25. september 2009

Jeg ER i live - her er årsagen til stilheden/ I am still here - this is why I have been quiet...


For det første var vi på en skøn miniferie i Skotland. Delvis hos private venner og et par dage til fest på dette skønne hotel (Airth Castle) nær Stirling. Da min afhængighed af scrapbutikker er kendt i hele vennekredsen, var der specialarrangeret et besøg i en Hobbycraft - UHA - det var en god oplevelse - 2 etager med ALT man kunne ønske sig!!!

Dernæst har min produktion i de sidste par uger været til Scrapsisters Kortmester 2009 konkurrence - hvor man først må offentliggøre sine bidrag på egen blog når ugens afstemning er overstået. Det var så i morges for uge 1 - så her er et kort jeg har lavet efter Else Slipsagers guide til at skære et flip-kort. Det står PERFEKT og kunne faktisk være en god ide til et julekort også. Her er det dog et farvel og god pensionering til en sød svensk kollega. Vi giver hende et gavekort til en planteskole til indkøb til hendes nye hus og have. Min chef skrev i den hvide label og alle vores navne kom på bagsiden. Da hun hedder Rosen til efternavn fandt jeg dette papir med roser på frem fra gemmerne.Og her ses det i åben udgave - utroligt hvad et par skær og lidt folderi kan gøre ved et stykke karton.Had a lovely mini-holiday in Scotland with dear friends. Partly at their house and 2 days at this beautiful hotel/castle Airth Castle near Stirling. They even took me to a Hobbycraft shop - HUGE and lots to see and buy.... (BLUSH).

I am participating in a competition at Scrapsisters.dk - Card-master 2009 - and we can only show our work whenever a weeks has passed and the voting for that week stopped. This is one of my cards from the first week. Made to order for a co-worker who will stop working and enjoy her garden.

7 kommentarer:

 1. Jaen det ER fantastisk. Jeg håber at se (og røre) ved maskinen en dag. ;o)
  Det er et super sødt kort. Elefanten er bare SÅ cute - digtet er jo perfekt til modtageren - for ikke at tale om papiret.
  DU ER EN KNAG...
  Go' dag fra mig :))

  SvarSlet
 2. I love how you cut the paper for the elephant card! Very clever!!

  ((CYBER-HUGS))

  SvarSlet
 3. Ja er det ikke genialt det kort, der er så mange muligheder. Og hvor er dit sødt og tøset.
  Uha jeg vil gerne til Skotland igen det er mindst 100 år siden jeg sidst har været der. Forsat god weekend til dig.

  SvarSlet
 4. Super fint og kært kort.

  Scrap i to etager lyder jo som himlen - og en tur til Skotland lyder bestemt også herligt. Velkommen hjem igen.

  SvarSlet
 5. Dejligt at høre om din tur til Skotland, lige nu har vi en skotsk studerende på mit arbejde. Hun er superdygtig og undre sig meget over at vi er så forskellige i vores væremåder/gøremåder (kan man sige det?)Selvom vores lande ligger forholdsvis tæt. Hvad købte du i Scrapbutikken i 2 etager, det må have været svært at vælge, når udbuddet er så stort. KH 10na

  SvarSlet
 6. I just LOVE the elephant !!! can you make a tutorial in English to tell me how to make that card please?? it is reallly pretty

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)