16. maj 2014

Mie's FINE kort til sin fætters kobberbryllup / Mie made this for her cousin's anniversary

Så gjorde hun det igen - lånte mors materialer - og lavede et FANTASTISK kort, hende Mie. =0)

Hendes fætter Carsten og hans Berit holdt kobberbryllup og Mie ville symbolisere både dagen og de mange store projekter på deres hus hendes fætter Carsten havde ordnet i de sidste år. Derfor er Tag og bund af kobberkarton - og hanfuglen har travl på taget.

Fint lille landskab og HOVSA - den punch der laver fine bøgeblade havde jeg da helt glemt "vi" havde - tak fordi du fik genoplivet den Mie.
 Super god ide at der står 12½ inde i huset og 25 på plankeværket - det er så heldigt at de bor i nr 25 men det symboliserer jo samtidig at de er på vej mod de 25 og sølvet. =0)

Og grin du bare Mie - næste gang laver jeg MIT kort først så du ikke bruger alle de gode ideer op.
Her kommer så mit kort til samme lejlighed - jeg opgav at stikke Mie's i nuttedhedsfaktor og gik efter et mere voksent kort med lidt embossing og kighul i forsiden :

3 røde pailetter og en række embossede hjerter på en strimmel udgør forsiden med tynde kobber-initialer. Embosset hul laver et hjerteformet kighul til Spellbinders filigranhjerte i kobber på rød baggrund med skrift.
 Kuverten blev lavet så den matchede med kobberinitialer og små røde hjerter:


God bededagsferie og til lykke til de mange konfirmander rundt i landet og i mine scrap-kredse !

Mie's card for her cousin's 12½ years wedding anniversary - with a cute MFT bird house die and a lot of details and my card for same occasion with a heartshaped peek to the Spellbinder heart in cobber cardstock. TFL

7 kommentarer:

 1. Rigtig flotte kort her begge to, det har I sørme gjort rigtig godt på dem begge.

  SvarSlet
 2. Ja, Charlie, dit kort er bare så fint og så voksent. Nydeligt. Og fint du nu også har fået pailletter....
  Men Mie kan du ikke slå.....Hun er altså en ørn til at finde på og lave symboler alle steder på et kort. Du er bare SÅ dygtig, Mie.
  Skønt "hjem" Mie har lavet. Og smart at bruge nr 25 også. Symboler, symboler..........Hun kan det der. Jeg bliver helt i godt humør af alle farverne på det kort.

  Ja, Charlie, det er ikke let at huske alt hvad man har, når lageret er så enormt som hos dig....haha. De blade bør du da bestemt bruge igen.

  God Bededagsferie til hele familien fra os alle her.
  Du behøver ikke sætte mad ud på trappen til os, for vejen går direkte hjem - til næste fest. Ærgerligt.

  SvarSlet
 3. Super flotte kort begge to, men Mies kort er nu min favorit, mange farver og en sjov opsætning med symboler, godt gået Mie.
  Og dit kort Charlotte er jo meget elegant og fint i opsætning og farve valg, meget romantisk 😊
  Knus

  SvarSlet
 4. Rigtig fin symbolik og romantik i Mie´s flotte kort. Du har givet meget godt videre mor - det kan du godt være stolt af, og så gør det ikke så meget at komme ind på en 2. plads, vel ?? ;)

  SvarSlet
 5. Mie's Card is just so fantastic, so many small details...love it, have a great week, mvh Vikki

  SvarSlet
 6. Super søde kort begge to:-)))))))

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)