16. november 2013

Tøsekort til 6 årig lille danser / Happy 6th birthday Skye

I denne weekend har både vores lille veninde i Skotland Skye og Cecilie M. i Tyskland fødselsdag. Selvom begge kort har været undervejs i et par dage for at nå frem til fødselarerne viser jeg Skye's kort først. For jeg ved fra hendes mormor at hun har talt hvor mange gange hun skulle sove før sin fødselsdag i en hel uge - det har Cecilie måske trods alt ikke =0).

Men STORT til lykke til begge fødselsdagsbørn herfra.

Skye er en superdygtig lille danser, der både danser ballet, moderne dans og skotsk Highland dance på konkurrenceplan - så jeg har brugt et fint stykke karton med balletudstyr. Det var ikke så nemt at fotografere - for det er faktisk rigtig fint med indbygget glans og glimmer:

PINK PINK med lidt pink på - sådan skulle det bare være - derudover min nye TH stjernedie - for hun er jo en lille stjerne. Pink prikket bånd og et sødt lille Forever friends stempel der er Copic malet og klippet ud, så bamsen rigtig kigger over en kant ved hjælp af 3D puder. Masser af små og større bling fuldender kortet. =0) Mon ikke det er en 6 årig danseprinsesse værdigt?? Det håber jeg.
og så længe man er under 10 år får man altid det antal små poser Haribo der svarer til ens alder så det var der med i kuverten. Gaven havde vi været så smarte at købe og efterlade hos mormor da vi var derovre i september.

This weekend I know two B-day girls. Skye in Scotland will be 6 and Cecilie in Germany 35. Happy Bday to both of you - the above cards has been sent to Skye. She is our friends youngest granddaughter and a talented little girl. She has won several prizes dancing ballet and Highland dances and I made her a "You are a STAR" card with all the little girlie things I could find in my stash. =0)

12 kommentarer:

 1. Det er et superfint kort til en lille danser!
  Rigtig god weekend. Vi ses snart!

  SvarSlet
 2. Hvor sødt kort til en lille danser :-). Rigtig tøsekort. Hun bliver sikker helt vildt med det! :-)

  SvarSlet
 3. Helt perfekt til sådan en lille ballerina, det kan da kun bringe glæde.

  SvarSlet
 4. Hvor ser det godt ud CHarlie.- ..Håber du og resten af OSH teamet har det godt ? .. :)

  SvarSlet
 5. Hvor er det et sødt tøsekort.

  SvarSlet
 6. Sikke et fint kort til en lille danse prinsesse :-)

  SvarSlet
 7. Super nuser kort!
  Er sikker på, at det falder i god jord :)

  SvarSlet
 8. Dejlig tøser kort, vi ses snart

  SvarSlet
 9. Sødt balletkort... Hun bliver da helt vild, den "lille" fødselar...
  Glæder mig til SAM =0)
  kram

  SvarSlet
 10. Hvor er det et fin kort til sådan en lille dansepige. Og så synes jeg det er en rigtig fin ide med de små poser slik. Bare ærgerligt at du har sat aldersbegrænsning på.....

  SvarSlet
 11. Really pretty Card, the bling really makes the card pop and the bear is soo cute, have a great week, mvh Vikki

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)