1. september 2013

Nabo Heidi fyldte år OG havde 20 års jubilæum OG bryllupsdag/A lot of happy things next door

Mens vi var på ferie havde Heidi både fødselsdag og jubilæum på jobbet og da jeg kom hjem og kunne aflevere kort og et par små gaver var det også deres bryllupsdag.

Så er det godt man har et Happy everything stempel - og da jeg jo er så heldig at blive inspireret af de MANGE kort der kommer her til OSH lavede jeg et kort i stil med de fine sommerfuglekort 10na havde med i de sidste kasser vi sendte til Afghanistan.

"Flying by to say" stemplet ender normalt med HI - så det måtte lige maskes væk inden jeg stemplede.

Sommerfuglene var samtidig et symbol på hvor lille og fin Heidi er blevet i løbet af det sidste år, jeg har jo nærmest mistet en halv nabo =0)

Rester af sommergrønne og turkise farver, SU sommerfuglepunch og cirkelpunch og et par dew drops.
Happy everthing must be the right greeting when your friend next door celebrates a Birthday, a 20 year work anniversary and a wedding anniversary within the same month. I used some scraps of patterned paper and a SU butterfly punch.

12 kommentarer:

 1. Super sødt kort ;o)
  Dejligt med godt naboskab... selvom det er blevet halveret på det sidste...!!
  Tak i lige måde for i går... hygsomt når vi lige kan ordnet verdenssituationen HA-HA...
  Hils K og god tur...;o)

  SvarSlet
 2. Dejligt kort og dejligt naboskab. Det har vi heldigvis også.

  SvarSlet
 3. Så både du og Margit var til Marathon Scrap igår!!! Hvordan kan vi dog have undgået at hilse på hinanden....jeg sad (med ryggen til) henne ved bordet, hvor Pia og Pernille sad. Pia og jeg sad faktisk ved siden af hinanden. Hvor spøjst at vi sådan har "undgået" hinanden ;o)

  SvarSlet
 4. Fint kort - dejligt at man kan lave enkle ting, der bliver så fine

  SvarSlet
 5. Hvor er det fint - happy everything er da bare lige i øjet! Tillykke til Heidi med det hele! ;)))

  SvarSlet
 6. Jeg har verdens sødeste nabo! Så enkelt kan det siges. Fint kort og gaver der afspejler at Charlie kender mig så godt, for selvom jeg spiser som en fugl har jeg ikke mistet min trang til søde sager, og de fine franske Madeleine kage forme skal snart komme i brug.

  SvarSlet
 7. Et rigtig fint kort og en god virkning med de sommerfugle :0)
  Knus Bodil

  SvarSlet
 8. Jamen hvor er det et smukt kort. (kan jo bruges som fif) Skønt stempel du har der -selvfølgelig ! Kunne ikke passe bedre.

  SvarSlet
 9. Tillykke til Heidi med det hele ! Love the" happy everything" that must be such a useful stamp and I agree you must be a super neighbour, loved the mummy card from last entry, I did the same with some jam jars to use as Halloween lanterns it gave a great effect. Have a great "scrap" on saturday,mvh Vikki

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)