26. november 2008

Endnu et julekort / Another xmas card...

Sådan ser et andet af årets julekort ud. Turkis og lilla er måske ikke helt traditionelle julefarver - men jeg er lidt vild med dem til dette kort. Tilda er heller ikke fra juleserien - men med en lille rødkælk i hånden og sne omkring sig siger hun altså JUL til mig. Det fine runde stempeltryk fik jeg af Gitte i weekenden (tak..). Let it snow er en Sizzix die og derudover er der brugt lidt bling, et par punchede snefnug, en snefnugseyelet og noget stjerne-punchinella som Majer "tvang" mig til at sætte på =0) måske var det som straf for at jeg havde blændet hende med mit sølvpapir og mine PANG-farver!!!!
Som I kan høre er vi "enormt voksne og seriøse" når vi scrapper sammen (fnis....).

Next xmas card. Turquoise and purple might not be the most obvious choice for xmas - but I quite like it for this card. Tilda stamp is not one of the xmas ones either - but she is dressed for snow and with a robin in hand she looks xmassy to me. Words in the circle punch reads "Wishing you a Merry Xmas and a Happy New Year" - honestly it does - consider that your Danish lesson for the day. =0)

5 kommentarer:

 1. Så flot kort i skønne farver. Har ikke tænkt på at der indeni stemplet var plads til at skrive "julen 2008" det må jeg lige have tilføjet mit stempel

  SvarSlet
 2. super skønt kort og er vild med lilla til jul i år .. har selv lavet en del i den farve :o)
  Lyder til i har det rigtig sjovt når i scrapper, men er det ikke også det vi skal ;o)

  SvarSlet
 3. Det kan da godt være, at det ikke er traditionelt - til gengæld er det rigtig fint!

  SvarSlet
 4. Det blev da super fint med den hvide stjerne-punchinella bagved ;-)
  Majer, der stadig er blændet af først sølv-karton og derefter gul-karton ;-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det sødt... og jeg synes altså, at både motiv og farver er "JULEDE". Ser godt ud med det punchinella... kan forestille mig "kampen" for at få dig til at putte det på =0) (fnis)
  Jeg håber jeg kan komme med på sådan en succestur en anden gang... :-( (øv at jeg ikke ku')

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)