10. november 2013

Herrekort til god vens 67 års fødselsdag / Bday card for a friend of ours

John er en af vores gode venner af mange grunde - vi har boet på samme vej i snart 40 år, vores børn er vokset op sammen - hans kone Lene er min gode veninde og han og Kjel var kolleger i Flyvevåbnet i over 30 år.

Vi er rigtig gode til at hygge sammen og lave "for meget mad", så telefonen på skift ringer hos dem eller os med besked om at komme over til hinanden for at spise sammen. =0)

Til hans fødselsdag var vi dog rigtig inviteret. Da han er far til vores lånehund Mik, har han flere gange fået kort med en sort labrador på, så i år nøjedes vi med en pote i hjørnet =0).

Mændene på vores vej har rigtig svært ved at skulle gå på pension - så vi ville opmuntre ham lidt med vores kort - så der kom gang i farverne og stjernerne. Og vi skrev at det med Bankoplade tallene kun var en joke - Mik glædede sig til endnu flere gåture og vi til flere spiseaftner.

Jeg kan rigtig godt lide at bruge "Tuborg" borten på herrekort - uden at det skal være en opfordring, selvom jeg godt ved mændene mødes i ny og næ for at dele 2 øl mens det arbejdende folk ikke er hjemme.  =0)
A good friend of ours was 67 last week - he is not really READY for retirement and not too happy to stop working - hence the stars and colours to brighten his day.

13 kommentarer:

 1. Super kort i dejlig glade farver, og så er 67 jo ingen alder :o)
  Knus Bodil

  SvarSlet
 2. Hæ-hæ... dejligt og fint kort og godt med gode naboer og venner.. Da min svigerfar levede blev der sommetider råbt ind over hækken til naboen, om de ikke lige skulle have en kop the ! Det var så nok ikke liiige det, der blev indtaget, nok mere i arten, som du omtaler :-o)

  SvarSlet
 3. dejlig farverigt kort med alle dine søde detaljer, ja jeg kommer til SAM og glæder mig sååååå meget det er så lang tid siden har ikke kunnet til de andre arrangementer, så vi ses

  SvarSlet
 4. Flot kort med dejlige farver. Tuborg borten er fin.

  SvarSlet
 5. Rigtig lækkert kort i glade farver og med søde detaljer:-)))))

  SvarSlet
 6. Super flot korrt i lækre farver og en rigtig god ifr med de bankotal he he, den må vist lige huskes.

  SvarSlet
 7. Super flot kort - man bliver glad over alle de fine farver :O)

  SvarSlet
 8. Det er guld værd med sådanne venner og flot kort, du har lavet til ham.!

  SvarSlet
 9. Festligt kort med knald på farverne! God søndag aften....og ja, vi skal lige stikke hovederne sammen til SAM. Nu har jeg jo haft et forhold til din postkasse i nogle måneder efterhånden, men den er lidt kold at hilse på ;o)

  SvarSlet
 10. Skønt kort med knald på farverne ! Hvor er det flotte "stjernepapir" fra ?

  SvarSlet
 11. Hvor er det et flot kort med alle de farver og stjerner. Og så lyder det altså rigtig hyggeligt på jeres vej.
  Dejligt at nogen af I unge kan arbejde, for der er jo mange, der skal forsørges i vores samfund !
  Knus til jer fra os.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)