22. august 2008

Kort til vores svoger / Card for our BIL...

Så er der dem hvis hustru tror de bliver snydt for et fødselsdagskort!!!!! Men nej dag - det nænnede vi da ikke. Om "snegleposten" når ud med originalen til tiden er uvidst - men HER er det i blog-udgaven - og STORT TIL LYKKE til dig Ole, med de 60 år. Kortets motiv er fordi vi både råber HURRA pga din runde dag, men også fordi du er ved at have et fint badeværelse igen efter hårdt arbejde. Så smut du bare i kaninfutterne og badekåben - det må man godt i din alder !!! Ti hi...
Happy B-day to our BIL, Ole on his 60th b-day. Congratulations for two reasons, 1 is the b-day - the other is finishing the renovation of your master bathroom. Time to slip into your bunny slippers and relax. It's OK to do at your age.

Denne gang er det faktisk de "gamle" Sizzix dies der er kommet til ære og værdighed, blandet med et par QK bobler, flaget og Moxie alfabetet.

8 kommentarer:

 1. Hvor er det fint! Kaninfutterne er perfekte ;o)
  Post dk kan man jo aldrig være sikker på, men selv hvis dit kort skulle komme for sent, er jeg sikker på, at det vil blive værdsat.


  faktisk er det kodeord, jeg skal indtaste "canin" - man skulle tro, at du selv havde valgt det ;o)

  SvarSlet
 2. Skønt kort og dejligt at man stadig kan bruge sine gamle legesager.....hmmm måske skal jeg ikek være så hurtigt til at skille mig af med mine ting, selvom jeg ikke har brugt det et stykke tid?
  God weekend!

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare et fint fødselsdagskort.

  SvarSlet
 4. Åhhhh igen et totalt lækkert kort, som er personlig, det er du altså bare en knag til
  ha en god weekend :)

  SvarSlet
 5. Jamen søde ven... du bliver VED. Det kort tager da kegler... :-)
  De kaninfutter er fantastiske...!!!
  Knus fra mig

  SvarSlet
 6. Hvor er det godt lavet, du har ret det er dejligt at man kan få glæde af nogle af de gamle ting man har. Og jeg tror da ikke du har ret meget vel :0)

  SvarSlet
 7. dejligt og sjovt kort.....mange gode dies du har

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)