3. april 2013

Nu kan jeg ENDELIG vise dette kort / Card for my friends 60th bday...

Da jeg fik det første prøvetryk med posten fra Gitte af de fine OSH-stempler måtte jeg fluks prøve det og det blev dette kort til min veninde siden 1. klasse der fyldte 60 i midten af marts. Hun skulle en tur til Tyrkiet til sol og varme - så det skulle være et kort med sol og sommer. Og da det var færdigt kom jeg jo så i tanke om at jeg ikke kunne vise det før vi var klar til at lancere sættet - så billederne har ligget på lager i en måned.  =0)

Jeg fandt noget mosgummi i orange og turkis og en QK die med klip klapper - den skar som var det i smør.

Så der kom 3 lag med en lille strimmel dobbeltklæbende tape i mellem og et stykke orange papir med stjerner på øverst - ser de ikke behagelige og bløde ud til sådan en ferietur?? Og dejligt at få brugt lidt af de gamle Prima blomster igen.
Det fine tillykke med dagen stempel fra det nye Hobbyboden/OSH stempelsæt står knivskarpt på den lyseblå baggrund og den lille gule fugl er Hannes "barn" Gup - som jo bare skal med på kortet når han nu ikke kom med på ferien. 
Og her er kortet i sin helhed - med solen fra stempelsættet stemplet på gul mosgummi med Stazon. Det lille søde fly er på vej mod solen og da jeg jo ikke runder før NÆSTE år ville jeg ikke ligefrem TRÆDE i hendes alder - derfor kom der et sekstal på den ene sko og et nul på den anden - så kunne det jo være skostørrelsen eller noget  =0),
Gitte fra Hobbyboden og jeg er bare så spændt på hvad I siger til de fine stempler i det nye sæt - I kan se mere om dem her og i butikken. 10 stempler for 125 kr - det er dælme en fin pris og de stempler knivskarpt kan jeg garantere - og jeg er ikke en ørn med stempler men fik flotte resultater. Jeg brugte en Versafine stempelpude i sort - min favorit til tekster.

Jeg glæder mig til at lave en masse andre kort med dem - både til OSH og til alt muligt andet og er så glad for Gittes gode ide som det var sjovt at være med til! Gitte har foræret OSH nogle sæt - så i denne måned på OSH's blog, vil der være mulighed for at vinde månedens kommentarpræmie som i marts og april er netop sådan et sæt.

SOLEN skinner og jeg har foræret mig selv en lille spadseretur i den friske luft lige om lidt. God onsdag allesammen.

The above card was made for my friend since First grade for her 60th birthday. I used a QK die with flipflops as she was away on a sunshine holiday on her big day. The stamps with the Danish words are from a BRAND NEW set made especially for Operation Skriv Hjem (OSH) and I am so happy to be a part of this thanks to Gitte from Hobbyboden who came up with the super idea and had them made. She donated some for me to use as a prizes and one set is this month's prize in the "leave a comment on the OSH blog" competition.

13 kommentarer:

 1. Rigtig sødt kort, smart med det mosgummi : )
  rigtig god dag

  SvarSlet
 2. Superfantastisk ser det ud med de flotte 60'er sandaler, og smart, at så længe hun blot beholder dem på, bliver hun ikke mindet om det runde tal :-)
  Jeg har ferie, så jeg (vi) nyder det skønne kølige forårsvejr.
  God dag til Jer i Nordsjælland !!
  ((Lavede en dum stavefejl, så derfor blev 1. kommentar slettet))


  SvarSlet
 3. Rigtig flot kort, og i nogle skønne 60er farver.
  De stempler er en rigtig god ide, dejligt med
  tekst på dansk. :0)
  Knus Bodil

  SvarSlet
 4. Those sandles are just so great, love it when things are 3D it gives a more realistic feel, hope your friend had a super holiday, LOVE the fact that there is a set of useful texts in Danish and what a great advert for OSH, I am sure it will be very popular. Take care,
  MVH Vikki

  SvarSlet
 5. Skønt sommerkort her også; )
  Jeg er VILD med de stempler. Flot skrift og søde motiver.

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er blevet fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 7. Et rigtig skønt sommerkort - og de flip-flops er virkelig skønne....man får næsten lyst til at røre og trykke lidt på mosgummiet. Det skal nok gøre lykke.
  Gittes nye stempler er af rigtig fin kvalitet og giver et flot tryk, så dejligt med nogle danske stempler til vores kort.

  SvarSlet
 8. Fantastisk kort - og så i 60'er farver ! Jeg kan lige forestille mig hvor lang den sidste måned har været for dig...hihi (på flere måder)
  Det stempelsæt er da et must have. Spændende ide og superflot og anvendeligt.
  Tænk at du har gået i skole med sådan en gammel dame. Underligt at tænke på, ikke. hæhæ....
  Det lyder dejligt med sådan en gåtur i solen. Her skinner solen også - og derfor har vi fået pudset vinduer i dag !!!

  SvarSlet
 9. Rigtig fint sommerkort - og en super ide, at bruge mosgummi til flip-flops. Stemplerne er også rigtig flotte - ja, så er der opstået endnu et behov :-)

  SvarSlet
 10. Fantastisk kort. Super god idé, at bruge die´en i mosgummi - det kunne være, at man skulle forsøge sig ud i det materiale. ;o)

  SvarSlet
 11. Supe kort, og så fik du vist hvordan msn kan lave fede ting i mos gummi.....
  Denne her type kort havde jeg ikk set før og mon ikk din veninde blev super lykkelig.
  Knus

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)