11. september 2013

En fin lørdag i Taastrup / Super scrap event with friends

Lørdag var dagen vi var til Scrap-n-Dream en hel dag i Taastrup. Super hyggeligt som altid og jeg havde kastet mig over julekortproduktion til OSH.

MEN der skulle først lige shoppes hos Picturing the World:

Der blev shoppet stempler... halvdelen julede de andre til resten af året
Og dies - hvoraf 2 straks kom i brug

Igloen med pingvinen MÅTTE bare med hjem. Min mand har rejst RIGTIG meget i Grønland og "korser" sig altid når han ser et kort eller en tegning med en pingvin ved en Iglo - så gæt hvem der fik denne? Tror den skal i brug ved de private julekort i år - vi får se - igloen er heldigvis nem da den er i ET stykke med embossede linjer. CUTE ikke?

Lidt flyverpapir, skypapir og jordkloder kom også med hjem.
Enkle men julede kort til OSH med den nye stjernedie, drengen der kælker og en strimmel "ho ho ho" fra et af stemplerne.
TAK for en hyggelig dag til mine bordvenner og andre jeg hilste på og selvfølgelig til Annette og Brit der for 10. gang har planlagt en fin dag og butikkerne der slæber deres varer landet rundt for at tilfredsstille vores behov for at shoppe lækre nye ting. =0)


16 kommentarer:

 1. WOW sikke lækre indkøb du gjorde der. De dies og stempler er da bare kanon fede. Er lidt vild med det lile barn på kælken, og den iglo er da bare for cute også. Og sikke flotte kort, du fik lavet med det samme, de er da super flotte.

  SvarSlet
 2. Lækre indkøb og fine kort.

  SvarSlet
 3. Herlige kort du fik lavet og skønne indkøb især den die med kælken :o)
  Knus Bodil

  SvarSlet
 4. Nøøøj, den er lækker den die med iglo, elsker pingviner, men rigtignok: hvad gør de ved en iglo, kan jo heldigvis stanses ud hver for sig.
  Godt I have en god scrappetid i Taastrup, dejligt sæsonen er over os igen !!

  SvarSlet
 5. Lyder som en hyggelig dag - ærgelig man ikke var med :-)

  SvarSlet
 6. Lækre indkøb og super søde kort du har lavet.

  SvarSlet
 7. super flotte kort og sikke indkøb. Anja og jeg var også forbi men vi ramte lige i jeres frokost så der var ikke så mange kendte ansigter vi fik hilst på, men shoppet fik vi selvfølgelig. tak for kommentar på Sizzix blog dejligt at vide at der er nogen der ser hvad jeg lægger på og nej du gætter ikke rigtigt , kortet er til min nevø's datter som bliver 14 , Mathilde er på vej til de 15 år
  Du må have en god dag
  knus Pia

  SvarSlet
 8. Lækre ting nu har købt og flotte kort

  SvarSlet
 9. Det er nogle rigtig flotte kort! Jeg er hel vild med dine nye dies. Og sjovt at IO har lavet en die, den med kælken, som ligner en Papertray ink die 99.9 procent.Tænk at de tør ; ) Jeg har forøvrigt brugt denne die til OSH julekort og til en hemmelig mission og derfor kan jeg ikke vise dem endnu ; )
  Jeg vil se frem til at se din mands kort med Iglo dien ; )

  SvarSlet
 10. Lækre sager du fik med hjem ;-)
  - det ligner alt sammen noget som jeg kunne "falde" over (også)
  Søde kort du har lavet...

  SvarSlet
 11. Rigtig gode indkøb og super søde kort...

  SvarSlet
 12. Sikke fine indkøb, og betryggende at vide at der hele tiden indgår nye ting i din samling. Vær Beredt - og det er du så på enhver anledning. LOL.
  Dine kort er bare SÅ søde og enkle. En model der viser, at det var godt, du fik shoppet nyt....
  Knus til jer fra so.

  SvarSlet
 13. Great idea for some quick but stylish cards, love the penguin/igloo die never saw that in the shop, must look after that next time I am over...super cute, take care and have a great weekend, mvh Vikki

  SvarSlet
 14. Tillykke med de nye sager. Ærgeligt, at jeg ikke kunne deltage på Scrap-N-Dream i år. Måske er jeg mere heldig næste år ;)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)