13. marts 2009

Kan vi SÅ få forårsvejr, tak/SPRING - I want SPRING

Ja ovenpå i går hvor det småsneede og var gråt og koldt trænger jeg da til at flashe et RIGTIGT forårskort - så på med solbrillerne folkens, for her er KNALD på farverne. Min søde mand mente at jeg nu får et sagsanlæg fra ARNOLDI på halsen, men hans stil er vel trods alt anderledes - jeg har nok flere "urolige dimser" i billedet. ;0)
Det er samtidig et kort til endnu et af marts-fødselsdagsbørnene (tihi) - en der elsker at sætte pynt på alting, så jeg forestiller mig at hendes paraply og gummistøvler kunne se således ud, og jeg MÅTTE bare lave noget med den søde nye gummistøvledie fra QK:


Weather was POO here all day yesterday - but here is a SPRING card - you might need your sunglasses to protect your eyes (LOL) as there is LOTS of bright colours - but that's how I wanted it to look. No distressing no inking - just COLOURS to celebrate the return of daylight and hopefully some sun now and then.

13 kommentarer:

 1. Jag vill ha vår nu!!!
  FINT!!!!

  SvarSlet
 2. UNDERBART kort, precis vad vi behöver. Vad glad jag blev.
  Här är snön borta idag och det ska bli lite varmare igen så hoppet har tänts ännu en gång. Våren är absolut på väg, om än långsamt.

  Kram Maria

  SvarSlet
 3. Hej igen nabo,
  Jeg har jo set kortet i virkeligheden. Det er virkeligt så flot som det ser ud! Er vild med detaljerne - selv støvlerne har fået eyelets. Rigtig fint.

  ;) Heidi

  PS Kommer nok forbi med en stump papir der lige passer til et par støvler end dag........

  SvarSlet
 4. igen igen et supert kort fra din hånd, så mange lækre detaljer, ja jeg længes efter forår. Du må have en god weekend

  SvarSlet
 5. Der er 3 meget søde kort der igen er kommet fra din hånd, og sikke mange farver herligt.
  knus svigerinden

  SvarSlet
 6. Det er da et helt fantastisk forårsagtigt kort. Vild med alle dine farver - det ser knald godt ud. Og den gummistøvle er da bare for SØØØØØD... den ku' jeg godt få brug for at låne ;-)
  Og jeg er også VOLDSOMT vild med dit nye alfabet...hmmmmm..
  Nå... nyd nu resten af din dag... og din week-end...ses om en uge..... :-) :-) :-)

  SvarSlet
 7. Såå himla läckert! Tack för en mycket inspirerande och ständigt uppdaterad blogg!

  SvarSlet
 8. Skønt med nogle stærke forårsfarver. Lækkert kort.
  Jeg glæder mig også sådan til forår. Jeg stod på legepladsen på arbejdet i denne uge og kunne mærke solen varme på kinderne. SÅ... der er håb ; )
  God weekend.

  SvarSlet
 9. JA TAK! Jeg vil også gerne have forår nu :) Hvor er det bare et dejligt kort, man kommer jo helt i forårsstemning. God weekend!

  SvarSlet
 10. Det er et helt fantastisk kort. Jeg er VILD med det....

  SvarSlet
 11. jeg kan virkelige godt lide dette kort, og jeg tror altså at jeg kommer til at købe det alfabet og gummistøvlen, man kan da næsten ikke leve uden...vel?

  SvarSlet
 12. Det er svært at vælge, for dine kort er jo alle fine, med alle de detaljer og ikke mindst farverne, du altid bruger.... Men men,jeg må altså sige, at kortet med de GULE gummistøvler er et skønt kort med alle de GLADE farver er min vinder.
  svigerinden

  SvarSlet
 13. SÅ skønt og dejligt farverigt kort!

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)