2. november 2013

Halloween slik og små æsker til nabobørn og barnebarn

Traditionen tro skulle vi være klar til det bankede på døren 31. oktober og i år havde vi købt Uhyggelige øjne og grusomme kropsdele (afhuggede fingre og afrevne næser) i Skotland og grønne frøer, sorte katte, dødningehoveder, blodskudte øjne, knogler og løse tænder som "løsgodis" da vi var i Sverige.
Indhold i de små æsker - og resten i en stor skål til de unger der ellers kom forbi.
 Vi havde fornøjelsen af at høre et par halvstore drenge sige "det var noget sejt slik hun havde" lige da vi lukkede døren igen. Og det er jo ikke lige den aften man behøver være økologisk og fornuftig. Min kollega fortalte grinende at hans kone havde købt mandariner - og inkasseret et "Nederen" af de første par hold er kom forbi. Børn er jo meget kontakte og ærlige. Jeg griner stadig af ham der for et par år siden høfligt kvitterede med et "tak i lige måde" da jeg havde åbnet døren og sagt - "nej hvor ser I ud - man bliver jo helt bange" - det grinede vi meget af - for han så HELT forkert ud da han kom i tanke om hvad det var han havde sagt.  =0)

Et uhyggeligt foto af de små æsker jeg havde lavet af Halloween papir.
Et par af vores UHYGGELIGE gæster - som viste sig at være Sofus og nabo Heidi.  =0)
Og her et skud i dagslys - så papirerne er mere synlige - sorte bånd bundet med seglgarn holder de små tags med navn bagpå - edderkoppapiret er med sorte LODNE edderkopper fra en Panduro restekasse sidste år.
Det sidste tiloverblevne slik kom med på job i går og forsvandt som dug for solen i voksne maver M/K. =0)

5 kommentarer:

 1. Det ER godt nok sejt slik. Læste lige beskeden op fra drengen for Henning , han synes også den var sjov;)
  Jeg selv åbnede også døren op for nogle børn og uha hvor blev jeg bange og da jeg kom ind til aftensmaden sagde mine dreng på 16 og 18: hvor er du pædagog agtig... Nå ja det er jo det jeg er... Pædagog. God eeekend

  SvarSlet
 2. Supersejt slik og rigtig fine æsker, du fik lavet, og de unger var da godt nok klædt ud til at være ret creepy ha ha ha

  SvarSlet
 3. Godt med nogle forbindelser til anderledelse slik, ungerne nyder det jo, som du skriver hvad du skriver.
  Sikke nogle uhyggelige naboer du har UHA UHA :o)))
  Knus Bodil

  SvarSlet
 4. Skønt slik, og nogle fantastiske æsker. Vi fik desværre ikke besøg af nogle uhyggelige børn i år.

  SvarSlet
 5. Hold kæft, nogle fine æsker og sejt indhold. Hos os var der også en vrimmel af børn, men regnvejr satte en stopper for det lidt i 20. Jeg var faktisk lidt lettet, for det var et værre renderi frem og tilbage. Nogle valgte hoveddøren, andre bryggersdøren og hunden var helt rundt på gulvet.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)