18. juli 2013

37 års bryllupsdag og en skøn aften / 37th wedding anniversary and a lovely evening

I går fejrede K og jeg vores 37 års bryllupsdag og det er vi RIGTIG gode til  =0)   Vi deler datoen med både Margit og J og Annette Madsen og hendes N - så vi fik lykønsket hinanden via blogge og sms'er i går.

Da jeg kom hjem fra arbejde stod denne smukke buket midt på spisestuebordet:

Og det var igen i år lykkedes K og hans blomsterleverandør at genskabe min brudebuket - det er sådan en sød ide!
 Vi havde drøftet mange forskellige steder til aftenens middag - afhængig af vejret - men til sidst besluttede vi at besøge The Waters - som er den restaurant der hører til The Scandinavian - det imponerende golfanlæg vi har i Allerød kommune (kun 5 km fra vores hoveddør). Og nej vi spiller ikke golf - men udsigten er fremragende sådan en sommeraften, betjeningen perfekt - og maden himmelsk.

Tilsæt lyden af rislende vand og små pipfugle - så kan man kun læne sig tilbage og nyde aftenen, ikke?


Forretten kom med en røgfyldt glaskuppel henover og da den blev løftet kom dette kunstværk til syne!
Det var rimmet laks (Label Rouge) i røg og aske med biodynamiske radiser, små salater og urter, sauce på rygeost og purløg. Og i bunden sammen med radiserne - lå de mest nuttede bittesmå agurkekugler. Mums det var lækkert og serveret med små søde mini formbrød og maltbrød.

Hovedretten var også lækker - men solen drillede mig på det tidspunkt - der er derfor ikke et foto af:

Tournedos af økologisk dansk oksemørbrad, økologisk sommergrønt, sauce choron og nye danske kartofler


så I må bare tro mig når jeg siger, at det også var flot anrettet, super mørt og yderst velsmagende - og det økologiske sommergrønt så flot ud med majroe, små gulerødder og blå rødkålsblade.

En lille dessert måtte vi lige slutte af med - så vi snuppede 3 små oste - med garniture som der stod. Det er et lidt misbrugt ord i den kulinariske verden - for det kan jo dække over hvadsomhelst - men i dette tilfælde var det et lille glas med lækre vanillesyltede svesker (Tahiti vanille) og honning til gedeosten. Honningen kommer på bordet som en helt bitavle, som tjeneren så lige skraber en skefuld af til hver gæst. UHA den smagte godt den honning:


Det sidste foto har jeg lånt på hjemmesiden - for man skal et par huller væk på golfbanen for at se huset i sin helhed - men da det er arkitekt Henning Larsen (ham med Operaen) der har bygget det er
også det en oplevelse at se med utroligt smukke materialevalg og spændende vinkler:


TÆNK at have sådan en perle så tæt på sin hoveddør. Jeg tror vi også skal derover en sommerdag til frokost.

First thing that met me when I got home from work was the beautiful flowers from my DH - as always ordered weeks ahead to look like my wedding bouquet. Such a cute idea. We then went to "The Waters" a lovely restaurant only 5 km from our house - situated in the middle of the impressive golf course "The Scandinavian". The house was designed by the famous Danish architect Henrik Larsen (also made the Opera house in Copenhagen). The view is splendid and on a lovely summer evening like yesterday it was a treat to sit there and enjoy the LOVELY food.

13 kommentarer:

 1. Så blev jeres bryllupsdag da fejret i dejligt vejr med sol.
  Jeg kan huske at den drugnede om aftenen for 37 år siden.
  Endnu en gang tillykke med dagen og hils min bror :0)
  Knus Bodil

  SvarSlet
 2. Hjertelig tillykke til jer begge to, looks like you had a great day and well deserved food looked yummy and what a beautiful looking golf course, have a great week, mvh Vikki

  SvarSlet
 3. Lyder som en dejlig dag - tillykke med dagen :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke til jer begge to med bryllupsdagen. Den kunne I da ikke fejre i smukkere omgivelser.

  SvarSlet
 5. Nej, hvor dejligt :o) Stort tillykke til Jer begge. Golfbaner er pragtfulde pga. af deres åbne vider og natur. Er så heldig at have en i baghaven bogstaveligt talt. Det kunne være jeg skulle forslå Mr. T at prøve deres restaurant denne i weekend. Vejrudsigten er jo lovende og så kan vi også gå hjem ;o)

  SvarSlet
 6. Halløj en dejlig dag... med fine blomster og lækker mad.
  Vi måtte nøjes med frokost... for efter en HIMMELSK hjemmelavet MASH"-burger" på Skovriderkroen - kunne vi ikke klemme noget aftensmad ned... =0)... så vi har besøget hos Gorms til gode...
  Til gengæld har vi lige givet hinanden en 4-ugers tur sydpå til foråret ;o)
  Kram og hils "din halvdel"... ;o)

  Pst... OG Fifty

  SvarSlet
 7. Nøj det ser og lyder bare godt, og syntes fantastisk i holder ved at fejre denne dag - for mange bliver det bare hverdag :( FLOTTE blomster og ikke mindst den mad uhmmmmmmm og stedet gør jo også en del til det hele bare er godt ik :-)

  Rigtig god aften

  SvarSlet
 8. Tillykke med bryllupsdagen. Så er der ikke lang til rubinbrylluppet. Sikken dejlig måde at fejre dagen på. Det ser rigtig lækkert ud.

  SvarSlet
 9. happy, happy anniversary! Wow, 37 years! very awesome!

  And the flowers are lovely, food looks yummy and the area is beautiful. Kjel outdid himself! :)

  SvarSlet
 10. Sikke da et lækkert sted og den forret så da godt nok virkelig indbydende ud, så man blir jo helt sulten ved synet ha ha ha.
  Og rigtig hjertelig tillykke med de 37 år. Så slår jeg dig lige med et enkelt.

  SvarSlet
 11. Mer tillykke og tak for snakken i går. Det er nu så hyggeligt.
  Du har altså været heldig med den romantiske mand, der finder en buket hvert år - der ligner den fra 37 år siden. SÅ smuk.
  Det spisested og den mad lyder da helt fantastisk. Det er jo en oplevelse for alle sanser.
  Fortsat god arbejdslyst . Fra os der daser...

  SvarSlet
 12. Tillykke med dagen og ser da rigtig lækkert ud med udsigt og go' mad...

  SvarSlet
 13. Wauw for en middag, I er da blevet supersunde af al det grønne mad. Og sikke omgivelser, tror godt jeg kunne holde ud at komme der tit :-))
  Tillykke med jeres 37 års dag, dejligt det lykkes for nogen at holde sammen i mange år og stadig huske og fejre DAGEN !!

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)