15. marts 2009

BLOG CANDY og et nyt kort/ BLOG CANDY and a new card..

Dette indlæg bliver liggende øverst i bloggen indtil 15. marts - kig længere nede efter nye indlæg.
This entry will stay on top of blog until March 15th. BLOG CANDY now over - winner found.

ALLERFØRST - skal vi fejre at min blog har haft 35.000 besøg lige præcis i dag - TUSIND tak til alle der kigger forbi - jeg laver en forårshilsen som en heldig vinder kan løbe af med i næste uge, søndag 15.3. om aftenen trækker jeg lod mellem de nye kommentarer der er kommet fra i dag. Ikke kun lige her i dette indlæg - men hvorsomhelst I har lyst til at skrive på min blog - for det er altid sjovt og HYGGELIGT at se hvad folk har lyst til at kigge på og skrive om, det giver mig jo en ide om hvad der skal være mere af i bloggen. BARE ROLIG - jeg har styr på det - for jeg har jo gjort det MANGE gange før. Der er helt nye forårsting imellem - så det er værd at være med i lodtrækningen. Det er ikke noget krav at du linker til min blog - men du må da gerne =0).
MEN tilbage til kortet - dette er med QK Chick-a-Dee, orm, sky, høne, græs og en kylling og æg jeg havde som punch. Solen er en Sizzix die. Jeg har en kollega, der flere gange har sagt - "Får jeg da ALDRIG et Charlotte kort - jeg har fået mine børn, er gift, og fylder først rundt om 5 år. Jeg er sågar kommet til skade på en skiferie og slået hovedet op i min bildør - og stadig intet kort." For at undgå flere skader har jeg og vores sikkerhedsudvalg forbarmet os og hun får et kort på mandag til sin alm. fødselsdag. Og JA hun har høns - sorte med hvide prikker og det passede jo lige med HC Andersens tekst - og inden i kortet står ... dette er et kort til dig - vi tør ikke andet sådan som du gør ALT for at komme i betragtning. =0)

FIRST - LOOK - I have passed 35,000 visitors - that calls for a CELEBRATION. For every comment on my blog from today and until Sunday May 15th in the evening your name is entered in the draw. I love to see where you prefer to make a comment - it is possible anywhere on my blog - and don't worry - I know how to keep track of the comments - I've done it before =0). Prize is a Spring gift - and part of it is the latest I have seen in my local shop - but I love secrets so that's all you will be told right now. Feel free to spread the word - the more the merrier.
BUT back to the card. This is a spring card inspired by the fairy tale "It's quite true" by Hans Christian Andersen - its for a colleague and YES she has black and white hens. She has been bugging me for a card (I only do cards for weddings, babies and special b-days) she was even in a skiing accident last month and all she said when she came back from France was "Is that worth a card...". But Monday is her Bday and this is her card, saying It's quite true" - and inside "This card is for U". I used QK Chick-a-Dee, cloud, hen, worm and grass. Egg and chickens are punched. TFL

37 kommentarer:

 1. Ej, sikke et skønt kort. Jeg er vild med de høns. Det er sjovt, at du har lavet dem til perlehøns. God ide.
  Tillykke med de mange besøgende.
  Karina.

  SvarSlet
 2. That is an absolutely beautiful card. This is my first visit to your blog (came across it on UKS), and you have a lovely style.

  SvarSlet
 3. Ih tillykke med de mange besøgende på din blog. Du laver også nogle skønne scrapting.:)
  Åh det fille det falle i min hovedskalle over din fantastiske evne til at ligge symbolik i dine kort du give væk. Ligesom dette skønne kort du har lavet til din kollega. Det er super skønt at modtage sådan en kort.:)
  Du må ha' en rigtig god weekend.

  SvarSlet
 4. That is such a cute card! The chickens remind me of the ones that we have in Mexico! I really enjoyed the card and now makes me think that I need that chicken die! LOL

  Thanks for sharing with us!

  Cheryle

  SvarSlet
 5. Først til lykke med de mange besøgende... Jeg kan jo sagtens forstå, at folk strømmer til din blog. Super sjove og underholdende indlæg.... flotte LO med herlige detaljer og BUNKEVIS af lækre kort der er gennemtænkte til sidste detalje. Du er bare "et jern" til det.
  Og beviset gi'r du jo selv idag...
  en sød tanke til en der ønsker sig et "CJ"-kort...og er du færdig et herligt F-kort... og nogle søde prikkede høns... + mmm
  Nyd søndagen... KNUS

  SvarSlet
 6. This is too cute, I love this chicken die. I don't have the baby chicks though. I think your friend will definately be happy with this card, I know I would.
  Congrats on getting so many views. I am only at 4000. I'll get there though.

  xx

  SvarSlet
 7. Fabulous card. I would never have thought to make the chickens like that, or add worms, etc. Great job and the font looks wonderful.

  SvarSlet
 8. Det kort er bare for herligt.
  Tillykke med de mange besøgende.

  SvarSlet
 9. Et stort tillykke med de mange besøgende på bloggen. Og så kan jeg godt forstå at der er rift om at få et af dine kort. De er bare så super skønne, og altid med et hint. Rigtig god søndag

  SvarSlet
 10. åhhhh et skønt kort, og ja er de høns ikke bare for søde, jeg har dem også:)

  SvarSlet
 11. Thanks for your entry to the QK blog. Good Luck!

  SvarSlet
 12. Tillykke med de 35000 besøgende, og tak for den dejlige snak og gode råd i går hos Jean. Jeg elsker at bruge mine QK på alle tænkelige måder og til 1000 forskellige ting.

  Knus

  SvarSlet
 13. WOW... tillykke med de mange besøgende.

