25. november 2008

Til lykke til Lewis i Skotland / Happy Bday to Lewis in Scotland

Endnu en lille ven i Skotland. Han er en flink dreng, der tit hjælper sin morfar i haven - så denne Edwin (lånt af Margit, tak) passede helt fint. Div. restepapir og et lille stykke kork kom i brug for at lave et maskulint og lidt råt kort. Sizzix træ og en efterårsgren jeg fik i min Halloween æske fra Cecilie. QK Moxie i lille til navneskilt og stor til tallene og sørme om der ikke sneg sig et par myrer på også.

For our little friend in Skotland. He is a good boy and likes to help his Grandad in the garden. Made of stuff from my scrapbox including a piece of corc. I used a Sizzix tree and QK Moxie in both sizes and a couple of ants.

Og dette lille logo betyder at jeg har sagt ja til Erica's udfordring om at blogge hver dag i december. Helt som sidste år bliver der en lille hilsen på min blog hver dag, nogle dage måske et foto fra mine juleforberedelser andre dage scraprelateret. Er der andre der vil lege med? OG så har jeg taget nissehuen på og besluttet at der kommer 4 gange blogcandy i løbet af december måned trukket blandt de kommentarer der kommer. Lyder det ikke hyggeligt?

This logo means that I have accepted Erica's challenge about blogging every day in December. In my case also the day after Christmas Eve, as we celebrate xmas on the 24th in Denmark. Just like last year you can follow my xmas preparations (some scraprelated others not). AND being Santa's helper means I have decided to offer blogcandy 4 times during December. Hope to see you here.

14 kommentarer:

 1. Jamen .... jeg skal da absolut være med... var også med på den du udforderede til sidste år, og fik noget på hver dag...

  Så JOW, jeg er GAME....

  Hygge fra Betina

  SvarSlet
 2. Herligt kort og jeg glæder mig da allerede til at læse daglige indlæg på din blog ;) MÅSKE jeg også er frisk på at blogge hver dag

  SvarSlet
 3. Jeg skal bestemt være med igen, jeg hyggede mig meget med det,og så havde jeg glemt at skrive i min juledagbog, og vups kunne jeg gå tilbage på mijn blog nu og så skrive, det var lidt smart,så ja jeg er med;)
  sødt kort du også har lavet igen.

  SvarSlet
 4. Sikke nogle skønne kort du har fået lavet, nogle af dem har jeg jo set IRL. Hvor var det bare en hyggelig weekend vi havde :)
  Jeg tror desværre ikke jeg får tid til, at blogge hver dag i december i år, men så må jeg jo følge med herinde i stedet. Det glæder jeg mig til :)

  SvarSlet
 5. Can't wait to begin the challenge with you!

  SvarSlet
 6. jo det lyder hyggeligt og rigtig julet... får man dig at se med nissehuen ????..
  svigerinden

  SvarSlet
 7. PS. kortet er meget fint, dejlige efterårs farver.
  svigerinden

  SvarSlet
 8. Sikke da et herligt efterårskort. Og træet passer jo lige til mit ! wink wink.
  Det bliver spændende at følge din blog i december.

  Jeg er ikke sikker på, at jeg kan gøre det sammen - men jeg vil gerne prøve.

  SvarSlet
 9. Jamen, hvor du er flittig... Sejt træ, som passer perfekt til motivet (selv tak)og det fine opsæt. Jeg vil da gerne være med... sidste år havde jeg jo ingen blog =0)... så det må prøves i år ;-)
  Knus

  SvarSlet
 10. Dejligt drengekort. God ide med korkbogstaver.

  Kender ikke den udforfordring. Jeg havde heller ikke en blog sidste år i December. Så jeg må lige se nærmere på, hvad den går ud på.. ; )

  SvarSlet
 11. Så fint et kort - og hvor herligt at du kunne bruge noget af det fra boxen :o)

  Jeg har også taget imod opfordringen, og jeg glæder mig!

  SvarSlet
 12. WOW blogging everyday is going to be tough! looking forward to popping back & seeing what your upto though :)
  xxx

  SvarSlet
 13. Det var rigtig hyggeligt sidste år, så jeg leger gerne med igen i år.
  Glædelig 1. søndag i Advent.

  SvarSlet
 14. Super skønne ting du laver. Jeg prøver at hoppe med på udfordringen. Lyder rigtig hyggeligt.
  Glædelig jul.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)