12. august 2008

Bestillingskort / Card made to order...

Min chef skal til 10 års jubilæum hos vores svenske kolleger i morgen. Han ønskede et kort i 20x15 da det skulle stå på et gavebord og være SYNLIGT. Det tror jeg roligt vi kan konstatere dette vil være LOL. Kortet symboliserer det danske/svenske samarbejde (farverne), pilleglasset er deres første produkt for 10 år siden, det lille skjold er med fordi sådan et skal der da på et jubilæumskort, den lille hytte fordi sådan en bare siger SVENSK til os herovre, kanonen er både et minde om dengang vi og svenskerne sloges i andet end fodbold men samtidig en til lykke salut fra os til dem (svensk tekst i danske farver) - sidste ting er blomsten med guldstjernen, den viser at de har haft flot vækst gennem årene, MEN blomsten når ikke op til kanten af kortet, fordi der altid skal være plads til mere vækst. Da det er fra en forretningsmand til en forretningsmand har jeg holdt igen med pynt, bånd osv. =0)

Card made for our colleagues in Sweden to celebrate the company's 10th anniversary. My boss asked for a card that wouldn't disappear on the gift table - safe to say that's what he got???
Nothing is on there without a reason - let's see if you can guess why I have chosen these images?? GRATTIS is Swedish for Congratulations.

12 kommentarer:

 1. super fedt kort, der bare siger det hele:-)

  SvarSlet
 2. igen et utroligt flot kort, der er lavet så personlig :)

  SvarSlet
 3. Du er bare mesteren til at skabe de meget personlige kort, så flot

  SvarSlet
 4. Hej Charlotte, det er utroligt så magen symbolik du kan få plads til på dine kort.
  De er rigtige flotte de sidste kort
  gode farver, den mad er lige til at spise, og Findus er bare så sød.
  Kreativiteten længe leve.
  Knus svigerinden.

  SvarSlet
 5. Det er da vist så svensk som det kan blive :) Super flot!

  SvarSlet
 6. Super sejt med alle de symboler du har fået med!

  SvarSlet
 7. det er altid en fornøjelse at læse dine beskrivelser af egne kort. Du laver virkelig gennemtænkt arbejde, og det er så fedt!

  SvarSlet
 8. Hvor er dit kort dog flot.
  Tak for linket på min blog ang scrap køb i craft for u. nu har jeg fået meget ondt i visakortet,som du så smukt udtrykte det.

  SvarSlet
 9. ØHH Craft u love hed det vist ; ) ; )

  SvarSlet
 10. Hvor skønt... og svenskt :-)
  Jeg har lagt en award til dig, på min blog :-)

  SvarSlet
 11. Tænk hvis Quickutz fik nys om al den symbolik, som du kan få ud af deres dies. Det vil helt sikkert glæde dem. Og os andre, der ikke kan bikse en sang sammen, får jo også glæde af det.
  Tak for din award - den sætter jeg stor pris på. :-))

  SvarSlet
 12. wow du har virkelig tænkt over tingene her og fået mange gode ting med

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)