22. februar 2010

Kort til tvillingepiger / Bday twin girls...

Forskellige (selvfølgelig) og alligevel lidt ens - her er de to kort til vores gudbørns 15 års fødselsdag i dag. Til lykke Anne Sophie og Emilie!!!
Mønsteret der titter igennem bag MS borten er noget tape fra en Tigerbutik - bjerter til den ene og blomster til den anden. Stemplet med de glaserede paranteser er lavet i Word - jeg så teksten hos Sarah og den var da perfekt til netop tvillinger, ikke? Blomsterbrads og en lag på lag blomst af Prima og en Sizzix papirblomst i pink og grøn. Hjertebrad i midten og lidt bling hist og her. Samme bånd men anden farve på det andet kort - flyttet lidt om på pynten - brugt en lille metaltag med hjerte og et større 15-tal og en blanding af hjerte brads og knapper. To forholdsvis hurtige kort i friske farver.

I have twin god-daughters and today is their 15th b-day. These are the cards I made for them. Similar but still individual - just like they are. I saw a stamp with the text used here - and loved it especially for twins. No time (and no need) to get it - I used Word-art and gave the to {} some glaze to make them shine. TFL

7 kommentarer:

 1. Som tvilling kan jeg kun sige at teksten er perfekt!
  Super flotte og farverige kort.

  SvarSlet
 2. man bliver da helt glad af de kort. Skønne faver - håber de bringer lykke.

  SvarSlet
 3. Jeg bliver simpelthen så glad af at se på de lækre pangfarver!!
  Skønne kort til tvillingerne!
  God ny uge til dig.

  SvarSlet
 4. Hej søde...
  Hvor er de søde de to kort til tvillingerne. Vild med dine glade og forårsagtige farver. Det er da lige plet til tøzer på 15.
  Kors hvor tiden flyver... var det ikke dem der blev konfirmeret for "lidt siden"?? =0)
  Håber du er nået "hel" på job... har hørt om mega problemer i området.. =0)
  Kør forsigtigt, ikk'? KRAMMMM...

  SvarSlet
 5. Lots of lovely detail again Charlie! They are lovely cards, I bet the girls really appreciate that you don't send them the same.

  SvarSlet
 6. De er da bare så søde de kort - og rigtig som de andre siger. Man kan da kun blive glad i låget at de dejlige farver. Du kan da godt glæde dig til dit lille postbud kommer forbi i morgen eller onsdag. For jeg har sendt dig en lille forårs pakke i dag :0) Håber du kan lide den.....

  SvarSlet
 7. These are beautiful cards and your god-daughters will love them! Thanks for entering my blog candy. Good luck, Maria

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)