21. marts 2009

Årets påskeægjagt nærmer sig/ Easter egghunt is just around the corner


SE - min nye die er kommet - lige klar til foråret. Minder mig sådan om de fine små
vindmøller man kunne være heldig at have som barn (- med fare for at lyde somom man er ÆLDgammel) - ser masser af muligheder - men her blev den lige prøvet af med en lille brad og en rørepind fra en kaffebutik. Skal også laves senere med dobbeltsidet papir - så er den nok ENDNU finere.

JUST received my new QK die, reminds me of my childhood and I had to make one for my flowerpot right away. Easy, peasy... and cute.

Små grønne kuverter er på vej til familiens børn (og barnlige sjæle) med denne indbydelse til årets æggejagt. Det er et lille kort model tændstikspakke. Når man åbner sidder invitationen i toppen og der hvor der normal sidder tændstikker sidder en lille pose Haribo spejlæg - for ØV de gik altså i stykker i posten de påskeæg =0). Der kan være 3 af disse kort på 1 30x30 ark. Brugt QK æggebakke med æg - dog tilsat en lille chokoladekanin og QK tag, Stampin Up scallop punch på kanten og SU punch til den lille scallopkant om motivet. Kanin og græstot er alm punch. PostDK vil elske mig for disse - da de jo er for tykke til at være et alm. brev - men PYT - det må da være sjovere end at få en SMS eller et alm. kort når man er barn, ikke??

These are the invitations for this years' Egg hunt. Folded as a matchbox card. Inside is the invitation and where the matches would normally sit a tiny bag of winegums in the shape of fried eggs. You can fit 3 of these card on one piece of yellow 30x30 cm cardstock. I used QK eggs and tag, chocolate bunny and grass are normal punches, scalloped edges are made with SU punches. TFL

6 kommentarer:

 1. Ej, hvor lyder det altså hyggeligt ; )
  God ide med et tændstikskort. Sødt kort.
  God weekend.

  SvarSlet
 2. Dine invitationer er SÅ fine! Gennemførte til mindste detalje, og jeg ville elske at få sådan en i posten.

  Tak for i går. Det var forrygende hyggeligt, og jeg håber, at jeg må være med en anden gang. Ellers er I alle tre velkomne i Bonn ;o)

  SvarSlet
 3. Et dejligt lille tændstikskort, kanon ide. Det lyder rigtig hyggeligt med at samle familien til æggejagt. :)
  Hvor er den lille vindmølle sød, Jeg havde også sådan en vindmølle da jeg var barn. Jeg kunne blive helt svimmel når jeg skulle skulle ha' den til at dreje rundt.;)
  Du må ha' en rigtig god weekend.:)

  SvarSlet
 4. Hej Charlie
  Jeg husker også godt de vindmøller. Jeg fik 1 engang og den havde jeg i flere år. Den var meget fin.
  Alfabetet jeg har brugt til "Sandfluer" er OLIVIA UNICASE mini. Købt hos Rikke.
  Yndigt Påskekort du har lavet.
  Kærlig hilsen
  Birthe

  SvarSlet
 5. Ja det påskekort er fint, men endnu finere når man har det i hånden..... tak for det og iaften det var hyggeligt.
  knus svigerinden

  SvarSlet
 6. Søde Charlie... sikke nogle skønne invitationer til æggejagt.. det lyder rigtig hyggeligt... og er kanon sjovt :o)
  Du er ikke gammel, fordi du glædes over barnlige vindmøller. jeg havde dem også, og lavede en hel vindmøllepark i min mors altankasse... Nøj hvor var det flot, når de sådan stod og snurrede om kap... håber du har haft en rigtig skøn weekend. :o)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)