26. februar 2010

Forhenværende kollega fylder 40 år/My former colleague is now 40 !!

Lena kom til København fra Sønderjylland i 1990'erne og jeg ansatte hende som elev i det firma hvor jeg dengang arbejde. Dengang var jeg ikke "miljøskadet" endnu, så når hun fortalte hun havde arbejdet for Karen Marie med papirklip tænkte jeg bare nå! =0). Lejlighed i den store by fik vi også fundet til hende og tænk - i dag er hun 40 år og bor i England med sin mand og to dejlige børn. Med fare for at lyde ÆLDgammel tænker jeg "hvor blev alle de år lige af???" - men et kort på dagen skal hun da have. Da det var få dage efter Valentines dag valgte jeg dette stempel - hvor der er 3 små hjerter i urtepotten - passer lige med mand og børn.
TIL LYKKE er skrevet med hjerteskrift og punchet ud til den ovale scallop. Motivet sidder i et QK CC-hjerte - igen sværtet mens det sad i die'en. Lidt bling og blomster og lak på hjerterne. Det grønne er bare "noget" jeg har lagt kortet på i scanneren.

This b-day girl is for a former colleague. She came as a young girl to my department and we worked together for some years. Now she lives in London with her family (husband and two lovely kids) and she is 40 - gee - I was less than 40 when I first met her. Time not only flies - it zooms... LOL. I used my QK cookie cutter heart as a Nestability and scored the edge too. TFL

16 kommentarer:

 1. Sikke et fint kort, det må skabe glæde hos modtageren. Dejlige farver og et skønt stempel og så alle de detaljer.
  svigerinden

  SvarSlet
 2. et skønt og flot kort som kun kan vække glæde hos modtageren

  SvarSlet
 3. Ja hvor bliver årene af men det må være tegn på at vi har det godt og stortrives. Så lækkert kort du har lavet og med mange detaljer. Du må have en dejlig weekend.
  knus Pia

  SvarSlet
 4. Lækkert kort og superflot layout også!

  SvarSlet
 5. Lovely card, such a sweet image and gorgeous details. TFS

  SvarSlet
 6. Rigtig sødt kort... og godt tænkt at hjerterne er hendes familie. Vild med dine farver og dit opsæt... det er let og fint.
  Smart at sværte mens motivet er i dien... god effekt...
  Og så er der alle de lækre Charlie-detaljer.
  Det med årene taler vi jo om af og til, ikk'?? og det ER et mysterium... ;o)
  KNUS... nyd week-end'en.

  SvarSlet
 7. Lækkert kort. Og en rigtig god ide, at "vende" hängler-motivet, så det kan være i hjertet. Det havde jeg overhovedet ikke overvejet - sidder altid og bikser med at få movtiverne til at sidde helt lige i midten! ;o)

  SvarSlet
 8. Jeg kender ikke nogen der er så betænksom, som dig! Du laver så mange personlige kort, til så mange mennesker! Hvem der bare var indskrevet i din fødselsdagskalender ;-)

  SvarSlet
 9. This is just gorgeous. I expect she will be thrilled with this card. Have sent you a Private message on UKscrappers group.
  Marion

  SvarSlet
 10. wow - for et lækkert og fint kort. Rigtig flot malet. Og fint med båndet foldet på den måde.

  SvarSlet
 11. Tak for din kommentar på min blog. Jeg har valgt at læse den som en opfordring, så her kommer den:
  24. april 1972. :-) :-) :-)

  SvarSlet
 12. Hvor er det et meget smukt kort du har lavet. En skøn hjertebort. Vild med det tillykke stempel, det er så sødt. En sød ide at komme lak på hjerterne.:)

  Du må forsat ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
 13. beautiful card, your details and colouring is stunning and such a wonderful treat for your friend, but Im so sorry to have to tell you that to enter the Just Magnolia challenge you must use a Magnolia stamp
  Mina xxx

  SvarSlet
 14. Det kort er virkelig fint med søde detaljer - det er lækkert at 40 er så diskret placeret på kortet. Flot flot.

  SvarSlet
 15. flot og søde kort ... og flot farvelagt

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)