16. juli 2013

Fødselsdagskort til Tündi / Happy B-day Tündi

I år ville Mie og jeg lave et kagekort til Tündi's fødselsdag og da jeg i sin tid har fået denne cupcake embossing folder af min svigerinde Bodil (Tündi er hendes svigerdatter) skulle den bruges syn's vi.

Jeg har lige købt Tim H.'s pakke med de 3 embossing diffuser plader der efterlader et blankt område i det embossede så man kan stemple på det. Det måtte prøves - her med et af de fine danske tekststempler Gitte fra Hobbyboden har lavet til OSH. I lageret havde vi også en fin brad med en cupcake og den fik lov til at bestemme kortets farve.

Og fordi en hvid forside var lidt for kedelig blev et par enkelte cupcakes malet med Copics, pyntet med glimmer og glaseret på bærrene:

Et skinnende lækkert kirsebær og et lille fødselsdagslys.

Kortet i sin helhed - med små turkise prikker i udkanten af stempelområdet og runde hjørner der viser den turkise mønsterkant inde i kortet. (se nedenfor)

Da jeg var i Sverige i weekenden fik postvæsenet RIGTIG mange dage til at få leveret kortet - så mon ikke det er kommet frem så det er der på dagen.

STORT til lykke fra os Tündi og rigtig god fødselsdag.

This is the card Mie and I made for Tündi for her birthday. In our stash we had a cupcake brad and we used the same colours for the card. Embossed cupcakes on the white cardfront and coloured some of them in. Used glitter and punched a MS border for the inside of the card. HAPPY Bday Tündi!

11 kommentarer:

 1. Et rigtig fint kort og det ser bare rigtig godt ud med bare nogle af cupcaksene farvet, og den brad er bare sååå sej.

  SvarSlet
 2. Den cupcake embossing folder er da for SWEET ;o) Kunne være man skulle lave et par cupcake kort.....og nu bliver jeg helt lækkersulten, hi, hi....

  SvarSlet
 3. Hold da op for et flot kort. Den folder er vel nok flot. Og en god ide med at male nogle af kagerne.
  Feriehilsen til jer alle 3 - fra os alle 3.

  SvarSlet
 4. Super sødt kort... man bli'r helt lækkersulten...!!
  Nyd dagen ;o)

  SvarSlet
 5. Mange tak for jeres yndige kort i anledning af min fødselsdag. Jeg nydte at studere de betydningsfulde og smukke detaljer på det. Der er vist nok ingen tvivl om at I begge ynder at lave sådanne kort. ;o)
  Cupcakes var fristende, men jeg valgte Svigerfars velsmagende laktosefri lagkage i stedet. Så ja tak, jeg har haft en dejlig fødselsdag. Knus, Tündi :o)

  SvarSlet
 6. Hvor er det fint - og jeg elsker alt med cup cake :D

  Ps tillykke med bryllups dagen

  SvarSlet
 7. Rigtig lækkert cupcake kort... Tillykke med bryllupsdagen... Ja i er jo på lidt flere år end os.

  SvarSlet
 8. Super sødt kort og tillykke med bryllupsdagen idag :-)

  SvarSlet
 9. TILLYKKE med bryllupsdagen. Så det lige hos Margit.
  Vi håber I nyder dagen, hinanden - og det fine vejr.
  Knus til jer fra os her her.

  SvarSlet
 10. Tillykke med jeres bryllupsdag, i har jo været heldige med vejret.
  Ja, jeg syntes nok at jeg kunne kende den folder det blev rigtig fint, og med gode detaljer.
  Knus Bodil

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)