19. januar 2013

Flere fødselsdage /More Birthdays - busy month

I vores familie falder fødselsdagene nærmest over hinanden i januar. Så dagen efter min storesøsters fødselsdag er det hendes mellemste søn der i år fylder 33 og som bliver far for første gang i næste måned.
Det valgte vi at markere med dette kort som symboliserer, at den største gave han til dato har fået er på vej og som man kan se er det en lille dreng der er på vej (her i bamseudgave). =0)

We have a LOT of birthdays in our family in January. The day after my sisters b-day one of her 3 sons turned 33. He and his wife are expecting their first baby in a few weeks and our card to him told him this would be the most wonderful gift he had ever received  - thus the baby bear in the parcel. =0)

Jeg havde motivet på lager i akvareludgave - Mie stod for resten af designet. Altid sjovt at se hvordan hun helt ser bort fra hvad der er sidste nyt og derfor får brugt noget papir med gaver jeg har haft liggende længe. Og fint blev det jo alligevel. Jeg må nok blive endnu bedre til at kigge i restekassen fremover. =0)

7 kommentarer:

 1. Hvor er det et sødt kort. Flot design, Mie.
  Og så er det gavepapir da et fund. Og den lille bamse er da for sød - ja, alle bamser er jo bare søde på kortene, ikke !

  God weekend til jer alle herfra.
  Vi er oppe - og begynder at fungere igen, men ikke mere. Den influenza er bestemt ikke for tøsedrenge....puha.

  SvarSlet
 2. hvor er det et sødt kort.

  SvarSlet
 3. Super fine kort - både det til søster og det til nevø... og den bamse-dreng ar da for nuser...
  Godt det (nok)ikke er i januar at han "ud-kommer"...
  Og til lykke med dem begge...
  Ses snart... knus

  SvarSlet
 4. Nårhhh...sikke en sød bamse...Det er rart når der kommer en forbi og kigger på ens "gamle" papir med friske øjne. Dér kunne vi lære noget ;-) Jeg synes kortet er skønt, man bliver så glad af de friske farver...

  SvarSlet
 5. Dejligt at se, at nogle af de ældre stempler kommer frem i dagens lys igen. Tror vist også, at jeg har en stak aftryk med den skønne bamse liggende et eller andet sted. ;o)

  Super flot kort.

  SvarSlet
 6. Dejligt drenget kort, selvom bamsen er nuttet, så fungerer den godt på et voksen kort til en kommende far.

  SvarSlet
 7. JA det må være dejligt at få brugt det gamle papir også - jeg leger som regl også altid med det nye ;-) Skønt kort iøvrigt ;-)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)