20. juli 2013

Kollega på katte"barsel" og man skal jo IKKE gøre forskel, vel? / A colleague bought a kitten and I made this for them

Min søde kollega Jane har glædet sig rigtig meget til at blive "mor" til en fin lille Maine Coon killing og har holdt et par dages "ferie"/killingebarselsorlov.

For at fejre den lille ny - lavede jeg denne hilsen med kort, gave og en lille æske med kattepoter:

Jane arbejder i vores IT-support afdelingen - så selvfølgelig måtte katten have sin helt egen mus. =0)

Og her er kortet - det er en fin lille trefarvet pigekilling - så det kunne jeg ikke liiige nå at male - så det blev en kraftfarvet kattesilhouet (Die fra Magnolia), potebånd, kattepapir og en fin lille badge jeg fandt på nettet med en skøn og korrekt tekst.

Den lille æske var en af flere lækre dies jeg redde mig da Scrap Factory havde et kanonudsalg i starten af sommeren og NU fik jeg den afprøvet - passede fint til ½ pose kattepoter. Og laver man en 10-12 stykker bliver det en hel lagkage til en fest eller barnedåb. SÅ SMART. Kan selvfølgelig pyntes med alt muligt  - men her var det fine blanke karton passende.

og her min nye lille QR-dims til bag på kort osv. så man kommer direkte ind på min blog. Fagre nye verden. =0)

GOD WEEKEND og nyd det skønne vejr.

I made this set for a colleague and her new Maine Coon kitten. My colleague works as IT supporter and naturally her kitten needed a mouse.  The little box (a cute QK cake box) is filled with licorice "cat paws" and her card is 100% feline. Quite like my new QR code I can use on my cards and stuff directing the recipient to my homepage. =0)

15 kommentarer:

 1. nej man skal ikke gøre forskel og jeg er jo også katte menneske så synes da det er helt i orden at ta' nogle fridage så den lille ny prinsesse kat kan falde til... hi hi... rigtig sødt kort og æske... og nu må jeg spørge: hvor har du katten fra ? og hvor har du fået lavet den smarte QR kode... Go' søndag

  SvarSlet
 2. Nej hvor er det bare cute, og sikken en sjov ide med de ting, du har samlet til hende. Jeg er ret sikker på, hun fik et kæmpe smil på, da hun så det her ha ha ha.
  Rigtig god week-end til dig også.

  SvarSlet
 3. The Card is fantastic, I love the paper, do they do a dog version and if so where can I buy it, and that "dims" as you call it to smart phones is excellent where on Earth do you find all these things !!!. It was so kind of you to put so much thought into it, I am sure she was really pleased, have a great day, mvh Vikki

  SvarSlet
 4. Tak for spørgsmål og kommentarer. May Britt: Katten er fra et sæt dies med en lygtepæl og denne søde kat fra Magnolia. May Britt og Vikki: QR koden har jeg lavet gratis via nettet - jeg googlede bare free QR code og valgte en af udbyderne. Papiret er fra en GAMMEL blok fra DCWV der hed The Pets Stack, der både havde hunde og katte motiver. Googlede lige og det er stadig i deres 2013 katalog i både lille og stor udgave. =0)

  SvarSlet
 5. Sikke et sødt sæt til den nybagte katte-ejer.

  SvarSlet
 6. Kanon ide med at sætte QR kode på dine kreationer. Og super sødt kattekort. Den gave vil helt klart vække stor glæde hos begge parter :-)

  SvarSlet
 7. Super thanks for that, hils familie, mvh Vikki

  SvarSlet
 8. Der er altså kun dig, der kan finde på sådan en rigtig sjov og personlig gave til katteejeren. Og nok også den eneste der har alt udstyret.....hihi. Du er altså en rigtig betænksom ven, men det vidste jeg jo godt. Fint firma der har den barselsordning. Hvad med 1. sygedag og alt det andet.......LOL.
  Jeg vil da gerne have lov at rydde op i dine scrapsager...hæhæ. Jeg vil elske det ! Men er bange for at jeg får slæbt for meget med hjem, så det aldrig når en salgsblog. Og jeg vil heller ikke sætte mit ægteskab på den prøve...hmmm.
  Går du i haven på sådan en dag ? Kom hviledagen i hu.......Hvilket betyder at man godt må rydde op i scrapsager, men resten for lov at ligge. Hvordan kan du holde ud at arbejde i den varme ?
  God ny frisk uge til jer derovre. Vi kører H på lejr i morgen tidlig......så vores "ferie" starter nu.

  SvarSlet
 9. Sikke et sjovt kort med katte hilsen, hun blev glad ikke ? ;0))
  Knus Bodil

  SvarSlet
 10. Fantastisk flot kort og æske.

  SvarSlet
 11. Ih sikke fine ting til den nye kattemor. Den lille charms er da lige en "must have".

  SvarSlet
 12. så gennemført Charlie og en sjov ide, den må ha vagt lykke

  SvarSlet
 13. Altså Charlie hvor er du bare skøn! Jeg er sikker på, at den nybagte kattemor sætter stor pris på din fine gave! Iøvrigt et rigtigt godt valg med en Maine Coon, det er bare den bedste race! Forsat dejlig sommer til dig! :)

  SvarSlet
 14. Du er fuld af gode ideer og denne er bestemt en af dem! flot!

  SvarSlet
 15. Simpelthen så gennemført, Charlie! Super god idé. Hvem der bare havde dig som kollega ;)

  Knus!

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)