8. september 2009

Bestillingskort til fodboldfan - Made to order to FCB fan


Allerførst tak for jeres søde kommentarer på mit indlæg om flagdagen, dem blev jeg utroligt glad for. Jeg går og pusler med en ide som jeg vender tilbage med på et tidspunkt, når jeg har flere fakta. Håber nogle vil være med til det til den tid, men nok om det nu.

Kortet her er mit forsøg på at vise, at ældre materialer godt kan bruges. Jeg fik en bestilling der hed Mads, lyst hår, 10 år, spiller i en klub med blå/hvide farver og er VILD med FC Barcelona. Det blev et familieprojekt, da jeg ikke har en dyt forstand på fodbold. Fandt trøjefarver og logo til FCB på nettet og måtte ringe til min nevø for at høre hvilken spiller der var populær blandt mindre drenge - tænk for heldigt - det er spiller nr. 10. Så gik kabalen op og kortet er blevet vel modtaget. Hans navn kom på en "stjerne-billet". Græsset er et Karen Marie ark og fodboldspilleren et gammelt stempel (tak Margit) og der er med vilje ingen horisont men KUN græs da man jo kigger ned på banen fra tilskuerrækkerne.

Card ordered for a 10th bday boy - blond hair and a BIG fan of Barcelona. Mostly used old stuff - but I think it did the trick anyhow.

7 kommentarer:

 1. Fede elementer til et fodboldskort. Min søn ville i hvert tilfælde blive glad for sådan et...

  SvarSlet
 2. Super fedt fodbold kort. Dejligt når familien kan inddrages i vores hobby ;o) KH 10na

  SvarSlet
 3. altså hvor er den dog bare flot, og ja her hos mig er der ikke noget der hedder gamle tin hehe, jeg bruger gerne noget der er flere år gammel bare det passer til :)
  ha en god aften.

  SvarSlet
 4. Hej Charlie, så kom postbudet til Vanløse med en rigtig lækker pakke - den er jeg meget spændt på at gå ombord i - mange tak

  SvarSlet
 5. Fabelagtigt! Hvor heldig har man lov at være at spiller og alder passer sammen.

  Hav en dejlig week-end.

  SvarSlet
 6. Vildt sejt drengekort... og super god idé med græsarket som baggrund... den idé lagrer jeg bag øret ;o)

  SvarSlet
 7. Er rigtig sjovt kort med de rigtige farver godt sat sammen, selv græsset på knæene er med.
  svigerinden

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)