4. januar 2013

Årets første indlæg og en ny scrapper.../First blogentry and look who is a newbie..

De første dage i det nye år har vi haft travlt med at lave hemmeligheder - og nu hvor de er dumpet ind i postkasserne kan vi vise hvad det er:

Tjah - det blev I nok ikke meget klogere af - men det er dele til en indbydelse.
Og her kommer BEVISET på at jeg mener VI når jeg skriver det - for min søde mand, som runder et skarpt hjørne på onsdag mente ikke jeg havde tid til at lave ham en rigtig indbydelse til hans fødselsdagsfest senere på måneden. "Hvis du hjælper mig kan vi sagtens nå det" sagde jeg - og som sagt så gjort:

Min helt egen private superpuncher - der også viste sig at kunne embosse, skære flagstrimler og påføre dobbeltklæbende tape  =0)
 Og sådan her kom det færdige resultat til at se ud:

Fuglen er valgt (tak for lån Bodil) fordi Kjel faktisk er rigtig glad for fuglene i haven, som bliver SÅ forkælet hele året OG fordi vi havde røbet datoen i rigtig god tid, for at kunne få nogle af de udenlandske gæster med. Jeg har heldigvis for nyligt fået det fine flagpapir igen fra Annette (aka) TAK - så det blev der ofret næsten 2 stykker af. For Kjel er jo royalist og glad for det danske flag.
Og bag det lille faneblad med flaget er der sørme et fint foto fra i sommer af fødselaren - glad og veltilpas "hjemme i Frankrig" hvor han elsker at slappe af!
 Så når fødselaren sådan selv har været aktiv i produktionen og i den grad har fået respekt for vores hobby, efter at have hængt fast i dobbeltklæbende tape og været i nærkamp med den MS kantpunch der skulle lave bladranken nederst på kortet (og et referat af det møde er IKKE for sarte sjæle)  - så ville det ikke være fair, hvis der ikke stod C og K bag på kortet, vel?  Så hermed Kjels første projekt som korthjælper:


Udover at det var hyggeligt at lave sammen, er jeg næsten sikker på aldrig mere at høre "kan du ikke LIGE lave et hurtigt kort" fra hans mund.  Så bare pas på Tim H. - Kjel er lige i hælene på dig - og han kan derudover lave mad, købe blomster, pakke OSH-kort og shoppe i scrapbutikker - tag den du. =0)

Above pictures from our mutual "lets make the invitations for my 70th Bday" in late December/early January. Kjel and I had great fun and he mastered punching as well as "the doublesided tape experience" and "punching for dummies version 2.5"  All in all an impressive effort - and I am happy to say no tools or persons were harmed during the session.  =0) Having been such a good sport I found it only fair to write made by  C & K on the back of the cards. Tim H. watch out - Kjel might offer you some competition and he is a good shopper as well !

30 kommentarer:

 1. Rigtig flot kort og dejligt at manden selv hjælper med sine egne kort!!
  Her har manden også været sat i gang med at hjælpe - både dengang vores bryllupsinvitationer skulle laves og med de 2 gange dåbsinvationer! Dejligt med mænd der hjælper!! ;-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det en flot indbydelser!! Topkarakter til Kjel for at kaste sig ud i det, nok ikke mange mænd, der ville det. Så sødt med nodepairet bag fuglen, det må jeg huske!
  Rigtig god weekend til jer.

  SvarSlet
 3. Når nu fødselsdagen er veloverstået og Kjel igen har tid, tror du så min mand kunne komme under kyndig oplæring, med alle de gode ting Kjel kan? ;-) superfine indbydelser. God weekend til jer. Kh 10na

  SvarSlet
 4. Pas nu godt på, at du ikke mister din plads ved scrapbordet. Skynd dig at købe en masse punches og andre skønne scrapsager til manden, så han ikke stjæler dit - og hvis han så ikke vil bruge det, så kan du jo med god samvittighed "overtage" det. ;o)

  Rigtig flot indbydelse, og hyggeligt, at I har været sammen om det.

  SvarSlet
 5. Den er godt nok fin... og jeg symes jo nok at den unge mand kan være stolt af sit arbejde... og nu tror vi, at det er let at finde nogle sager han kan bruge... ha-ha-ha.
  Og vi er jo glade for at DU/I kan holde os orienteret om udseendet på det fine brevs indhold... for her på vores vej kom posten ikke forbi i dag...(snøft)... :o(
  Mon der er brev på vej i morgen???
  Kram fra os til jer... =0))

  SvarSlet
 6. Hvor er det stort ;) Sig endelig tillykke til den nyslåede scrapper fra mig ;)

  SvarSlet
 7. Sådan Kjeld : ) hvor er det bare super godt gået af jer begge ; ) sammen kan man meget mere, og indgydelsen er blevet så flot, med Dannebrog og det hele : )
  Håber ikke Kjeld er blevet skræmt for meget, for dobbeltklæbende tape kan være noget af en udfordring tihi...
  Rigtig god aften

  SvarSlet
 8. Man skal godt nok se meget, før øjnene triller ud..... Men jeg har nu længe haft en fornemmelse af, at der var en skabs-scrapper gemt i Kjel. Med hans sans for valg af ferieture, scrapindkøb osv, så kan han altså bare det der. Og han har jo egentlig heller ikke noget valg - heller ikke når det gælder hjælp til OSH-kort. Vel ?
  Hils Kjel og byd velkommen i flokken af scrappere.
  Det er en rigtig fin indbydelse, I har lavet - og godt at flagpapiret kan gøre nytte her også. Smart model med den flap.

