15. september 2013

Lidt flere indkøb og et andet julekort til OSH / More xmas cards and a little more shopping

Som min søde "scraptvilling" så morsomt skriver - så får vi jo lidt nye scrapsager i ny og næ.  MWAHAHA.....

Og da der jo var to butikker til S-n-D er jeg ikke den der gør forskel! Her er derfor mine indkøb i den anden butik ScrapDesign.

Gentag efter mig "jeg mangler IKKE papir" - men disse små 6x6 blokke var så nuttede at jeg ikke kunne holde fingrene væk - og jeg fik også smittet Margit og Gitte - så de gik som varmt brød. Små søde stempler med Fizzy Moon som julemand røg også med og et sæt røde hjertebrads.
KAGE papir bl.a. til OSH kagekort (så det er min undskyldning)  =0)
Og SE lige de nuttede julemotiver her - jamen dem MÅTTE jeg da eje.
Og disse - ja behøver jeg sige mere......   SUK se snemændene, rødkælkene, rensdyrene bare SE...
 Gitte Y og jeg har bare haft ALT for travlt til at ses i et stykke tid - så tænk jeg havde en fødselsdagshilsen til gode  =0) Her det LÆKRE kort:

Ægte gennemført Gitte kvalitet med bling, glimmer og dewdrops - kort sagt "lige til at spise" er den cupcake.
Og her min MEGET fine gave:

Op til FLERE stempler jeg glæder mig til at bruge og en LÆKKER Memory Box barnevognsdie som er perfekt til de mange babykort jeg pt hygger mig med.
Og dette lille stempel var også med i min gave - men jeg ville lige forstørre det så teksten kunne ses:

.. og jeg kan kun sige "I rigtig lige måde Gitte" - vi mødtes til vores allerførste Scrap Marathon i Osted i daværende Scrapshop og klikkede lige med det samme. Dejligt med en hobby der kan skabe så gode venskaber.
Man kunne vinde på sit indgangslod - og her er hvad jeg vandt (dvs. den ene gevinst fik jeg af en sidekammerat der ikke lige manglede den) =0):

Et sødt jule Tilda stempe og en pose med fine bling og blomster fra ScrapFactory.
Og lavede vi så også noget andet end at shoppe, spise og hygge den dag - ja jeg fik lavet lidt flere OSH julekort i en "brug negativet fra din udstandsede tekst" udgave - de er her:

Jeg elsker den lille snemand der står og kigger og han er hurtigt malet og klippet ud. 
Og samme model med hvid tekst med snevejr og snebolde på. Papiret med de små juletræer er fra en af de nye juleblokke. =0) Så SE jeg køber ikke kun til lager....
My shopping spree at the recent event and a gift from a good friend. 

Heaven knows I don't really NEED paper - but who could resist those new 6x6 pads with xmassy papers - not I - that's for sure - and I also found a pad with papers perfect for a tea party or cake cards for the deployed soldiers.  

Cards shown are all xmas cards for same deployed soldiers - I made them at the event. TFL 

13 kommentarer:

 1. Det er sørme nogle fint papir! Selvfølgelig manglede du lige det!
  Og rigtig lækker gave fra Gitte.
  Og sidst men ikke mindst flotte kort, du fik lavet.

  SvarSlet
 2. Lækre gave og gevinster. Og det julepapir der da bare skønt, kan godt forstå det skulle med hjem. De jule kort skal nok blive et hit :-)

  SvarSlet
 3. Ha, ha, kender godt det med IKKE at mangle papir. Jeg kæmper bravt for stadig at holde mig i skindet....og du gør det absolut ikke nemmere ved at vise dine fine indkøb :)

  SvarSlet
 4. Sikke noget lækkert papir du har fået købt. Det er da en fornøjelse at bruge. Fine kort og indkøb.

  SvarSlet
 5. Hvis vi skal være helt ærlig, hvem mon så kan sige, at de ligefrem mangler papir? ha ha ha. Men om man så gerne vil há noget mere er jo en helt anden sag ha ha ha . Og dine indkøb her kan man da så godt forstå, da det er super flot og lækkert papir, og sikken en lækker gave du fik også, den er da godt nok super fed.

  SvarSlet
 6. Nøj en masse lækre ting du har købt, vundet og fået! Så er du klar til julekortene og du har jo allerede lavet nogle flotte julekort kan jeg se!

  SvarSlet
 7. WAUV!!!!!!
  Jeg kan godt forstå, at du faldt for det papir - de rensdyr, rødkælke ... de er jo for kære og skal da ikke kede sig i en butik. De skal da ud til hjemmene og gøre glæde :)
  Ved du, hvor stemplet "grateful for your friendship" er fra? Det er da så skønt og perfekt til mange kort!
  Lækkert med gevinster - og skønne kort med negativerne ... men hvor er snemanden fra? Er det et stempel? Han er nu også for charmerende ;)
  Kh Lone

  SvarSlet
 8. Super lækkert papir....hvilken scrapper mangler ikke papir...ALTID:-)))))
  også lækre gaver og kort:-)))
  God mandag til dig.
  Kh. Lise

  SvarSlet
 9. Jeg har fattet interesse for smashbooking og i min søgen efter inspiration fandt jeg din blog. Hold da op nogle fine ting du laver. Og dine seneste "juleindkøb" hvor er det fedt. Jeg glæder mig til at følge dig :)

  SvarSlet
 10. Joooo, men man kan jo virkelig komme i den situation, hvor der er noget lækkert, som man ikke kendte til, men som man så absolut faktisk på et eller anden måde har manglet alligevel !!!! ;.) Den fornemmelse kender jeg så udmærket :-D
  Fedt at bruge negativ-delen, bruger det ofte.

  SvarSlet
 11. Fine nye ting du købte og skøn gave.
  Super flotte kort fin baggrund, har du præer ud før eller efter
  du standser ud ? :o)
  Knus Bodil

  SvarSlet
 12. Også du - min scraptvilling.....haha.
  Jeg kan godt lide din tanke om ikke at gøre forskel på butikkerne. Smuk tankegang...og sikke lækre ting du fik ud af det. De blokke er bare lige så man ikke kan lad dem ligge - selv om man måske har et par stykker papir i forvejen. Vildt skønne....Jeg får da tanken, om at jeg også møder den butik snart.....
  (godt du ikke kommer, for der er jo mange butikker denne gang, og når du skal fordele dine indkøb ligeligt, bliver det jo noget af en omgang)

  Flot kort og fine, fine ting fra Gitte Y. Hun må da have lidt besvær med at finde på...haha.
  Den tekst er bare så flot på din egne kort. I det hele taget er det med at kunne skrive tekster en supergod ting.
  En sen hilsen til jer begge herfra

  SvarSlet
 13. Mange dejlige køb og flotte gaver :-)
  Jeg er vild med den god jul udstanset tekst - hvor er den fra?
  Krammer Heidi

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)