det bliver de ca 10 forskellige kort jeg har fundet på så nu i et stykke tid. =0)

Nu lider jeg af "glimmer-abstinenser" men heldigvis skal jeg lave et ballerina kort til en 10-årig - så kan jeg få afløb der.... ;0)

Glæder mig til at hilse på en masse kendte og nye ansigter på SAM i weekenden. =0)

A couple of cards designed to use for the "OSH"-project. The Newtons law teddy is a stamp from a UK magazine a few years back. I love him for his imperfect sight and scruffy look. The other card is for Mum - I made the envelope with a homemade postage stamp - made with punches and 3 lines cut with a pair of decorative scissors. I find it very relaxing to design a number of cards and then copy them in different colours - not something I normally do - but perfect for this project and a GOOD way to use my leftover patterned papers. All these cards with NO glitter allowed calls for a "GLITTER GALORE" soon - just perfect as I need to make a ballerina card for a 10-year old. TFL

4 kommentarer:

 1. Det er to rigtig søde kort, også uden glimmer.
  svigerinden

  SvarSlet
 2. Rigtig fine kort... også uden glimmer... og produktionen til familie og venner må så tilfredsstille vores behov for glimmerdrys.
  Jeg tager billede af mine første kort i morgen.
  SES SNART... knus

  SvarSlet
 3. Rigtig søde kort også.
  Jeg er gået i tænkebox ift det der ikke glimmer noget. Normalt bruger jeg ikke glimmer, men kan godt se at jeg alligevel skal tænke mig om ift bling bling. Jeg må lige høre nærmere, når vi mødes til SAM.

  SvarSlet
 4. Skønne kort, til et fantastisk projekt...! Håber I får en skøn weekend på SAM.
  Knus
  Engel...

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)