  Rigtig god weekend til begge jer scrappere - fra os.

  SvarSlet
 9. hahahah hvor er det bare et skønt syn der gav smil på læben ;)
  Han har da bare ventet på en mulighed for at være med til at lave kort
  uden at det så "forkert ud"... hihihi..

  Tillykke med manden håber det bliver en fantastisk fest..

  SvarSlet
 10. Jeg vidste han havde mange talenter, men der blev jeg overrasket. Mægtigt fint kort I har fremstillet. Der har godt nok været travlhed i det lille hjem. Jeg håber I får et brag af en fest.

  SvarSlet
 11. P.S. Kjel mangler der ikke en myre?

  SvarSlet
 12. Hvor dejligt, når ens bedre halvdel sådan kan gøre en hel.. også når det gælder at lave de fine invitationer. Sjovt, hvad vi kan lokke vores darlings til ;)

  SvarSlet
 13. Sikke da en dygtig mand du har - foreløbig tror jeg nu jeg foretrækker at min mand holder fingrene fra mine legesager.
  Det er et flot og originalt kort I har fået lavet (eller rettere en hel bunke).

  SvarSlet
 14. Hvor er det sejt jeres team work! Flot personlig indbydelse!
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 15. God Nytår !
  Hvor er det herligt at se en mand fægte med punchere og db.klæbende tape !! Nu ved du, han kan ;-)
  Tillykke med ham og rigtig god fest !

  SvarSlet
 16. ha ha godt nytår ! Hvor dejligt med lidt hjælp og rigtig fine kort/indbydelse :-) Jeg fik et godt grin mht. til TH :-)
  Kan du / i Have en god weekend.

  SvarSlet
 17. han er altså kær ham din mand Charlie, hold godt fast i ham, hvis han nu går hen og bliver lige så populær som Tim drengen ;O)
  Super flot indbydelse. Forsat god weekend.

  SvarSlet
 18. Det er en flot indbydelse i har fået lavet, herligt
  at se Kjel i aktion med scrapting.
  Posten har været her, tak.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 19. Go Kjel! Resultatet er blevet skønt, så alt det hårde arbejde var det værd. Jeg kan sagtens se en fremtid i Tim H's fodspor for Mr K :) God fornøjelse til jer begge med fejringen af fødselaren.

  SvarSlet
 20. So now we know that Kjel has a natural talent for card making, does he realise that we will all be expecting to see his handywork on the OSH blog. "Happyscrapping" to you both and have a fantastic birthday and party.
  MVH Vikki PS Hils Kjel (og Fifty!)fra Ziggie

  SvarSlet
 21. Ja, ham har du dælme været heldig med ;-) Det er da også noget særligt at være med til at lave indbydelser til sin egen fødselsdag, den tror jeg såmænd også at jeg kunne lokke Rikard til. I dag har han været flittig med punchen til OSH kort, såååeeee...
  Hils Kjel og ønsk tillykke fra os ;-)

  SvarSlet
 22. Wau jeg er så imponeret - tager du flere mænd i træning for så sender jeg straks min afsted..
  Syntes det er sådan en sød invitation... Og al symbolikken gør jo at den passer lige til manden....
  Tillykke med den unge mand på onsdag !

  Knus

  SvarSlet
 23. RESPEKT !! ... sådan kjel !! ... her fra det nordlige Sjælland bøjer jeg mig i støvet :) ...

  Og til dig Charlie, det er jo godt at have sådan en kompetent hjælper !

  SvarSlet
 24. Sådan Kjel godt gået. Enig med Charlie, nu fanger bordet.....*gg* ;O)
  Nogle rigtig flotte indbydelser I fik lavet. :)
  Tillykke med fødselsdagen imorgen Kjel

  Forsat rigtig god tirsdag
  Knus

  SvarSlet
 25. Sådan!! Så har du jo fået dig en fast hjælper til OSH kortproduktionen i fremtiden Charlie ;)
  Sikke nogle fine indbydelser og stort tillykke med den runde dag i morgen til Kjel Superpuncher! :)

  SvarSlet
 26. Sådan der! Tim H kommer nok til at se sin stjerne blegne i nærmeste fremtid....

  SvarSlet
 27. Jeg syntes simpelhen han er for sej "din" K - og som jeg skrev på anette´s sidde syntes jeg mest sejt du må tage billede af ham OG ligge på blog - waww godt gået Kjeld og stort tillykke med fødselsdagen - måske der kommer en lille scrap gave ha ha ha

  Og kan til slut bare sig bay bay TH ;-)))))

  SvarSlet
 28. TILLYKKE med Kjel i dag den 09.01.13, håber du giver ham en fantastisk dag, det fortjener han da, den scrapsak !

  SvarSlet
 29. Hold da helt ferie - jeg er dybt imponeret :-)
  Super flot kort og dejligt med hjælp fra den front :-)
  Krammer Heidi
  Tillykke med ham

  SvarSlet
 30. Hej Charlie! Dejligt at vi kan få vores mænd med i vores hobby. Super Cool!!! Jo jo, kom bare an Tim Holtz! Tillykke med fødselsdagen, Kjel!

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)