20. april 2013

Fødselsdagskort til kollega / Card for co-worker

Min kollega Dorthe fyldte 50 i går og bliver først rigtig fejret mandag på jobbet - men her er det kort jeg blev bedt om at lave til hendes hilsen fra firmaet.  Dorthe har tvillingedrenge på 8 år og deler deres store LEGO interesse - så det måtte med. Hun cykler fra Amager til Østerbro (dog ikke på denne bedstemor type - men der er jo kunstnerisk frihed) og er tit den der lige har købt lidt brød med til morgenmad til os alle. Og så skal drengene også tit til fodbold - så den kom på bagagebæreren. Hun har et travlt liv og krævende job - men er altid i godt humør og ELSKER bl.a. grønt - så der kom forårspapir med grønt og blomster i baggrunden.

Hvis drengene nu vil se legoæskerne sidder de IKKE fast i rygsækkene og der er selvfølgelig to forskellige. =0)
Made this card for a colleague's 50th birthday. Her twin boys are 8 and loove LEGO and soccer. She rides a bike to work most days and often bring bread for breakfast. I tried to get this information into her card. TFL

13 kommentarer:

 1. Igen et fantastisk kort. Personligt med dine sædvanlige små iagttagelser der alle kommer med.
  Man bliver helt i sommer-godt-humør af at se på det.
  Gæt hvem der har fået en ny MS punch i dag - som du ikke har ? hæhæ.
  Rigtig god weekend - og rigtig god fødselsdag i morgen. (hvis jeg ikke får lejlighed til at sige det på dagen)
  Knus fra Annette

  SvarSlet
 2. Rigtig flot og meget personligt kort...

  SvarSlet
 3. Super flot kort i nogle dejlige glade farver.
  Det må din kollega blive glad for.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 4. Dine kort er fantastiske, detaljerede og personlige. Hjertelig tillykke med fødselsdagen idag, tusind tak for det fine vejr. Håber du bliver fejret med mane'r. Kh 10na

  SvarSlet
 5. Virkelig flot kort du har lavet og hjertelig tillykke med fødselsdagen.

  SvarSlet
 6. Super skønt kort.
  Stort tillykke med fødselsdagen til dig. :-)

  SvarSlet
 7. Vildt skønt kort som kun du kan lave dem : ) og stort tillykke med din fødselsdag i dag : ) vejret er med os her i DK så hvad mere kan vi forlange : )

  SvarSlet
 8. Super skønt kort med lækre detaljer.........også stort tillykke med fødselsdagen til dig......omend det er lidt forsinket:-))))))

  SvarSlet
 9. Hvor er det flot. Jeg elsker de mange detaljer du altid får med, det er så gennemført!

  SvarSlet
 10. Wauv for et flot kort :) og tillykke med fødselsdagen i weekenden - fandt jo ud af at det var pga din fødselsdag at du ikke kom og råbte bingonavne op... :D

  SvarSlet
 11. Waaauuuu. charlie sikke du får givet den gas. Skønt skønt kort...

  SvarSlet
 12. Et noget forsinket men kæmpe stort tillykke med din fødselsdag sidste weekend. Håber du havde en rigtig dejlig dag. :)

  Super duper lækkert kort du har lavet til din arbejdskollega. Med alle de skønne detaljer som bare gør kortet personligt.

  Fnis jo du har helt ret, han var meget langhåret, han var først hjemme igen efter ca. 1 1/2 t. Så smuttede han heldigvis en tur til Sverige sammen med nogle af han venner, så nu har mor pc'er helt for mig selv de næste 2 dage. =0)
  Du må forsat ha' en rigtig dejlig aften.
  Knuz

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)