15. april 2013

Ny baby og nyt til lageret / Did some shopping and made a card

I går fik vores venner og Mies barndomsveninde sit 3. barn - en længe ventet lille pige der allerede er hjemme hos sine stolte storebrødre og forældre. Det gav mig mulighed for at lave et pige babykort, som kom til at se således ud:

Noget helt nyt papir og et nyt bamsestempel kom i brug.

Derudover fra lageret en Stampin up embossing folder, en Sizzix stjernebort, en babybody brad, en lille træknap fra Netto, Spellbinders, QK alfabet til datoen og MS kantbort. De små ekstra stjerner er fra borten. Den søde grå bamse er malet med Copics og snuden har fået lidt Glossy Accent. Stjernen stemplede jeg igen på gult og brugte et lillebitte Baby girl stempel i to omgange så det kom på på linjer.

Og hvor har jeg så shoppet denne gang - jo i en for mig ukendt butik i Frederikssund. Fru Hansens Hobby - her er mine indkøb:

2 sæt af det populære karton med danske flag (for Margit fik det ene) Annette (aka) har i sin tid introduceret mig til dette og pænt skaffet det - og TÆNK jeg kan få det lige her i min baghave nu!!! Det prikkede manglede jeg til det kort med de udstandsede blomster og prikket baggrund jeg tidligere har lavet til OSH.

Jeg er i en periode hvor jeg er glad for mine embossing foldere igen - så her er lige to nye til samlingen.

Et banner kan man altid få brug for at lave og så faldt jeg pladask for den smarte nye buede kant  fra Spellbinders.

Alt papir på babykortet stammer fra denne lille søde blok og her er også det nye stempel og en nuttet lille rulle bånd som dog ikke lige passede til mit projekt denne gang.

OG se liiige her - 50 kort lige til at folde i god og kraftig kvalitet med kuverter for 60 kr. Det er dælme billigt så dem købte jeg til mine OSH produktioner.

En lille pakke tøsepynt og en lille bakke til at holde styr på  glimmer, embossing pulver og andet der skal retur i en beholder igen bagefter. Jeg har jo MEGET respekt for at holde glimmer LANGT væk fra min OSH verden men også behov for privat at lege med det og på denne måde er der mere styr på det end når jeg bruger det foldede stykke a4.
Utroligt hvordan sådan en portion "retail terapi" kan pynte på humøret på en grå regnvejrsdag og NU er foråret i mellemtiden endelig ved at få ordentlig fat. DEJLIGT:

Above some new items for my stash. On a gray and rainy day Retail therapy is recommended. It sure worked for me - and I used part of the new stuff for a baby card with the cute Tattered teddy stamp and some paper from the Forever Friends 6x6 pad.  TFL.

13 kommentarer:

 1. Sikke et super sødt kort. Og sikke meget du har shoppet...mere end jeg gjorde i Sverige hihi! :)

  SvarSlet
 2. Nårh...skønt nuttet kort ;-) Jeg glæder mig til at lave kort til alle forårs babyerne med en ny serie som jeg købte hos Love2scrap i lørdags ! Man bliver så glad i låget af pastelfarver. Jeg "opdagede" også fru Hansen, hun har mange fine ting, ikk´?

  SvarSlet
 3. Sikke et fint babykort, i dejlige lyse farver.
  Fru Hansen, lyder til at være et besøg vær, du
  har da fået købt nogle skønne ting.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 4. JAMEN... ikke et øje er tørt... =0)
  Super "nuser" tøse-baby-kort... lækkert bamsestempel.
  OG så dryppede det jo på "degnen"... dejligt når du sådan snolder og har noget med i posen til mig... Du er en stjerne ***
  Og hende fru Hansen finder jeg altså også snart forbi... nøøøøjjjj... hvor har hun mange dies!!!
  knuser

  SvarSlet
 5. Hvor er det et fint kort og mums nogle lækre ting du har handlet :)

  SvarSlet
 6. Herligt baby kort og lækre indkøb. Kh 10na

  SvarSlet
 7. Superflot babykort!!!!
  Og rigtig lækre indkøb. Uha en scrapbutik næsten i baghaven lyder dyrt ; )

  SvarSlet
 8. Hvor er det kort bare SØDT. Og hvor er dit bamsestempel fint. Jeg har lige købt det samme - brugt til en lille bitte pris.....Netop i aftes lavede jeg et par kort med det til OSH. Det er jo som skabt til det formål - også.
  Jeg skal da love for, at du har fået shoppet, men dejligt at være fri for det så på SAM. Ikke ? Rigtig fine ting du har fået med hjem. De buede kanter er da superfine.
  Godt du selv er Herre over hvornår du nu får flagpapir. hihi.
  Håber at få OSH-kortene sendt med på SAM. Det tæller jo altsammen. (Vi kommer først på Sjælland ugen efter.....til konfirmation.)

  Jeg har også et værre bøvl med at få glimmer vasket af alle flader inden der står OSH-kort på skemaet.
  Men jeg er altså blevet så glad for det glimmerpapir, men jøsses for et grisseri. Så det er noget med våde klude osv....
  God aften derovre. Håber alt vel - og at du er klar til weekenden.

  SvarSlet
 9. Ej hvor er det kort bare sødt. Det bamsstempel bare så cute.
  Ih sikke nogle skønne scrapsager du har shoppet, men det kan jo godt blive dyrt når du nu har fået sådan en skøn butik i baghaven. ;O)
  Men at shoppe gør jo altid noget godt ved ens humør......'gg* glæder mig som et barn ved juletid til jeg kommer et smut forbi SAM, det er jo selvfølgelig ikke for at shoppe, men kun udelukkende for at hilse på.....=0)
  forsat rigtig dejlig aften og jeg glæder mig til at se din på SAM. :)
  Knus

  SvarSlet
 10. Hvor er det et skønt kort og jeg hørte godt fra Fru Hansen at du havde været forbi, jeg kom lige efter dig - du skulle have smuttet forbi min baghave (det ligger jo kun en spytklat fra Fru Hansen).
  Krammer Heidi

  SvarSlet
 11. Super sødt kort til den lille pige : ) sikke nogle dejlige indkøb, og mange : ) ikke dårligt med en butik i baghaven tihi..
  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 12. I er godt nok hurtige til at lave kort - og så et super flot et af slagsen! Hvor er det bare sødt.

  SvarSlet
 13. Such a cute baby card and so many small details...a real work of art, glad to see that you have taken the time to spoil yourself a little,I love the "flag paper" and the purple spotted paper is beautiful, I have that bear stamp it is adorable isn´t it. Look forward to seeing what else you make with it, I am getting alot of pleasure from all my new "toys" from UK show osv ;) I will send results in a few weeks, until then have a great weekend,
  Best wishes to you both, Vikki

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)