  Du laver de skønneste ting Charlie, og jeg hygger mig med at besøge din blog.

  Knuz Marianne1972

  SvarSlet
 14. Det er jo herligt at der har været så mange inde og kikke på din blog
  så tillykke med det. Kortet ja, jeg kan jo kun sige at det er ærgerligt at jeg ikke har høns mere...!
  (Men nu kan jeg jo selv, med min QK Chick-a-Dee....)
  De er nu fine dine små perlehøns og teksten passer fint.
  Knus svigerinden

  SvarSlet
 15. det er altid spændende at besøge din blog, og jeg er vild med symbolikken i dine kort, og er selv begyndt at tænke over hvad jeg putter på mine kort

  SvarSlet
 16. For søren da, jeg er totalt forelsket i det det kort, det er da bare så skønt. Og så de perlehøns, de er da bare for skønne ;o)

  SvarSlet
 17. Your card is beautiful. I hope your friend like it. Fab blog by the way.

  SvarSlet
 18. This is a wonderful card. Your friend will love it. I keep meaning to get this chicken die. I keep seeing such wonderful things done with it, but these are the cutest chickens yet.

  SvarSlet
 19. HRMPF - så må man jo gå til ektremiteter for at komme i betragtning til et Charlotte kort !!!!
  Giver det 2 lodder at have fødselsdag på søndag ? - Nårh ikke, så må jeg jo bare nyde solskin og forår som jo naturligvis starter på søndag !!

  SvarSlet
 20. CONGRATULATIONS on 35000 hits... I'm not surprised you've had so many your blog is amazing & cards are brilliant!!!

  I love popping over here & know there will always be something totally unique & have that 'Charlie' style!!!

  xxx

  SvarSlet
 21. Hej Charlie... Det er faktisk et af de dejligste kort jeg har set i et stykke tid... Og så perlehøns - hvor kært!!! Og tillykke med alle dine mange hits.

  SvarSlet
 22. sikke et skønt kort, dejligt med lidt påske og forår.

  Tillykke med de mange hits på din blog, jeg er en af dem der kigger forbi ofte.

  SvarSlet
 23. Sikke et sødt kort, de høns er skønne :)
  Tillykke med de mange besøgende, det er da super flot :)

  SvarSlet
 24. Tillykke med de mange besøgende. Kan godt se hvorfor tallet er så højt - her er jo masser af spændende ting at se på. Kikker ind igen en anden gang.. :O)

  SvarSlet
 25. Jamen, jeg trækker da også gerne et lod i puljen.. Det ville være skønt med en forårs-hilsen herfra :-)
  Hilsen Tina F.

  SvarSlet
 26. Nårh man skal altså bare blive ved med at plage, for at komme i betragtning til et af dine skønne kort...hihi. Der er længe til min fødselsdag, jeg har ikke brækket et ben, jeg skal ikke have flere børn, jeg har først kobberbryllup om 2½ år, jeg har heller ikke slået hovedet (det er bare sådan jeg er hihi) heller ikke et jubilæum i sigte......Gad vide om mit plageri hjalp, nu når du skal udtrække en vinder af din candy ;)
  Totalt skønt hønsekort du har lavet!

  SvarSlet
 27. Underbart kort som vanligt! Jag har varit väldigt upptagen , därför har dfet varit långt mellan besöken men nu ska jag skärpa mig!

  SvarSlet
 28. Such a beautiful card, and as all your cards - so much detail !

  Truly stunning.

  Hugs - Cal xx

  SvarSlet
 29. Hej søde nabo,
  tusind tak for hjælpen igår. Nu er kufferten så godt som færdig - lakeringen er i gang i etaper. Jeg glæder mig til at vise den til Sofus.

  Jeg er helt vild med dine "country" inspirede kort; søde piger og drenge i landlig stil - eller nuttede små høns. Og ikke en detalje springes over: Orm, græs, myrer - bling, sting og bånd. Du kan tror jeg suger til mig.
  ;) Nybagt scrapper nabo

  SvarSlet
 30. Åh -nogle skønne høns. Dem synes jeg ikke jeg har set før ? De kan jo bruges til rigtig mange ting. Og tillykke med visitor nr. 35000 - det er godt nok nogle stykker.

  SvarSlet
 31. Tillykke med de 35000 besøg, det er da klart at du har mange besøg med de flotte ting du laver :o)
  God weekend kh 10na

  SvarSlet
 32. Tillykke med dit store besøgs tal !
  Det er bare mange, men jeg kan nu godt forstå det for du har en herlig humor og nogle dejlige friske ting og vise frem. Man bliver altid i godt hunør når man har været på besøg. Et rigtig fin kort.

  SvarSlet
 33. Tillykke med 35000 besøg...
  Som de andre ting du laver, er kortet rigtig flot. Jeg får helt lyst til at komme igang med at lave kort..

  SvarSlet
 34. Stort tillykke med de mange besøgende. Det er altide spændende at kigge sig omkring. God søndag.

  SvarSlet
 35. Lovely! What a beautiful card and it's a shame your friend tried to get an extra card from you by having a skiing accident!!!! Im sure she will treasure this card as it is great!
  Happy crafting!
  Love from
  Keryn
  x

  SvarSlet
 36. Hej Charlie. Tillykke med de mange besøgende. 45.000 wow!
  Jeg er stadig vild med dette kort med perlehønsene, genialt fundet på. Rigtig god weekend.
  # Karina

  SvarSlet
 37. jeg har jo ellers været godt omkring i din blog men jeg synes ikke jeg har set dette skønne kort før. Håber kollegaen blev glad for det :-)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)