12. januar 2013

Mere fødselsdag /More Bday pictures

Allerførst siger Kjel MANGE tak for de søde kommentarer herinde. Tænk at være så heldig at ens hustru har en hobby der introducerer en mand til så mange søde kvinder.  =0)

Her er det Mies kort og lidt flere fotos fra dagen og en enkelt gave med hjemmelavet, fint kort på.

Da Mie var lille var vi tit til flyveopvisning på Flyvestation Værløse, hvor Kjel arbejdede og det havde hun valgt at mindes i sit kort - her i en MEGET dansk flyver med personligt banner  =0)
... og som PS i hendes kort var den der selvfølgelig - Myren !
For jer der ikke kender historien om myren - så er det fordi Kjel altid er sød til at komme med forslag
hvis man sidder og er gået i stå med et kort eller LO - og hans idéer er tit gode - BORTSET fra de 9 ud af 10 gange han mener der måske liiige mangler en myre....  =0)
Nu kommer en del fotos af maden - så UNDSKYLD hvis jeg gør jer sultne. Mie som jo er en ørn i et køkken var en kæmpehjælp både i forberedelserne og på dagen - så det var dejligt.

Buffet bordet - desværre i en lidt rystet udgave. Fadet foran madbrødet er små tunwraps med revet æble og rødløg rullet i tortilla pandekager - men de må have gemt sig på de andre fotos for jeg har ikke et nærbillede. Dem lavede Mie og jeg en masse af - for de er altid populære.
I baggrunden en masse små hjemmelavede, lune deller, forrest laks og tun sushi og italiensk tapasfad fra hhv. lokal sushibar og slagter.
 Lille kommentar om de små deller - dem kunne man skam også have fået hos slagteren til den rørende pris af 6,50 kr STYKKET - med de 200 der blev fortæret har jeg det fint med at vi selv producerede dem =0).

I forgrunden små postejhapser - fluteskiver smurt med hvidløgssmør - grillet i  ovnen og derefter  smurt med med en god færdig leverpostej rørt med lidt uartig piskefløde og cognac samt kapers. UHA dem røg der mange ned af. 
Her frugtfad med kiwi/blåbær og ananas/grøn drue, fad med små kiks med briehaps med figenmarmeladeklat, emmentalerterne med skiftevis kiwi / blå druer.
På hvert kaffebord stod en fad med Cecilies mors skønne Kafka'er, lidt købt chokolade og Annette  (aka)'s LÆKRE og rimeligt nemme Bounty kugler, som Mie og jeg havde lavet i en Mørk og lys chokolade udgave - den sidste med hvid chokolade i striber på toppen.
Og Fifty havde tænkt på de yngre receptionsgæster med disse små fade - strategisk placeret rundt i huset. =0)


Kagen var denne Fantakage - som er en god ikke FOR sød afslutning på en masse smagsindtryk.
SUPER nem opskrift som I nok skal få ved lejlighed når jeg får fundet sedlen igen. =0)
 Og her et FINT kort lavet af min søde nabo Heidi, som desværre var i Paris med sit job - men heldigvis havde sendt mand og søn forbi til lidt hygge og spisning - med sig havde de denne FINE gave indeholdende et lækkert udvalg af Nespresso kaffekapsler. Kjel og Heidi's nye fælles interesse er jo deres fine Nespresso maskiner.  =0) så dem blev fødselaren virkelig glad for - og se lige det KANON LÆKRE bånd der er på gaven med deres firmanavn i glinsende embossing. MUMS..

Heidi's kort var SÅ fint lavet med lag på lag på lag, stempling, håndklippede former og selvfølgelig hele TRE myrer ! =0)

10 kommentarer:

 1. Jeg havde faktisk tænkt mig at springe frokosten over, men nu er jeg blevet så sulten, at jeg må overgive mig. ;o)
  Nøj, hvor ser det godt ud med al den mad. Og med hensyn til frikadellerne - ja, så er det dejligt en gang i mellem at kunne betale sig fra tingene, meeeen der må også være en grænse for, hvad tingene så skal koste..... ;o)

  SvarSlet
 2. Hold fast det ser da bare rigtig lækkert ud og tror da vist lige jeg må runde køleskabet en tur... hi hi... lige lidt her til eftermiddagskaffen... fnis...

  SvarSlet
 3. Uhmmm hvor ser det lækkert ud. Smukt kort Mie havde lavet og fin gave.

  SvarSlet
 4. Wow hvor ser det mad dog lækkert ud!
  Og flotte kort og blomster.
  God weekend.

  SvarSlet
 5. Mums man bliver jo lige vildt sulten : ) ser så lækkert ud det mad.
  Skønne kort og blomster han fik : ) kan godt li der også var tænkt på Fifty tihi..
  God weekend

  SvarSlet
 6. Hold da op, hvor har I smovset... det ser virkelig lækkert ud, og sikke et stort arbejde. Fantastisk at fylde rundt i jeres hus !

  SvarSlet
 7. Ja tak, vil gerne bede om opskriften på Fanta-kage. Nu du har introduceret øl-kage i vores familie, må det være meget passende at følge op med en sodavandskage ;)
  Mange hilsner fra Tina M.

  SvarSlet
 8. Ps. Øl-kage opskriften er i øvrigt givet videre til mine pigers SFO - og den blev modtaget med glæde. Det er nemlig en kage, der kan spises af alle - også dem, der ikke kan tåle æg og mælkeprodukter. Det er der i hver af pigernes klasser, og det er rart at kunne komme med en kage, der kan spises af alle, så der ikke er een, der altid skal sidde med noget andet end de andre.

  SvarSlet
 9. Til Mie:
  Igen har du lavet et fantastisk flot kort. Bare ideen er jo skøn. Og så lave flyveren i flagpapir - det er godt tænkt. Og så er der jo et festligt kort. Bare flot !

  Sikke dejlig mad I har lavet. Virkelig et lækkert ta-selv-bord.
  Jeg ser da frem til en Fantakage-opskrift. For ølkagen er også blevet en fast del af vores kage-repetoire...

  God dag til jer alle.

  SvarSlet
 10. Beautiful cards and I love the story about the ants it sounds just like my dad (sorry Kjel) he is always giving me "suggestions" as to what I can put on my cards and little animals are always a firm favorite. The food looked absolutley FANTASTIC and the flowers were so pretty. Have a great week. Mvh Vikki

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)