24. maj 2014

Kort og gave til familiens søde konfirmand / Card and gift to match

Min søsters ældste barnebarn er lige blevet konfirmeret - og da hun er en dygtig fotograf og ønskede sig penge til et "voksent" kamera blev dette hvad vi havde med til festen - heldigvis havde jeg hos Luna Hobby købt en smart punch der kan lave "pillowboxes" så den kom i brug - så virkede det somom det var en rigtig gave hvis pengene blev rullet sammen på den lange led.

Cathrine har været godt i gang med sit smarte lille Polaroid kamera men er nu klar til et spejlrefleks kamera, så kortet skulle vise overgangen mellem disse - og samtidig sende en Bee happy hilsen til dagens midtpunkt.  =0)

Og farvelagte med guld og sølv glimmer blev den lille bi da ret cute ikke??

Hurra for et godt lager - så man har bånd og karton til både gave og kort der matcher.
 Her dagens smukke midtpunkt - efter hun havde "overlevet" sin fars i øvrigt meget søde og fine tale!A quick snapshot of the lovely and happy Cathrine on her big day and our card and gift. TFL

8 kommentarer:

 1. Et rigtig fint og lækkert kort, der viser helt klart, hvad det hele drejer sig om, og nem måde at lave den lille æske på. Har da godt nok aldrig set, at man kunne få en punch til det, den må da være ret stor så? Men de er nu også ret nemme at lave efter en skabelon.

  SvarSlet
 2. Flot kort i søde farver og fin opsætning.
  Tillykke med konfirmanden :0)
  Knus

  SvarSlet
 3. Sikken en smuk konfirmand... til lykke til hende.
  Og sikken et fint kort... det fortæller jo lige præcis hvad der venter forude... smart idé.
  Genialt med "æsken"... det er lidt sjovere at levere en pakke ;o)
  God søndag - knus

  SvarSlet
 4. Så smuk - og så flot kort, virkelig flot og igen er du en ørn til at få alt med:-)

  SvarSlet
 5. meget kreativt og sødt kort og smuk konfirmantinde

  SvarSlet
 6. Hvor fin en gave! Det er utroligt hvor mange af de unge mennesker som ønsker sig et ordentligt kamera nu om dage...men helt klart forståeligt, når man ser nogle af de dårlige mobiltelefon fotos.

  SvarSlet
 7. Hvor er det en fin gave til den smukke konfirmand, og langt mere spændende end et flad kort med penge.

  Jeg har jo skrevet til dig, for nogle indlæg siden, at du ikke behøvede at stille kaffe ud på trappen til os, for I var jo nok ikke hjemme alligevel. Vi havde ikke 5 min til overs på denne tur. Men vi har en rund fødselsdag midt på sommeren......så må vi se, hvordan vi kan få den tur organiseret. Håber vi kan se forbi jer.

  Knus og god dag herfra.

  SvarSlet
 8. I have just completed a LO of Luna with a camera theme and wish I had thought about the tiny photo comming out of the camera....such a great idea, all in all a really pretty Card, fortsat god dag, mvh Vikki

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)