5. februar 2010

I dag er det Margits fødselsdag - HURRA HURRA/Bday card for my friend Margit

Busserne flager i dag - radioen siger det er for Kronprinsesse Mary og hende ønsker jeg da også gerne til lykke - men jeg kender en der blev født nogle år før Mary så jeg tror også de flager for DIG Margit!!

Nu HÅBER jeg ikke posten er sneet inde og forsinket - så må du altså kigge væk NU Margit. Men her er det kort du får med posten og et STORT til lykke fra os:Selvom du er "flyvende farmor" med nu 5 børnebørn og nr. 6 lige om hjørnet, så tænkte jeg du skulle have tid til at slappe lidt af - derfor denne Tilda. Som de gode venner vi jo er - deler vi mange ting bl.a. vores udfordringer, vores tanker, vores dies, vores gode ideer og en masse gode grin - OG så er vi også gode til at dele 2 Somersby når mændene drikker en øl sammen. Så sådan en skulle der også med på dit kort båret af to myrer. =0) De to guld fotohjørner symboliserer at du er sådan en guldrandet person! Håber du får en dejlig dag og kan vænne dig til det kølige vejr vi har herhjemme. Knus herfra !!


SO SORRY ladies - totally forgot to translate this blogentry!!! Made this card for my good friend Margit. With 5 grandchildren and no 6 just around the corner a quiet break like shown must be needed now and then. We go way back - and share our challenges, our thoughts, our dies, our good ideas, and a lot of laughs. We even share TWO Somersby ciders when our men have a beer and using the QK can I made one of these with a pink, shiny straw. Brads, ribbon and a tiny envelope with our initials (me and my DH) on the back.

9 kommentarer:

 1. Skønt kort til en flyvende farmor ....og igen så mange ting, der bare passer til fødselsdagsbarnet. Kan godt li', at du har vendt motivet på skrå, så får man rigtig fornemmelsen af, at hun ligger og bare ser skyerne drive forbi.

  SvarSlet
 2. Det er jo et helt sommer kort, det er dejligt når sneen ligger højt.
  godt motiv og farver.
  svigerinden

  SvarSlet
 3. Sikke et skønt kort... er helt enig med Gitte om effekten af, at hun ligger på skrå :o) Er også helt vild med detaljen med hjertet bag på kuverten...I det hele taget er det bare gennemført og rigtig sødt!
  knus
  Engel...

  SvarSlet
 4. Hej søde ven... Tak for din fine hilsen... som postvæsenet altså STADIG ikke her leveret til døren. Så TAK til blogger, fordi vi kan blive opdateret HER!!!
  Jeg glæder mig SÅ meget til at se det IRL... men nu KUNNE jeg altså ikke vente længere... Havde jo luret, at der nok var noget i vente her!!!
  Og det er jo IGEN et "PLETSKUD". Den somersby er for FED.
  Vi må snart ha' en igen ;o) ;o)
  Og så bli'r det fedt, når der er tid til afslapning på græsset!! ;o)
  Om lidt flader vi ud foran TV og ser X-faktor (sorry... den er vi ikke vokset fra!!!)... og så glæder vi os begge 2 til at blive "fejret" fredag, hvor den står på B-day OG Fastelavn for HELE vores snart STORE familie...
  ;o) ;o) ;o)
  KNUUUUUUUS til jer begge fra MIG!!!

  SvarSlet
 5. Ooh Charlie, there's an award on my blog!

  SvarSlet
 6. super sejt kort med fine detaljer, sødt lille friends skilt. Du må have en god søndag.
  knus Pia

  SvarSlet
 7. Super skønt kort du har lavet til Margit! Jeg vil gerne være med på en somersby næste gang vi ses :)

  SvarSlet
 8. Sikke et skønt kort. Vildt sødt med den somersby :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er det et herligt kort! Man bliver da virkelig glad af det - og det er skønt med myrerne, der bærer Margits Somersby ;o)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)